Social- og sundhedsassistent til aftenvagt - spændende job

Er du fagligt dygtig, engageret og en god kollega - så læs videre

Vi søger en ny kollega til aftenvagt i et 5-2-rul.

Vi har fokus på, at beboerne får den bedste pleje og omsorg udfra deres individuelle behov. Hver aften skal blive en god aften for beboerne. Vi arbejder med kvalitetsudvikling og patientsikkerhed for at sikre en høj faglig kvalitet i omsorg og sygepleje.

Vi ser potentialet og nødvendigheden i et tæt tværfagligt samarbejde. Dine kolleger er både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Vi har også et tæt samarbejde med fysioterapeuter, læger, musikterapeut og køkkenpersonale.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet og autoriseret Social- og Sundhedsassistent
  • Kan være med til at sikre et fagligt velfunderet fokus på kerneopgaven og har en bred erfaring med løsning af komplekse problemstillinger
  • Kan skabe en god kontakt og kommunikation til både beboere, pårørende og kolleger
  • Møder beboerne med nærvær, respekt og høj faglighed
  • God til IT - og forstår vigtigheden af den faglige dokumentation
  • Har lyst til at være en del af et engageret og trivselsskabende arbejdsmiljø og bidrager til et stærkt fællesskab

Vi arbejder med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil kunne være med til at udvikle her hos os på Lions Park Søllerød.

Plejecentret er en del af en selvejende institution og ligger i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport og består af 72 nyere og rummelige plejeboliger. Boligerne er fordelt i 7 mindre grupper med sundhedsfagligt personale. I grupperne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer, fælles aktiviteter og måltider. Derudover er der et trænings- og oplevelsescenter, sansehave, restaurant og eget produktionskøkken. Lions Park Søllerød er et musisk center med egen musikterapeut, og der er derfor rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til.

Hos os tilbyder vi personalet både sundhedsforsikring, tandforsikring, sund og favorabel frokostordning, træningsfaciliteter, kompetenceudvikling, uddannelse, mentorordning, samt søde kolleger.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Plejecenterleder Marie-Louise Bendtsen på telefon: 4558 2541

Lions Park Søllerød er en røgfri arbejdsplads pr. 1/1-23

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenteret

Lendemosevej 4

2850 Nærum 

Mail: post@lionspark.dk
Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25