​Historien

Lions Park Søllerød blev opført i 1966 på initiativ af Lions Club Søllerød. Bebyggelsen danner rammen om Seniorcenteret med 103 boliger og Plejecenteret med 72 plejeboliger.

Fonden Lions Park Søllerød tog initiativ til byggeriet af Plejecenteret, der blev ombygget, udvidet og taget i brug i 2013/2014. Byggeriet blev til med den nyeste viden om byggematerialer, indeklima, energi og velfærdsteknologi. Der er lagt vægt på beboerenes behov for gode fysiske rammer og derigennem sikre større selvstændighed. Implementering af velfærdsteknologi betyder, at der frigøres ressourcer for personalet.

I Seniorcentret bliver boligerne løbende renoveret, så de fremstår rummelige og indbydende. Ligesom der bliver lagt stor vægt på at vedligeholde og renovere fællesarealer.​

Bebyggelsen er omgivet af et stort smukt parkanlæg, der i forbindelse med ombygningen af Plejecentret er blevet omlagt med nye gangstier, terrasser, musikhave og sansehave.

Det musiske ældrecenter

I 2014 valgte Lions Park Søllerød at gå nye veje med musikken, og vi blev til ”Det musiske ældrecenter”. Det betyder, at vi prioriterer musikken højt, har ansat en musikterapeut, og først og fremmest tænker musikken som en del af vores hverdag og aktiviteter.​

Læs mere om Lions Club Søllerød her »

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenteret

Lendemosevej 4

2850 Nærum 

Mail: post@lionspark.dk
Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25