​Musik skaber kommunikation og kontakt​

Musik og leg er idræt for hjernen​

​Det musiske ældrecenter

Musik er oplevelser

​Musik skaber glæde og fællesskab. Vi bruger musikken i hverdagen til at skabe gode oplevelser. Musikken stimulerer sanserne, hukommelsen og følelserne. På Plejecentret spilles der ofte musik, hvad enten vi har inviteret en gruppe til at underholde, eller vores egne medarbejdere og frivillige, der synger eller spiller på klaveret. Der er klaver i alle leve-bo-miljøer. 

Musik skaber fællesskab

I Seniorcentret er musikken et fast indslag ved de mange arrangementer og middage, der afholdes i Restauranten. Derudover arrangeres der fællessang og sangeftermiddage, ligesom flere af vores beboere gerne spiller på flygelet i Restauranten.​

Musikterapi

Vi har en fastansat musikterapeut, hvilket giver mulighed for - på daglig basis - at arbejde med demensramte beboere. Mange der rammes af demens vil opleve problemer med kontakt og kommunikation, og musikterapien kan bidrage til at genskabe kontakt. Musikken stimulerer hukommelsen og bidrager til at genkalde erindringer og følelser.

Musikken bruges både individuelt og i samspil med andre. Derigennem kan musikken skabe en følelse af fællesskab, og bidrage til den ældres identitetsfølelse og selvværd. 

Hør vores musikterapeut fortælle om arbejdet med musikterapi i de 2 filmklip her på siden. 

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenteret

Lendemosevej 4

2850 Nærum 

Mail: post@lionspark.dk
Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25