​Fælles Faciliteter

 • Trænings- og Oplevelsescenter
​Trænings- og Oplevelsescentret tilbyder rummelige og ny-indrettede trænings-lokaler, hvor der er plads til fælles træning på hold og individuel træning. Som en del af aktivitetscentret er der indrettet café med udendørs terrasse.

 • Frisør
Ved indgangen til Trænings- og Oplevelsescentret finder du vores frisør.
​Frisøren holder åbent tirsdag-fredag
​kl. 9:00-14:00.​

 • Festsalen
  ​Festsalen ligger ved Restauranten og kan benyttes af alle beboere til fødselsdage, fester og andet. Brugen af Festsalen er gratis - dette kræver blot, at der bestilles kaffe og kage eller en menu i Restauranten. Kontakt køkkenchefen hvis du vil bruge Festsalen.
 • Bibliotek og Pejsestue
  ​Biblioteket er placeret ved Restauranten og er åben for alle beboere. Pejsestuen er en del af biblioteket og benyttes ofte til hygge, arrangementer og foredrag i Seniorcentret.
 • Vaskeri
  ​Vaskeriet kan mod betaling benyttes af Seniorcentrets beboere. Vaskeriet råder over 3 vaskemaskiner, 3 tørretumblere, rulle og strygejern. Vaskekort kan købes i administrationen.
 • Kiosk
  ​Kiosken er placeret i forhallen ved Seniorcentrets indgang, og drives af frivillige fra Lions Club Søllerød. I kiosken finder du de mest almindelige dagligvarer. Der er mulighed for at bestille varer, der ikke er på lager. Kiosken holder åbent mandag og fredag kl. 10:00-12:00.

 • Gæsteværelse

Gæsteværelset befinder sig i Seniorcentrets Blok B og kan lejes af pårørende og gæster til beboere på Lions Park Søllerød. Værelset er indrettet med dobbeltseng, bord, TV og tekøkken. Værelset kan reserveres ved henvendelse i administrationen, der også oplyser om priser. Det er muligt at leje en gæsteseng til brug i egen bolig. 

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenteret

Lendemosevej 4

2850 Nærum 

Mail: post@lionspark.dk
Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25