​Sommerferieafløsere til plejecenter og hjemmepleje

Har du lyst til at prøve kræfter med et fantastisk job på et dejligt Seniorcenter med mange muligheder, så er det dig vi søger. Vi mangler sommerferieafløsere og faste weekendafløsere i alle vagtlag.

Tænker du på en fremtid indenfor sundhed og ældre, så er der mulighed for at prøve kræfter med faget hos os, som vikar. Vi søger stabile og dygtige vikarer som faste tilkaldevikarer, eller faste afløsere i weekender og ferieperioder.

Vi ser gerne, at du:

  • Har et positiv livssyn og en anerkendende tilgang til beboerne, pårørende og kollegaer, og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Er robust og har et stabilt fremmøde
  • Har flair for IT og at dokumentation i omsorgssystemer falder dig naturligt som en del af det daglige arbejde

Vi tilbyder dig:

  • En introduktion tilpasset dit udgangspunkt, dine opgaver og stedet.
  • Faglig sparring med tværfagligt sundhedspersonale
  • Store muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Et godt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer
  • En arbejdsplads hvor der er stor frihed under ansvar

Om os:
Lions Park Søllerød er en selvejende institution og ligger i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport og rummer både et plejecenter og en hjemmeplejegruppe.

Plejecentret består af 72 nyere og rummelige plejeboliger. Boligerne er fordelt i 7 mindre grupper med sundhedsfagligt personale. I grupperne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer, fælles aktiviteter og måltider. Derudover er der et trænings- og oplevelsescenter, sansehave, restaurant og eget produktionskøkken.

I hjemmeplejegruppen arbejder vi tæt sammen, vi hjælper hinanden, er flexible og løser hverdagens opgaver i et tværfagligt samarbejde. Vi er et lille team på 10 medarbejdere. Hjemmeplejen er en godkendt fritvalgsleverandør, der yder hjemmepleje til beboere i Seniorboligerne ud fra visiterede ydelser. Hjemmeplejen yder både sygepleje og hjemmehjælp til ca. 50 beboere pt.

Vi har fokus på, at beboerne, i begge enheder, får den bedste pleje og omsorg afhængig af deres behov. Vi arbejder med kvalitetsudvikling og patientsikkerhed, for at sikre høj faglig kvalitet i omsorg og sygepleje.

Vil du vide mere om stillingerne, kan du kontakte:

Plejecenterleder Marie-Louise Bendtsen på telefon: 45 58 25 41​

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt på mail til job@lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25