​Artikler

50 års jubilæum

I 1966 slog Lions Park Søllerød dørene op til et nyt "ældrekollektiv", hvor der skulle være mulighed for at "bevare privatlivets fred" og "deltage i socialt samvær". Lions Club Søllerød havde taget initiativet til byggeriet og samarbejdet med Rudersdal Kommune blev etableret. 

Idag - 50 år senere - har Lions Park Søllerød udviklet sig til et moderne musisk ældrecenter med en bred vifte af tilbud om oplevelser og fællesskab. Værdierne og idealerne er de samme: Ønsket om en aktiv og indholdsrig hverdag for ældre i smukke omgivelser. 

Festen varede 4 dage og bød på et flot program med koncert i parken, 50 meter lagkage, tryllekunstner, musik, reception og festmiddag. Frederiksborg Amtsavis skrev og fejringen. 

Læs artiklen her:

Ministerbesøg

Den 7. juni 2016 havde vi besøg af Sundheds- og Ældreminister Sophie Løhde. Ministeren fik en rundvisning i Plejecentret og et godt indblik i hvordan musik og musikterapi er en integreret del af vores dagligdag. 

Fredriksborg Amtsavis skrev efterfølgende om besøget med overskriften: "Ministeren i musikterapi". Vi er glade for det fine besøg og omtalen. 

Læs artiklen her:

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25