September 2020
Tirs 1.
Fiskedag
Hovedret: Nordiske fiskefrikadeller med æbler og urter,
hollandaisesauce, kartofler og revet selleri- gulerodssalat
Dessert: Sensommer koldskål med kammerjunker
Ons 2.
Forret: Tomatsalat med mozzarella, rødløg og basilikum
Hovedret: Thaikarry med kylling, løg, bønner og løse ris
Tors 3.
Forret: Tunmousse med kapers, på hjertesalat med groft brød
Hovedret: Helstegt nakkekam i champignonsauce med smørdampet spidskål og hvide kartofler med persille*
Fre 4.
Hovedret: Kalveboller i mild karry med chutney, basmatiris og søde majs
Dessert: Frugttærte med creme fraiche
Lør 5.
Forret: Cremet svampesuppe med focaccia brød
Hovedret: Dansk bøf med bløde løg, skysauce, søde ærter, hvide kartofler og asier
Søn 6.
Hovedret: Langtidsbraiseret svineskank med let coleslaw og smørmonteret sauce på fonden. Hertil danske kartofler og persille*
Dessert: Æblegrød med fløde
Man 7.
Forret: Quiche med porre og bacon samt lille salat
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, rødbeder og revet gulerodssalat
Tirs 8.
Fiskedag
Hovedret: Dampet sæsonfisk med squash, dild og gulerødder,
citrussauce og løse ris
Dessert: Brombær-dessert
Ons 9.
Forret: Vegetarisk minestronesuppe med hjemmebagt brød
Hovedret: Farseret kalkunbryst med bagte gulerødder, skysauce og små kartofler
Tors 10.
Hovedret: Klassisk lasagne med blandet salater og godt brød
Dessert: Syltet pære med creme og chokolade
Fre 11.
Forret: Aspargessuppe med solsikkebrød
Hovedret: Bøf af hakket kalvekød med råstegt blomkål, persille,
små kartofler og brun skysauce
Lør 12.
Hovedret: Gammeldags oksesteg, med glaserede løg & gulerødder,
sauce på stegeskyen og kartofler
Dessert: Chokolademousse på mørk belgisk chokolade
Søn 13.
Forret: Laksemousse med dild og persille serveret på små salater med brød
Hovedret: Kalvesteg med friske bønner, brun sauce og flødebagte kartofler
Man 14.
Forret: Nudelsalat med små grønsagsforårsruller og sweet chili sauce
Hovedret: Kyllingelår med agurkesalat, pestokartofler, dampet grønsager
og skysauce
Tirs 15.
Fiskedag
Hovedret: Bagt brosme med appelsin og timian marinerede gulerødder,
små kartofler, smørsauce og citron
Dessert: Yoghurtdessert med pærekompot
Ons 16.
Forret: Hønsekøds-suppe med urter og boller samt godt brød
Hovedret: Slagter medister med let stuvet gulerødder og ærter.
Hertil danske kartofler, surt og sauce tilsmagt med HP.*
Tors 17.
Hovedret: Frikadeller med grønne bønner, drueagurker,
hvide kartofler og pandesauce*
Dessert: Bærgrød med fløde og sukker
Fre 18.
Forret: Vegetarisk salat med ærtecreme, saltede mandler og flute
Hovedret: Tortilla pandekager med oksekød, guacamole, salsa og salat
Lør 19.
Hovedret: Stroganoff med kartoffelmos, ristede svampe og citrontimian.
Hertil salat med mormor dressing
Dessert: Cremet Hindbærfromage med bærpuré
Søn 20.
Forret: Røget ørred som mousse med purløg, salat og godt brød
Hovedret:Koteletter i fad med tomater, cocktailpølser, fløde og hvide kartofler. Hertil små gulerødder vendt i smør*
Man 21.
Forret: Orientalsk græskarsuppe med godt brød
Hovedret:Sennepsglaseret Club skinke med kold pastasalat.
Hertil revet gulerødder vendt med citron*
Tirs 22.
Fiskedag
Hovedret: Torvefisk i hummersauce med sauteret grønsager og ris
Dessert: Frisk frugtsalat med råcreme
Ons 23.
Forret: Let hønsesalat med karry og æbler, serveret med godt brød
Hovedret: Forlorenhare med vildt sauce, broccoli, kartofler, skysauce og ribsgele
Høstfest Seniorcenter /
Tors 24.
Forret: Indbagt kulmule med cremet spinat og lille salat
Hovedret: Kalvemedaillon med skovsvampesauce, rodfrugter og pommes Anna
Dessert: Æblekage i luksusudgave med marcipan, mandelflager og flødeskum
Fre 25.
Forret: Jordskokkesuppe tilsmagt med æbleeddike serveret med italiensk brød
Hovedret: Kalve- krebinetter med let-dampede grønsager, pandesauce og kartofler
Lør 26.
Forret: Landskinke med søde meloner og persille
Hovedret:Braiseret lam med mynte og hvidløg serveret med krydret
ratatouille og brasede kartofler
Ønskemenu
Søn 27.
Hovedret: Bankekød med luftig kartoffelmos. Hertil tyttebær og agurkesalat
Dessert: Frisk Ananasfromage med flødetoppe
Man 28.
Forret: Kyllingespyd med bagte auberginer og marineret nudler
Hovedret: Kalkunschnitzel med dreng, ærter, sauteret kartofler og skysauce
Tirs 29.
Fiskedag
Hovedret: Ovnbagt laks med smørdampet spinat, danske kartofler, krydderurter og hvidvinssauce
Dessert: Gulerodskage med creme og frugt
Ons 30.
Hovedret: Svinemørbrad i tomatflødesauce med bagte grønsager
og hvide kartofler med persille drys*
Dessert: Bagte rabarber som trifli med creme og makroner