​Oktober 2020

Tors 1.

Forret: Blomkålsuppe med æble og kardemomme samt flute

Hovedret: Orange marineret kalkun med cremesauce, glaserede gulerødder,
og små ovnbagte timiankartofler


Fre 2.
Hovedret: Svinekød i sur sød sauce med ananas, rødløg og peberfrugter. Serveret med løse ris og stærk mango chutney*
Dessert: Modne danske og udenlandske oste med kiks og druer


Lør 3.
Forret: Andepaté med syltede valnødder, salat og ristet brød
Hovedret: Mørbrad i tomatfløde med hvide kartofler og broccolisalat
med nødder og tranebær*


Søn 4.
Hovedret: Braiseret kalvekød med efterårsurter og let kartoffelmos.
Hertil spinatsalat med balsamico
Dessert: Italiensk Panna cotta med brombær kompot


Man 5.
Forret: Cremet toskansk tomatsuppe med brød bagt med olivenolie
Hovedret: Amerikansk oksefarsbrød med peberfrugter serveret med savoykål
æbler og bacon drys, hertil ovnbagte kartofler


Tirs 6.
Fiskedag​
Hovedret: Ising medaljon med laks, porre, hvidvins cremesauce og ris
Dessert: Mokkafromage med vanilje-flødeskum


Ons 7.
Forret: Hønsekøds-suppe med urter, boller og godt brød
Hovedret: Græske kalvefrikadeller med stegte auberginer, tzatziki, pandesauce
og stegte kartofler


Tors 8.
​Hovedret: Sprængt nakke med lys sovs, kartofler, gulerødder og blomkål*
Dessert: Frugtsalat med råcreme


Fre 9.
Forret: Cremet ærtesuppe med lun flute
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og salat af grønkål med granatæble*


Lør 10.

Hovedret: Perlehønebryst med rodfrugtegratin, serveret med pommes røsti
og portvins cremesauce
Dessert: Mousse på belgisk chokolade med orangeflødeskum


Søn 11.
​Forret: Svampe og Jordskokkesuppe med æble og godt brød
Hovedret: Langtids stegt kamfilet med løgkompot, karotter, kartoffelmos og sky sauce*


Man 12.
Hovedret: Oksekødboller i kraftig tomatsauce med pasta, bønner og parmesan
Dessert: Syltet fersken i sirup med makronflødeskum


Tirs 13.

Fiskedag
Forret: Ristet pastinaksuppe med æbler og italiensk brød
Hovedret: ​Bagt torskefisk med spinat á la creme og danske kartofler med dild. Hertil grønne salater


Ons 14.

Hovedret: Fyldig kyllinge-Hotpot med kål, kartofler, kokosmælk og mandelflager
Dessert: Pæretærte med vaniljeis


Tors 15.

Forret: Rødbedesuppe med cashewtopping og brød

Hovedret: Kogt spidsbryst med peberrodssauce, smørdampet rosenkål
og middagskartofler med grønt drys
 ​


Fre 16.

Hovedret: Frikadeller tilsmagt med Provenceurter, pandesauce, sauteret hvidkål
og kartofler med persille
Dessert: Hofdessert med henkogt frugt

Lør 17.

Hovedret: Dansk hakkebøf med bløde løg, skysauce, søde majs, asier og kartofler
Dessert: Efterårsæbler som trifli med flødeskum


Søn 18.

Hovedret: Krydderurtestegt culotte med grønne bønner og svampe, rødvinssauce
og flødebagte kartofler
Dessert: Frugtgrød på skovbær og vanilje serveret med kold fløde


Man 19.

Forret: Aspargessuppe med fløde og flute
Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål, sennep, asier og stegte kartofler*


Tirs 20.

Fiskedag
Hovedret: Fiske-deller med karry og gurkemeje, hertil spidskål
med dild, fiske sauce og små kartofler
Dessert: Rabarber crumblekage med havregryn og rørsukker


Ons 21.

Forret: Tartelet med hønsekød og champignon i velouté sauce
Hovedret: Klassisk æggekage med tomater, agurk, bacon og purløg


Tors 22.

​Kød fri dag

Hovedret: Vegetarlasagne med ricotta og urter, serveret med salat og godt brød
Dessert: Hindbærdessert med yoghurt


Fre 23.

Forret: Tun og kapers som mousse på sprøde salater med godt brød
Hovedret: Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder*


Lør 24.

Forret: Laksetærte med spinat og små tomater
Hovedret: Stegt italiensk kylling med squash, tomater og oliven.
Hertil rosmarin kartofler og sauce tilsmagt med vin


Søn 25.

Hovedret: Braiseret spoleben i sauce på fonden med salat af selleri og gulerødder i citrondressing, hertil danske kartofler og persille
Dessert: Æblegrød med mælk, fløde og strøsukker


Man 26.

Forret: Græskar suppe med creme fraiche og ristede kerner
Hovedret: Chili con carne med ris, cremefraiche og frisk chili
 ​


Tirs 27.

Fiskedag
Hovedret: Sennepsmarineret laks med spinat og persillerod serveret med pasta og cremet bouillonsauce
Dessert: Lun hyldebærsuppe med øko citroner og tvebakker


Ons 28.

Forret: Kartoffelsuppe med porre og godt brød
Hovedret: Ungarsk gullasch med røget paprika, syltede agurker
og rodfrugt-kartoffelmos


Tors 29.

Forret: Ristet brød med sauterede efterårssvampe og portvins-løg
Hovedret: Krebinetter af kalvekød med pommes sauté, ærter, sky sauce og salat


Fre 30.

Hovedret: Kylling i mild karry med løg, bagte græskar og løse ris
Dessert: Citronfromage på øko citroner med flødeskum


Lør 31.

Forret: Snitte med Gravad laks, ræve dressing og godt brød
Hovedret: Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, skysauce og danske kartofler*


Vi glæder os til at se jer

Forbehold for ændringer i menuplanen
*= retten indeholder svinekød

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25