Menukort November - Seniorcenter

Vi glæder os til at se jer i restauranten!

Fredag den 1.​

​Forret: Oksekødssuppe med urter, boller og brød

Hovedret: Barbecue marinerede kyllingelår, med frisk coleslaw, kartofler og sauce tilsmagt med sød peber og tomat​

Lørdag den 2.

​Hovedret: Bankekød med laurbærblade og løg. Serveret med glaserede gulerødder og luftig kartoffelmos

Dessert: Vaniljeis med kirsebærsauce

Søndag den 3.​

​Forret: Røget laks på lyst brød med asparges og dild

Hovedret: Karbonader med savoykål, drueagurker, skysauce og brasede kartofler*

Mandag den 4.​

​Hovedret: Krydrede oksekødsboller i kraftig tomatsauce med lys pasta og bagte persillerødder

Dessert: Risengrød med kanelsukker og øko smør

Tirsdag den 5.​

Fiskedag

Forret: Kokosmælk-suppe med thai karry, urter og grovbrød

Hovedret: Grillet laks med citron-cremesauce, dampet broccoli og danske kartofler. 

Onsdag den 6.​

Hovedret: Paneret flæsk med løgsauce, kartofler, blomkål og rødbeder*

Dessert: Alliance frugtgrød med fløde, mælk og strøsukker

Torsdag den 7.​

​Forret: Rosenkålssuppe med sprødt bacondrys og brødcroutoner

Hovedret: Kalkun i sur sød sauce med ananas og peberfrugter, serveret med løse ris og sweet chili sauce

Fredag den 8.​

Ønskemenu:

Hovedret: Flæskesteg med rødkål, brun sauce, brunede og hvide kartofler*

Dessert: Vaniljeis med chokoladesovs

Lørdag den 9.​

​Forret: Lun tærte bagt med røget laks og spinat serveret med lille salat

Hovedret: Skipperlabskovs på kalvekød med rødbeder, persille og godt brød 

Søndag den 10.​

​Mortensaften - Husk tilmelding

Hovedret: Andesteg med hjemmelavet rødkål, ribsgelé, 

skysauce og små kartofler

Dessert: Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Mandag den 11.​

Vegetardag

Forret: Gulerodssuppe med ristede nødder, sød paprika-smør og godt brød

Hovedret: Grøntsagsmoussaka med auberginer, krydderurter og bechamelsauce serveret med sprøde salater og søde semitørrede tomater

Tirsdag den 12.​

Fiskedag

Hovedret: Fiskefrikadeller med hollandaisesauce, kartofler og honningbagte gulerødder og selleri

Dessert: Citronfromage med flødeskum

Onsdag den 13.​

​Forret: Hvidkålssuppe med lunt flute og øko smør

Hovedret: Klassisk lasagne med revet parmesan og grønne salater

Torsdag den 14.​

​Hovedret: Glaseret hamburgerryg med sennep, 

grønlangkål og brunede kartofler*

Dessert: Blåbærmousse med vanilje

Fredag den 15.​

​Forret: Let hønsesalat med ananas og mild karry på smørristet toastbrød

Hovedret: Sprængt nakkefilet med grønlangkål og smørdampede gulerødder*

Lørdag den 16.​

​Hovedret: Kalv sauté Marengo (kalv braiseret i sky og hvidvin) med løg og svampe, serveret med hvide kartofler, persille og fine ærter

Dessert: Frugtgrød på skovbær med mælk og kold fløde

Søndag den 17.​

​Forret: Let rørt tunmousse med kapers blomster salat og godt brød

Hovedret: Boeuf sauté Stroganoff med smørdampet vinterkål, asier, persille og god kartoffelmos  

Mandag den 18.​

Hovedret: Millionbøf af oksekød med let kartoffelmos, asier og grønne salater

Dessert: Rismousse med vanilje og abrikoser

Tirsdag den 19.​

Fiskedag

Forret: Fransk løgsuppe med hvidløg og ostebrød

Hovedret: Torskefisk med æbler og pastinakker, serveret med løse ris og tomatsauce​

Onsdag den 20.​

​Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, langtidsbagt knoldselleri, hvide kartofler og frisk grønkålssalat*

Dessert: Syltet pære i sirup med makronflødeskum

Torsdag den 21.​

​Forret: Tartelet med skovsvampe og syrlige æbler

Hovedret: Simreret med kalkun, estragon, løg, broccoli og fløde, serveret med mos på kartofler og persillerødder

Fredag den 22.​

​Hovedret: Dansk bøf med bløde løg, stuvet hvidkål, kartofler og pandesauce.

Hertil små dampede karotter

Dessert: Frugtsalat med vanilje råcreme

Lørdag den 23

​Forret: Cremet Jordskokkesuppe med ristet svampe, brød og trøffelolie

Hovedret: Unghanebryst med bagte rodfrugter, hønsefumé sauce og á la creme kartofler

Søndag den 24.​

​Hovedret: Boeuf á la mode (rødvinsmarineret oksekød) i krydret sauce af fonden serveret med brunede perleløg, små karotter og kartoffelmos

Dessert: Trifli på vinteræbler med karamelliserede mandler

Mandag den 25.​

​Forret: Sylte med cornichoner, krølsalat, sennep og smørristet rugbrød

Hovedret: Boller af kalv i mild karry serveret med bagte rødbeder, kartofler og stærk chutney

Tirsdag den 26.​

Fiskedag

Hovedret: Stegt fiskefilet med persillesauce, dampede vinterrødder, hvide kartofler, øko citroner og ekstra persille

Dessert: Tiramisu med kakao og Marsala fra Sicilien

Onsdag den 27.​

Forret: Tærte med vinterporre og farvede beder

Hovedret: Chili con carne tilsmagt med mørkt øl og chokolade. Hertil creme fraiche og ekstra chili 

Torsdag  den 28.​

​Hovedret: Slagter medister med rødkål, pandesauce og danske kartofler*

Dessert: Æbleskiver med solbærsyltetøj og flormelis

Fredag den 29.

​Forret: Andepaté tilsmagt med portvin serveret på brød med syltede nødder og salat

Hovedret: Stegt kylling med skysauce, rosenkål, kartofler og agurkesalat

Lørdag den 30. ​

​Hovedret: Oksefilet stegt med Provence urter, serveret med ærter vendt i smør, ovnbagte kartofler og kraftig rødvinssauce

Dessert: Cremet mousse på mørk belgisk chokolade med let pisket flødeskum

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25