November 2020

​Søn 1.

Hovedret: Kalv sauté Marengo (braiseret kalvekød i sky og hvidvin) med løg og svampe, serveret med hvide kartofler, persille og fine ærter
Dessert: Frugtgrød på skovbær med mælk og kold fløde


Man 2.
Forret: Sylte med cornichoner, krølsalat, sennep og smørristet rugbrød
Hovedret: Boller i mild karry serveret med bagte rødbeder,
kartofler og chutney


Fiskedag
Tir 3.
Hovedret: Stegt fiskefilet med persillesauce, dampede vinterrødder, hvide kartofler, øko citroner og ekstra persille
Dessert: Ris-mousse med vanilje og abrikoser

Ons 4.
Forret: Tærte med vinterporre, beder og salat
Hovedret: Slagter medister med rødkål, pandesauce, råkost og danske kartofler*

Tor 5.
Hovedret: Kalkunret med estragon, løg, broccoli og fløde, serveret med mos på kartofler og persillerødder
Dessert: Karamelrand med nøddeknas

Fre 6.
Forret: Andepaté tilsmagt med portvin serveret på brød og salat
Hovedret: Dansk bøf med bløde løg, stuvet hvidkål, kartofler og pandesauce.
Hertil små dampede gulerødder

Lør 7.
Hovedret: Stegt kylling med skysauce, rosenkål, kartofler og agurkesalat
Dessert: Tiramisu med kakao og Marsala

Søn 8.
Hovedret: Skipperlabskovs på kalvekød med rødbeder, persille og godt brød
Dessert: Citronfromage med flødeskum

Man 9.
Forret: Hvidkålssuppe med lunt flute og øko smør
Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, langtidsbagt knoldselleri, hvide kartofler og frisk grønkålssalat*

Mortens aften
Tir 10.
Hovedret: And, æbler med tyttebær, rødkål, andeskysovs og brunede kartofler
Dessert: Gammeldags æblegrød med flødeskum

Ons 11.
Hovedret: Moussaka med oksekød, rodfrugter og grønne salater
Dessert: Abrikostrifli med makroner

Tor 12.
Forret: Let rørt tunmousse med kapers blomster salat og godt brød
Hovedret: Chili con carne tilsmagt med mørkt øl og chokolade. Hertil ris,
creme fraiche og ekstra chili

Fre 13.
Hovedret: Glaseret hamburgerryg med sennep, grønlangkål og brunede kartofler*
Dessert: Blåbærmousse med vanilje

Lør 14.
Forret: Cremet Jordskokkesuppe med ristet svampe, brød og trøffelolie
Hovedret: Boeuf á la mode (rødvinsmarineret oksekød) i krydret sauce af fonden
serveret med brunede perleløg, bagt selleri og kartoffelmos

Søn 15.
Hovedret: Unghanebryst med bagte rodfrugter, skysauce og á la creme kartofler
Dessert: Frugtsalat med vanilje råcreme

Man 16.
Forret: Gulerodssuppe med ristede nødder, smør og godt brød
Hovedret: Karbonader med savoykål, drueagurker, skysauce og brasede kartofler*

Fiskedag
Tir 17.
Forret: Kokosmælk-suppe med thai karry, urter og grovbrød
Hovedret: Fiskefrikadeller med hollandaisesauce, kartofler og
honningbagte gulerødder og selleri

Ons 18.
Hovedret: Paneret flæsk med løgsauce, kartofler, blomkål og rødbeder*
Dessert: Alliance frugtgrød med fløde, mælk og strøsukker

Tor 19.
Forret: Rosenkålssuppe med sprødt bacondrys og brødcroutoner
Hovedret: Kalkun i sur sød sauce med ananas og peberfrugter, serveret med løse
ris og sweet chili-sauce

Fre 20.
Hovedret: Frikadeller med ristet blomkål, agurkesalat, pandesauce og kartofler*
Dessert: Appelsinfromage med fløde toppe

Lør 21.
Forret: Lun porretærte med bacon og lille salat
Hovedret: Barbecue marinerede kyllingelår, med frisk coleslaw, kartofler og sauce tilsmagt med sød peber

Søn 22.
Hovedret: Boeuf sauté Stroganoff med smørdampet vinterkål, asier, persille
og god kartoffelmos
Dessert: Vinteræbler og karamelliserede nødder som trifli

Man 23.
Forret: Hønsekødsuppe med urter, boller og hjemmebagt brød
Hovedret: Krydrede oksekødsboller i kraftig tomatsauce med lys pasta og
bagte persillerødder

Fiskedag
Tir 24.
Hovedret: Torskefisk med æbler og pastinakker,
serveret med små kartofler og tomatsauce
Dessert: Risengrød med kanelsukker og øko smør

Ons 25.
Forret: Pastasalat med skinke, ærter, majs og grovbrød
Hovedret: Irsk stuvning med kål, selleri og kartofler, hertil rødbeder og rugbrød*

Tor 26.
Hovedret: Helstegt svinemørbrad med champignonsauce, paprikakartofler
og frisk hvidkålssalat*
Dessert: Is med chokoladesauce

Fre 27.
Forret: Let hønsesalat med ananas og mild karry på smørristet toastbrød
Hovedret: Sprængt nakkefilet med grønkål, kartofler, peberrodssauce
og smørdampede gulerødder*

Lør 28.
Forret: Cremet Hokkaidosuppe med ristede kerner og godt brød
Hovedret: Bankekød med laurbærblade og løg. Serveret med glaserede gulerødder
og luftig kartoffelmos

1. søndag i advent
Søn 29.
Hovedret: Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, danske kartofler og skysauce*
Dessert: Æbleskiver med solbærsyltetøj og flormelis

Man 30.
Forret: Fransk løgsuppe med hvidløg og ostebrød
Hovedret: Millionbøf af oksekød med let kartoffelmos, bagt selleri, asier og grønt

Vi glæder os til at se jer.

Forbehold for ændringer i menuplanen

*= retten indeholder svinekød

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25