Menukort marts - Seniorcenter

Fredag  den 1.​

Forret:

Oksecarpaccio med rucola, parmesan og citronolie

Hovedret: 

Lasagne med ”rødder”, hvidløgs bruchetta og salatbar

Lørdag den 2.​

​Forret:

Rejesalat med avokado og sweet chili

Hovedret:

Supremebryst med Provence kartoffelsalat, smørbagte porrer og cremet hønsefondssauce tilsmagt med peberrod

Søndag den 3.​

​Hovedret: 

Glaseret skinke med stuvet grønlangkål, dampede gulerødder

og hvide kartofler *

Dessert: 

Bondepige med slør og revet chokolade

Mandag den 4.​

Hovedret: 

Skipperlabskovs på sprængt oksebryst serveret med koldt smør, sennep, rugbrød og purløg

Dessert / ønskemenu:

Ananasfromage med flødetoppe

Tirsdag den 5.​

​Hovedret: 

Grillet Torvefisk med blomkålscouscous og pesto.

Hertil hovedsalat med mormor dressing

Dessert / pandekagedag: 

Pandekager med is, sukker og syltetøj

​Onsdag den 6.

​Forret: 

Hvidkålssuppe med hjemmebagt fiberbrød og øko smør

Hovedret: 

Stegt flæsk med persille sauce, kartofler og smørdampet kål*

Torsdag den 7.​

​Hovedret: 

Vegetarisk Selleribøf med parmesan. Hertil cremet broccolisalat med nødder, rosiner og rødløg samt små røsti kartofler

Dessert: 

Æblekage med vanilje, rørsukker og cremefraiche

Fredag den 8.​

​Forret: 

Thai karry suppe med forårsløg og søde peberfrugter.

Hertil lune naan brød og frisk koriander

Hovedret: 

Økologisk Kamsteg med sprød rødkål, kartofler og skysauce*

Lørdag den 9.​

Hovedret: 

Boeuf Bourguignon med perleløg, smørstegte svampe og kartoffelmos

Dessert: 

Jordbærgrød med vanilje, fløde, mælk, og strøsukker

Søndag den 10.​

​Hovedret:

Coq au vin med sprøde gulerødder, søde perleløg og champignon. Serveret med hvide kartofler og finthakket persille

Dessert: 

Marmorkage med appelsinsalat

Mandag den 11.​

​Forret: 

Juliennesuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: 

Græsk Meatloaf med tzatziki på øko agurker. Hertil kartofler bagt med citron og frisk hvidkålssalat med mynte*

Tirsdag den 12.​

Forret:

Cremet champignonsuppe med croutons og persille

Hovedret: 

Lakselasagne med spinat, løg, tomater og parmesan.

Hertil Broccoli salat med spidskål og pinjekerner

Onsdag den 13.​

Hovedret: Vildtfrikadeller med krondyr og urter, hertil karamelliseret pastinakker, brasede kartofler og sky sauce*

Dessert: Vaniljeis med bærkompot

Torsdag den 14.​

​Forret:

Toskansk tomatsuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: 

Provence marineret kalkun med bagte peberfrugter, timiansky

og brasede kartofler

Fredag den 15.​

​Forret: 

Tartelet med høns i asparges pyntet med frisk persille

Hovedret: 

Mørbrad i paprikafløde med cocktailpølser og løg. Hertil stegte kartofler og persille*

Lørdag den 16.​

Forret: 

Nudelsalat med rå marineret laks, sprødstegte oliven og kapers

Hovedret: 

Sweet barbecue kylling med rodfrugtegratin og råkostsalat

Hertil frisk chili, barbecue sauce og lime

Søndag den 17.​

​Hovedret: 

Bankekød med laurbær, peber og løg.

Serveret med luftig kartoffelmos og surt

Dessert: 

Rabarbertærte med vanilje og cremefraiche

Mandag den 18.​

Forret: 

Asparges suppe med finthakket forårsløg og brød

Hovedret: 

Forloren hare med bacon, smørstegte gulerødder kartofler og ribsgele*​

Tirsdag den 19.​

Hovedret: 

Hvidvinsdampet laks med dild, smørsauteret rosenkål, hvidvins sauce og små kartofler

Dessert: 

Hvid chokolade panna cotta med syltede bær

Onsdag den 20.​

​Hovedret:

Frikadeller med timian og stuvet grønsager.

Hertil stegte kartofler med persille*

Dessert: 

Cremet brombærdessert med let pisket fløde

Torsdag den 21.​

​Forret: 

Vegetarisk minestrone suppe med hjemmebagt brød.

Hovedret: 

Kalkun Gullasch med røget paprika og luftig kartoffelmos, hertil gremolata af øko citron, persille og hvidløg

Fredag den 22.​

​Forret: 

Frisk tunsalat med pasta, peberfrugt, kapers og øko citron

Hovedret: 

Krebinetter med spinat á la creme, råkostsalat og

hvide kartofler med smør*

Lørdag den 23.​

Hovedret: 

Boeuf sauté stroganoff med svampe, løg, små tomater og kartoffelmos. Hertil finthakket persille

Dessert:

Osteanretning med kiks, druer og grønt

Søndag den 24.​

Forret: 

Gravad laks på hvidt brød med dild ”ræve” dressing

Hovedret: 

Økologisk kyllingeschnitzel med bagte rodfrugter, hvide kartofler og bearnaisesauce

Mandag den 25.​

Forret: 

Økologisk grønsagstærte med lille salat

Hovedret: 

Spaghetti Bolognese med parmesan flager og persille drys

Tirsdag den 26.​

​Hovedret: 

Ovnbagt kulmule med smør sauterede små porrer, fiske sauce med Noilly Prat og hvide kartofler

Dessert: 

Citronfromage med flødeskum

Onsdag den 27.​

​Forret: 

Oksekraftsuppe med urter og små boller

Hovedret: 

Hakkebøf med Portobello svampe, glaserede rodfrugter, kartofler og sky sauce tilsmagt med sherry.

Torsdag den 28.​

​Forret: 

Blomkålssuppe Creme Dubarry med croutons og persille

Hovedret: 

Nakkekotelet med spidskål og æbler, serveret med rosmarinsky og små ovnbagte kartofler

Fredag den 29.​

Hovedret: 

Hønsefrikassé med champignon og urter. Serveret med hvide kartofler, purløg og små fleurons

Dessert: 

Luftig mousse tilsmagt med cognac

Lørdag den 30. 

Forret: 

Skaldyrsalat med let mayo, bladselleri og hjertesalat

Hovedret: 

Langtidsstegt Lammeculotte med citron, hvidløg og rosmarin. Hertil stegte courgetter, pommes á la creme og frisk myntee

​Søndag den 31. 

Hovedret: 

Kalvesteg med friske krydderurter, hvidløg, svampe og løg.

Hertil ristede kartofler og sauce tilsmagt cognac og fløde

Dessert: 

Chokolademousse på Callebaut chokolade med orangeskum

* = dele af menuen indeholder svinekød

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25