Menukort maj - Seniorcenter

Velkommen i Restauranten ! ​

Onsdag  den 1.​

Hovedret: Frikadeller med let stuvet spidskål, gulerødder og nye kartofler*

Dessert: Rabarbergrød med fløde og strøsukker​

Torsdag den 2.​

Forret: Gratineret Bruchetta brød med tomater, basilikum og ost

Hovedret: Honning og soyamarineret kalkunfilet med frisk salat af fennikel og baby spinat, hvide kartofler og sky sauce 

Fredag den 3.​

Forret: Tomatsuppe med creme fraiche og hvidløgs croutoner

Hovedret: Sprængt kamsteg med forårsgrønsager, små kartofler og cremet peberrodssauce*​

Lørdag den 4.​

Hovedret: Kalv á la printaniére med forårskål, asparges, ærter og karotter, sky sauce og pommes rissollées

Dessert: Fløderand med jordbær sauce​

Søndag den 5.​

Forret: Grønsagstærte med spinat og feta. Hertil rucola og soltørrede tomater

Hovedret: Hamburgerryg med let stuvet blomkål og gulerødder. Hertil nye kartofler vendt i smør og persille* ​​

Mandag den 6.

Hovedret: Stegt flæsk og persillesauce, hvide kartofler og agurkesalat*

Dessert: Mild kærnemælksfromage med lime og fløde

Tirsdag den 7.​

​Fiskedag

Forret: Cæsarsalat med kylling og parmesan

Hovedret: Hjemme-varmrøget laks med hollandaisesauce, asparges, små kartofler og citron

Onsdag den 8.​

Forret: Farseret peberfrugt med oksekød og friske krydderurter

Hovedret: Grønsagslasagne med spinat og mornay sauce. Hertil salatbar

Torsdag den 9.​

Hovedret: Provence marineret kalkunbryst med bagt blomkålssalat, timiansky sauce og ristede kartofler

Dessert: Pistagefromage med flødeskum

Fredag den 10.​

Forret: Frisk ærtesuppe med let syltede svampe og creme fraiche

Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, tyttebær, sellerisalat og kartofler*

Lørdag den 11.​

Forret: Asparges vinaigrette med øko æg og kørvel

Hovedret: Herregårdsbøf med brasede kartofler, grønne bønner og bearnaisesauce

Søndag den 12.​

Hovedret: Boeuf sauté Stroganoff med asier og luftig kartoffelmos

Dessert: Chokolademousse med flødeskum

Mandag den 13.​

Forret: Ålerøget skinke med rygeostecreme, purløg og smørristet rugbrød

Hovedret: Kyllingekødboller i karrysauce med æbler, ananas, ris og kokosdrys

Tirsdag den 14.​

​Fiskedag

Hovedret: Stegt torvefisk med smørsauce og citron. Hertil salat af nye kartofler, dampet porre, radiser, og dild

Dessert: Henkogt pære med flødeskum og chokolade

Onsdag den 15.​

Forret: Broccolisuppe med hvide bønner og fløde

Hovedret: Amerikansk oksefarsbrød med peberfrugter og champignon. Hertil let stuvet spinat og hvidekartofler

Torsdag den 16.​

Forret: Vegetarisk Minestrone suppe med nudler og brød

Hovedret: Harissa kyllingelår med blomkåls-tabouleth tilsmagt med mynte. Hertil mild tzatziki 

Fredag den 17.​

​Store Bededag

Hovedret: Hønsefrikassé med nye forårsgrønsager, små kartofler og persille

Dessert: Hvid chokolade Panna Cotta med jordbær

Lørdag  den 18.​

Forret: Rejecocktail med thousand island-dressing og hjemmebagt brød

Hovedret: Kamsteg med rødkål, skysauce og hvide kartofler*

Søndag den 19.​

Hovedret: Oksesteg med hvidløg og salvie hertil ratatouille og pommes á la creme

Dessert: Rabarbertærte med vaniljeflødeskum

Mandag den 20.​

Forret: Thai suppe med forårsløg og søde peberfrugter

Hovedret: Bøf Lindstrøm med rødbeder og kapers. Serveret med ovnbagte kartoffelbåde og hjertesalat med æbler i let creme fraiche dressing  

Tirsdag den 21.​

​Fiskedag

Hovedret: Klassisk stjerneskud med stegt og dampet fisk, rejer, citron og nye kartofler vendt i smør og persille

Dessert: Koldskål med vanilje, citronskal og kammerjunkere

Onsdag den 22.​

Forret: Blomkåls-cremesuppe med ristede nødder og flute

Hovedret: Fyldte courgetter gratineret med mozzarella. Hertil let spicy couscous salat med urter og tørrede frugt

Torsdag den 23.​

Forret: Vandmelonsalat med feta, rucola og pinjekerner

Hovedret: Nakkefilet med nye løg, gulerødder og bacon, timiansky og kartofler*

Fredag den 24.​

Forret: Vitello tonnato med kapers og små salater

Hovedret: Braiserede spoleben med boghvede, ærter og frisk syltede rødløg*

Lørdag den 25.​

Hovedret: Lys Coq au vin med søde perleløg og svampe. Serveret med hvide kartofler og finthakket persille

Dessert: Romfromage med kakao, fløde og appelsinfileter 

Søndag den 26.​

Hovedret: Flankesteak marineret i rosmarin og hvidløg. Serveret med græsk salat på oliven og bønner. Hertil nye kartofler og sauce på bagte peberfrugter

Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum

Mandag den 27.​

Forret: Tunsalat med dild, majs og hjemmebagt brød

Hovedret: Krebinetter med let stuvet selleri, gulerødder og kartofler med persille*

Tirsdag den 28.​

​Fiskedag

Hovedret: Fiskefrikadeller thai style med mild chili og koriander. Hertil søde majs, ris, sweet chili sauce og sprød spidskålssalat

Dessert: Abrikostrifli med flødeskum og mandelflager

Onsdag den 29.​

Forret: Parmaskinke og sød melon

Hovedret: Toskansk lasagne med ricotta og parmesan. Hertil tomatsalat og focaccia brød

Torsdag den 30. 

​Kr. Himmelfart

Hovedret: Wienerschnitzel på kalvekød med sauterede kartofler, fine ærter, bearnaisesauce og citron

Dessert: Pandekage med vaniljeis og syltetøj

Fredag  den 31. 

Hovedret: Mørbrad i fløde med svampe og cocktailpølser hertil luftig kartoffelmos*

Dessert: Appelsinfromage med nye bær

* = dele af menuen indeholder svinekød

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25