Menu Maj

Menuen serveres som "Take Away" i Seniorcentret.

Husk at vi dagligt tilbyder ekstra salat til middagen og man ved afhentning kan henvende sig til personalet med specielle ønsker til anretningen.

Menu for Juni måned finder du hér

Fredag den 1.​

​Forret: Vitello tonnato med kapers, små salater og godt brød

Hovedret: Nakkefilet med nye løg, spinat og bacon, timiansky og kartofler*

Lørdag den 2.​

Hovedret: Forårs-gullasch med kylling, gulerødder, majroe og paprika, hertil nye kartofler med persille

Dessert: Rabarbergrød med fløde og strøsukker

Søndag den 3.​

​Hovedret: Skiver af Flankesteak marineret i rosmarin og hvidløg. Serveret med græsk salat med oliven og bønner. Hertil stegte kartofler og sauce på oksefond

Dessert: Frisk kærnemælksfromage med lime og fløde

Mandag den 4.​

​Forret: Vegetartærte med tomater og baby salater

Hovedret: Frikadeller med let sauteret spidskål, grove gulerødder og kartofler*

Tirsdag den 5.​

Fiskedag

Hovedret: Hjemme-røget laksesteak med hollandaisesauce, asparges,

nye løg, små kartofler og citron

Dessert: Chokoladeis med råsyltet frugt​​

Onsdag den 6.

​Forret: Grøn rissalat med edamamebønner, champignon og frisk babyspinat

Hovedret: Krebinetter af kalv med søde majs og rødløg. Hertil hvide kartofler og pandesauce

Torsdag den 7.​

​Hovedret: Let spicy kylling med blomkåls-tabbouleh med mynte. Hertil mild tzatziki og stegte kartofler

Dessert: Æblekage med smørristet rasp og flødeskum  

Fredag den 8.​

Store Bededag

Hovedret: Wienerschnitzel på kalvekød med sauterede kartofler, fine ærter,

Bearnaisesauce og øko citron, hertil frisk råkost

Dessert: ​Pandekage med vaniljeis og syltetøj

Lørdag den 9.​

​Forret: Stor Bruchetta-brød med tomater, hvidløg, basilikum og ost

Hovedret: Unghanebryst med grønne bønner, agurkesalat, rabarberkompot, rosmarinsauce og nye kartofler 

Søndag den 10.​

Hovedret: Kalv i forårsklæder med kål, asparges, ærter og karotter, sky sauce og pommes rissollés

Dessert: Fløderand med frisk jordbær sauce

Mandag den 11.​

​Forret: Letrørt Tunsalat med dild, majs og hjemmebagt brød

Hovedret: Forårsbiksemad med skinke, løg, soltørrede tomater, forårsløg, kartofler og purløgsdrys*

Tirsdag den 12.​

Fiskedag​

Hovedret: Klassisk stjerneskud med stegt og dampet fisk, rejer, citron

og nye kartofler vendt i smør og persille

Dessert: Abrikostrifli med flødeskum og mandelflager

Onsdag den 13.​

Hovedret: Grønsags-moussaka med auberginer, hvidløg og timian. Hertil frisk selleri og gulerodssalat samt brød bagt med krydderurter og god olivenolie

Dessert: Blåbærmousse med ymer og fløde 

Torsdag den 14.​

Forret: Frisk Blomkålssuppe med persilledrys og flute

Hovedret: Kalve-boller i karry med ananas, løg og æbler,

hertil råkost på spidskål og løse ris​

Fredag den 15.​

​Hovedret: Braiseret gris med selleri og chorizo,

hertil danske kartofler og salat med lyn-syltet pære*

Dessert: Hofdessert med marengs, chokolade og fløde

Lørdag den 16.​

Forret: Lun løgtærte med chorizo, broccoli og mozzarella samt lille salat

Hovedret: Herregårdsbøf svøbt i bacon med brasede kartofler, grønne bønner og svampe-cremesauce

Søndag den 17.​

Hovedret: Oksesteg med hvidløg og salvie hertil ratatouille og ristede kartofler

Dessert: Syltede rabarber som trifli med vaniljeflødeskum 

Mandag den 18.​

​Forret: Forårssuppe med ærter og spinat, sprød skinke og cremet yoghurt

Hovedret: Stegt flæsk og persillesauce, hvide nye kartofler, porre og agurkesalat*

Tirsdag den 19.​

Fiskedag

Hovedret: Bagt Torskefisk med krydderrasp, råstegt broccoli, estragonsauce og løse ris. Hertil hovedsalat med mormordressing

Dessert: 3 slags oste med kiks og druer

Onsdag den 20.​

​Forret: Asparges vinaigrette med øko æg, kørvel og italiensk brød

Hovedret: Sprængt nakkesteg med forårsgrønsager, små kartofler

og cremet peberrodssauce*

Torsdag​ den 21.

Kr. Himmelfartsdag

Hovedret: Boeuf sauté Stroganoff med groft skårede gulerødder, asier og luftig kartoffelmos

Dessert: Hvid chokolade Panna Cotta med marinerede jordbær

Fredag den 22.​

​Forret: Klassisk Rejecocktail med cherrytomater, dild og hjemmebagt brød

Hovedret: Orientalsk nudelsalat med svinemørbrad og sprødt grønt, vendt i frisk dressing af lime, soja og ingefær*

Lørdag den 23.​

​Hovedret: Hønsefrikassé fyldt med forårsgrønsager, små kartofler og persille

Dessert: Chokolademousse med flødeskum og pyntebær 

Søndag den 24.​

Forret: Vandmelonsalat med feta, mynte og pinjekerner samt kuvertbrød

Hovedret: Kamsteg med sprød rødkålssalat, persillerod, skysauce

og hvide kartofler*

Mandag den 25.​

​Hovedret: Millionbøf med let kartoffelmos og rosenkål, hertil surt og persille

Dessert: Jordbær og rabarbergrød med fløde og sukker 

Tirdag den 26.​

Fiskedag

Forret: Cæsarsalat med kylling, parmesan og godt brød

Hovedret: Nordiske fiskefrikadeller med æble og urter, serveret med

råkost salat, mild sennepssauce, små ærter og løse ris 

Onsdag den 27.​

​Hovedret: Soyamarineret kalkunfilet med frisk salat af blomkål og baby spinat, hvide kartofler og timian sky sauce

Dessert: Italiensk Tiramisu med Marsala  

Torsdag den 28.​

​Forret: Serrano-skinke og sød melon*

Hovedret:Toskansk lasagne med grønsager, ricotta og parmesan.

Hertil tomatsalat og focaccia brød

Fredag den 29.​

​Hovedret: Glaseret skinke med flere slags lynstegt kål, lys sauce,

kartofler og stærk sennep*

Dessert: Frisk Appelsinfromage med nye bær

​​Lørdag den 30.

​Hovedret: Lys Coq au vin med søde perleløg. Hertil ristede svampe, små porrer hvide kartofler og finthakket persille

Dessert:Koldskål med vanilje, jordbær, citronskal og kammerjunkere

​Søndag den 31. 

​Pinsedag

Hovedret: Ribbensteg med agurkesalat, rabarberkompot,

nye kartofler og skysauce

Dessert: Hjemmelavet is med vafler og chokoladesauce

* = retten indeholder svinekød

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25