Menukort januar - Seniorcenter

Vi glæder os til at se jer i restauranten!

Onsdag den 1.​

​Nytårsdag – traditionen tro

Hovedret: Forloren skildpadde med Sherry fino, øko æg & hjemmebagte flutes*

Dessert: Pandekager med jordbærsyltetøj

Torsdag den 2.

Forret: Cremet aspargessuppe med godt brød

Hovedret:Oksefrikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og surt

Fredag den 3.​

​Hovedret: Forloren Hare med vildtsauce, selleri/tyttebær salat og hvide kartofler*

Dessert:Vanilje Parfait is med karamelsauce

Lørdag den 4.​

​Forret: Oksekødssuppe med boller og urter

Hovedret: Kogt spidsbryst med peberrodssauce, kartofler og smørdampet rosenkål

Søndag den 5.​

​Hovedret: Kamsteg med skysauce, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler*

Dessert: Cremet Brombærdessert

Mandag den 6.​

Forret: Vegetarisk Minestronesuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Brunkål med magert flæsk, nakke, sennep og hjemmesyltede rødbeder*​

Tirsdag den 7.​

​Fiskedag

Hovedret: Stegt laks med broccoli, citronsauce, persille og kartofler

Dessert: Abrikosgrød med mælk, fløde og strøsukker

Onsdag den 8.​

​Hovedret: Glaseret gårdskinke med sauteret grønkål, smørbagte gulerødder, skysauce og kartofler*

Dessert: Hofdessert med banan og kys

Torsdag den 9.​

​Nytårskoncert i restauranten

Forret: Let tunmousse med kapersblomster og hjemmebagt flute

Hovedret: Kalvesteg med bearnaise sauce, brasede kartofler og fine ærter

Fredag den 10.​

Forret: Hvidkålssuppe med hjemmebagt italiensk brød

Hovedret: Benløse fugle i egen cremet sauce med ribsgelé og kartoffelmos

Lørdag den 11.​

Hovedret: Lasagne på øko okse med frisk rosmarin og grønne salater

Dessert: Æble-smuldrekage med kanel og vanilje​

Søndag den 12.​

​Forret: Vegetarisk thai kokossuppe med urter og hjemmebagte flutes

Hovedret: Kyllingebrystfilet med flødestuvet spinat, stegte kartofler og råkost

Mandag den 13.​

Forret: Porre-kartoffelsuppe med godt brød og smør

Hovedret: Chili con carne med mørkt øl, ris og creme fraiche​

Tirsdag den 14.​

Fiskedag

Hovedret: Kogt torskefisk i mild sennepssauce, gulerødder og kartofler

Dessert: Alliancegrød med mælk, fløde og strøsukker

Onsdag den 15.​

​Forret: Ærtesuppe tilsmagt med peberrod og fløde

Hovedret: Dansk bøf af okse, stegte løg, agurkesalat små ærter, kartofler og brun pandesauce

Torsdag den 16.​

​Hovedret: Gule ærter med magert flæsk og medister, sennep og syltede rødbeder*

Dessert: Svesketrifli med vaniljecreme

Fredag den 17.​

​Forret: Grønkålssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret:Boller i selleri på kalv med persille og smørristede kartofler

Lørdag den 18.​

Hovedret: Provencestegt kylling med bagte rodfrugter, kartofler og pandesauce

Dessert: Mokka-fromage med flødetop og mørk chokolade

Søndag den 19.​

Forret: Blomkålsuppe med timiandrys og hjemmebagte flutes

Hovedret: Bankekød med bagt græskar og rødbeder vendt med honning og balsamico, samt luftig kartoffelmos​

Mandag den 20.​

​Hovedret: Stegt flæsk med persillesauce og hvide kartofler samt extra persille*

Dessert: Syltet frugt med makronflødeskum

Tirsdag den 21.​

Fiskedag

Forret: Bagt kartoffel med let skinkefyld

Hovedret: Dampet torvefisk med søde porre, hollandaise sauce og hvide kartofler

Onsdag den 22.​

​Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysauce, bagte selleri og små kartofler

Dessert: Ymerfromage med øko citroner og pynte bærsauce

Torsdag den 23

​Forret: Tartelet med høns i asparges

Hovedret: Brændende kærlighed med bacon, squash/rødbede-slaw

Fredag den 24.​

​Hovedret: Vildtfrikadeller med skysauce, stegt kål, ribsgele og hvide kartofler

Dessert: Tiramisu med Marsala fra Sicilien

Lørdag den 25.​

Forret: Hjemmerøget laks på små salater med urtedressing og godt brød

Hovedret: Svinemørbrad med stegte svampe, á la creme kartofler,

skysauce og råkost*​

Søndag den 26.​

​Hovedret: Roastbeef med fine ærter, bearnaise sauce og stegte kartofler

Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum

Mandag den 27.​

​Forret: Stegte sild med salat af kål og granatæble

Hovedret: Spaghetti bolognese med revet parmesan og frisk salat

Tirsdag  den 28.​

​Fiskedag

Hovedret: Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade, dampede bønner, kartofler og lys sauce med dild og citron

Dessert: Ananasfromage med let pisket fløde

Onsdag den 29.

​Forret: Quiche med porre og bacon serveret med grønne salater

Hovedret: Hamburgerryg med dampet rosenkål, mild sennepssauce og kartofler*

Torsdag den 30. ​

​Hovedret: Boller i mild indisk karry med æbler, løg, persille og basmati-ris*

Dessert: Modne danske og udenlandske oste med kiks og druer

Fredag den 31.

​Hovedret: Krydret gullasch med cremet kartoffelmos, persille og surt

Dessert: Chokolademousse på mørk grand cru chokolade.

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25