Menukort februar, Seniorcenter

Fredag den 1.​

​Forret:

Kartoffel-porre suppe med sprød bacon og persille

Hovedret:

Kylling stegt med røget paprika, hertil flødestuvet spinat, stegte kartofler og frisk råkostsalat

Lørdag den 2.

Hovedret:

Krydderurtestegt kalvesteg med bagte rodfrugter vendt i honning og balsamico. Hertil ristede kartofler, persille og portvinscremesauce

Dessert:

Italiensk chokoladekage med orangeflødeskum

Søndag den 3.​

​Hovedret:

Braiseret Benløse fugle i egen cremesauce med ribsgele og kartoffelmos

Dessert:

Æble smuldrekage med kanel og marcipan

Mandag den 4.​

Forret:

Oksekøds kraftsuppe med små boller og urter

Hovedret:

Tandoori kylling med mynte raita og indiske ris med løg, kardemomme, kanel og gurkemeje. Hertil frisk mynte og chili

Tirsdag den 5.​

Forret:

Broccolisuppe med hvide bønner og fløde

Hovedret:

Stegt fiskefilet med smørdampede gulerødder, hvide kartofler og persillesauce. Hertil øko citroner og persille

Onsdag den 6.​

Forret:

Let tunmousse med kapersblomster, dild og hjemmebagt flute

Hovedret:

Brændende kærlighed med hjemmesyltet rødbeder og fintsnittet purløg*

Torsdag den 7.​

Forret:

Kokosmælk-suppe med karry og peberfrugter

Hovedret:

Kalvespidsbryst med smørdampet rosenkål, hvide kartofler og peberrods sauce. Hertil ekstra frisk peberrod og persille

Fredag den 8.​

​Hovedret:

Mørbradbøffer med bløde løg, haricots verts vendt med smør, rissollés kartofler og smørpisket sauce*

Dessert:

Cheesecake med øko citron og blåbær

Lørdag den 9.​

Forret:

Blomkålscremesuppe med timian olie og hjemmebagt flute

Hovedret:

Økologisk oksecuvette med 2 slags spidskål, råstegte kartofler og rødvinssauce

Søndag den 10.​

​Hovedret:

Krebinetter af øko gris og kalv med stuvede grønsager,

hvide kartofler og surt *

Dessert:

Parfait is med salt karamel og brombær

Mandag den 11.​

Forret:

Vinter grønkålssuppe med urter, brød og smør

Hovedret:

Stegt flæsk med persillesauce og hvide kartofler. Hertil ekstra øko persille*

Tirsdag den 12.​

Hovedret:

Fransk fiskesuppe Bouillabaisse med vesterhavsfisk, rejer, aioli og godt brød

Dessert:

Fromage tilsmagt med kaffe og mørk chokolade

Onsdag den 13.​

Hovedret:

Kylling schnitzel med smørvendt persillerod, brasede kartofler og sauce bearnaise

Dessert:

Fade med modne oste, kiks og druer

Torsdag den 14.​

​Forret:

Hønsekøds-suppe med urter, små kød og melboller

Hovedret:

Dansk bøf af økologisk okse, stegte løg, agurkesalat, fine ærter og hvide kartofler. Hertil mørk opbagt sauce

Fredag den 15.​

Hovedret:

Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler, sennep og surt*

Dessert:

Citronfromage med fløde toppe og chokolade krymmel

Lørdag den 16.​

​Forret:

Jordskokkesuppe med fløde og ristede svampe

Hovedret:

Provence marineret kalkunbryst med ratatouille, rosmarin sauce

og små ovnbagte kartofler

Søndag den 17.​

Forret:

Toskansk tomatsuppe med creme fraiche og croutons

Hovedret:

Kylling Danoise med rabarberkompot, agurkesalat, pommes rissollés og skysauce. Hertil hakket bredbladet persille

Mandag den 18.​

Hovedret:

Chili con carne tilsmagt med mørkt øl og chokolade.

Hertil frisk chili, creme fraiche og løse ris

Dessert:

Alliance frugtgrød med fløde, mælk og strøsukker

Tirsdag den 19.​

Forret:

Ærtesuppe med letsaltede mandler og bredbladet persille

Hovedret:

Estragon marineret laks med porregratin, hvidvinssauce

og små hvide kartofler

Onsdag den 20.​

Forret:

Fransk løgsuppe med flute og parmesan

Hovedret:

Vegetariske svampefrikadeller med bagt selleri og pastinak, ristede kartofler og krydret tomatsauce

Torsdag den 21.​

​Hovedret:

Boller i indisk karry med æbler, løg, persille og basmati ris*

Hertil ekstra karry og mangochutney

Dessert:

Frugtsalat med råcreme

Fredag den 22.​

Hovedret:

Rosmarinstegt nakkesteg med stegte champignons, små cherrytomater og hvide kartofler. Hertil skysauce monteret med smør og sherry*

Dessert:

Cremet blåbærmousse med citronmelisse og skum

Lørdag den 23

Forret:

Rejecocktail på små salater med hjemmerørt cocktail dressing og flute

Hovedret:

Kalveculotte med portobello svampe, løg og hvidløg, hertil pommes Anna og portvins-cremesauce

Søndag den 24.​

Forret:

Minestronesuppe med urter og nudler, tilsmagt med frisk oregano

Hovedret:

Unghane med rosmarin og salvie, polenta bagt med parmesan. Hertil bagte auberginer, syltede rødløg og Martini skysauce

Mandag den 25.​

Forret:

Quiche af økologiske porre med lille grøn salat

Hovedret:

Hvidkålsroulette med glaserede gulerødder, hvide kartofler

og sursød sauce*

Tirsdag den 26.​

Hovedret:

Fiskefrikadeller med rejer og gurkemeje, små ærter vendt med smør. Hertil hjemmerørt remoulade og hvide kartofler

Dessert:

Frisk ananasfromage med let pisket fløde

Onsdag den 27.​

Forret:

Rørt laksemousse på små salater og hjemmebagt brød

Hovedret:

Ungarsk gullasch med løg, sød paprika og kartoffelmos

Torsdag den 28.​

​Hovedret:

Økologisk kotelet med stegte æbler, løg og jordskokker.

Hertil cremet karrysauce og løse ris*

Dessert:

Chokolade brownie med valnødder og Grand Marnier flødeskum

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25