Menukort December - Plejecenter

Velkommen i restauranten ! ​

Søndag den 1.​

1. søndag i advent

Forret: Cremet kartoffelsuppe med porre og godt brød

Hovedret: Frilands-kamsteg med rødkål, skysauce og danske kartofler. Hertil frisk salat med citron og flødedressing

Mandag den 2.​

Hovedret: Glaseret juleskinke med let grønlangkål, små kartofler og

smørbagte gulerødder

Dessert: Ymerfromage med øko citron og bærsauce

Tirsdag den 3.​

Fiskedag

Hovedret: Dampet torvefisk med hollandaisesauce, sauterede vinterporrer, citroner og løse ris

Dessert: Øllebrød med flødeskum​

Onsdag den 4.​

​Forret: Spinatsalat med Anderilette, godt brød og syltede nødder

Hovedret: Hakkebøf med svampe á la creme, fine ærter og brasede kartofler

Torsdag den 5.​

​​Hovedret: Oksekødsgullasch med røget paprika og mos på rodfrugter & kartofler

Dessert: Bærgrød på stikkelsbær og kiwi med mælk og fløde

Fredag den 6.

​Hovedret: Spaghetti med italiensk kødsauce, parmesan og frisk råkost salat

Dessert: Æblekage med flødeskum

Lørdag den 7.​

​Forret: Broccolisuppe med solsikkekerner og brød

Hovedret: Kalvekrebinetter med let stuvede ærter og gulerødder, kartofler og asier

Søndag den 8.​

2. søndag i advent

Hovedret: Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, skysauce, kartofler, persille og drueagurker

Dessert: Risengrød med kanelsukker og smør 

Mandag den 9.​

​Forret: Kraftig Minestronesuppe med små nudler og italiensk brød

Hovedret: Æbleflæsk med hjemmesyltede rødbeder, sennep og rugbrød

Tirsdag den 10.​

​Fiskedag

Hovedret: Stegt fiskefilet med smørsauce, fine bønner, kartofler, 

citroner og dild

Dessert: Syltet vinterpære med creme og chokolade

Onsdag den 11.​

​Forret: Hønsekødsuppe med urter og godt brød

Hovedret: Koteletter i fad med tomater og fløde. Hertil dampede spinat med løg og smør, samt luftig kartoffelmos

Torsdag den 12.​

Forret: Jordskokkesuppe med svampe og brød 

Hovedret: Stegt kylling med agurkesalat, grønne bønner, sky sauce og kartofler

Fredag den 13.​

Forret: Rejecocktail med citron og friskbagt flute

Hovedret: Langtidsbraiseret svineskank med let coleslaw, skysauce og hvide kartofler med persille

Lørdag den 14.​

Ønskemenu

Hovedret: Bankekød med luftig kartoffelmos, tyttebær og surt

Dessert: Ananasfromage med flødetoppe 

Søndag den 15.​

3. søndag i advent

Hovedret: Kalveboller i selleri med stegte små kartofler og hakket persille

Dessert: Modne danske og udenlandske oste med kiks og druer

Mandag den 16.​

Forret: Hvidkålssuppe med flute og øko smør

Hovedret: Julemedister med hjemmelavet rødkål, sennep, rødbeder

og hvide kartofler

Tirsdag den 17.​

​Hovedret: Millionbøf af okse med løg og cremet kartoffelmos.

Dessert:Frugtgrød med mælk og fløde

Onsdag den 18.​

​Julefrokost kl. 12:00 - se opslag for menu

​Aftensmad: Tomatsuppe med godt brød og grøn salat

Torsdag den 19.​

Fiskedag

Hovedret: Fiskefrikadeller med let remoulade, 

spinat á la creme og hvide kartofler

Dessert: Fromage tilsmagt med stærk kaffe

Fredag den 20.​

​Forret: Tartelet med hønsekød i aspargessauce

Hovedret: Stegt kalvelever med bagte løg og rødbeder, hertil skysauce og

ovnbagte timian kartofler

Lørdag den 21.​

​Forret: Okse-kraftsuppe med små bolle og urter. 

Hertil flute og smør

Hovedret: Kalvesteg med portvins cremesauce, dampet blomkål og

små kartofler med persille

Søndag den 22.​

4. søndag i advent

Hovedret: Gule ærter med sprængt nakkesteg, små pølser, surt, stærk sennep og smørristet rugbrød

Dessert: Frisk frugtsalat med sødt flødeskum

Mandag den 23.​

​Forret: Hokkaido græskarsuppe med groft brød

Hovedret: Skipperlabskovs på sprængt oksebryst med laurbær, kartofler og løg. Hertil koldt øko smør og purløg

Tirsdag den 24.​

​Juleaften

Traditionel Dansk julemiddag - se opslag for menu

Onsdag den 25.​

1. juledag

Hovedret: Forlorenhare med vildtsauce, bagte selleri og hvide kartofler. Hertil frisk grønkålssalat med honning og balsamico dressing

Dessert: Æbleskiver med julesyltetøj og florsukker

Torsdag den 26.​

​2. Juledag

Forret: Frisk gulerodssuppe med hakket persilledrys og flute

Hovedret: Mørbradbøffer med bløde løg, rosmarin skysauce, små ærter og

brasede kartofler.

Fredag den 27.​

​Hovedret: Helstegt nakkekam i lys champignonsauce med smørdampet spidskål og kartofler vendt i persille

Dessert: Æblesmuldrekage med kanel og creme fraiche

Lørdag den 28.​

​Hovedret: Bøf Lindstrøm med kapers og rødbeder, hertil frisk kålsalat med tranebær, brun skysauce og småkartofler

Dessert: Varm hyldebærsuppe tilsmagt med rom og citron, hertil tvebakker

Søndag den 29.​

Forret: Kraftig tomatsuppe med urter, parmesan og godt brød

Hovedret: Mørt oksekød i peberrodssauce med smørvendte karotter og hvide kartofler. Hertil ekstra revet peberrod og hakket persille

Mandag den 30. 

​Hovedret: Bagt laks med dampet broccoli, citronsauce og danske kartofler

Dessert: Appelsinfromage med flødeskum

Tirsdag  den 31. 

Nytårsaften

Festlig Nytårsmiddag - se opslag for menu

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25