December 2020
Tir 1.
Fiskedag
Hovedret: Nordiske fiskefrikadeller med spinat a la creme, kartofler og dild
Dessert: Mokka fromage med chokolade
Plejecenter julefrokost kl. 12.00 + suppe til aften
Ons 2.
Hovedret: SC-Menu Spaghetti Bolognese med urter og parmesan
Dessert: Frugtgrød med mælk og fløde
Seniorcenter julefrokost
Tor 3.
Hovedret: (PC menu) Spaghetti Bolognese med urter og parmesan
Dessert: Frugtgrød med mælk og fløde
Fre 4.
Forret: Tartelet med hønsekød i aspargessauce
Hovedret: Helstegt nakkekam i lys champignonsauce, dampet kål,
og kartofler med persille*
Lør 5.
Hovedret: Kalve krebinetter med let stuvet ærter og gulerødder, kartofler og asier
Dessert: Risengrød med kanelsukker og smør
2.søndag i advent
Søn 6.
Hovedret: Gammeldags oksesteg med bagte løg, skysauce, kartofler og drueagurker
Dessert: Æblekage med flødeskum
Man 7.
Forret: Broccolisuppe med solsikkekerner og brød
Hovedret: Koteletter i fad med tomater og fløde, dampet spinat og god mos*
Tir 8.
Fiskedag
Hovedret: Hvid sæsonfisk med hollandaise, sauterede porre, citroner og ris
Dessert: Ymerfromage med øko citron bær kompot
Ons 9.
Forret: Minestronesuppe med nudler og italiensk brød
Hovedret: Æbleflæsk med rødbeder, sennep og rugbrød samt grøn salat*
Tor 10.
Forret: Små salater med Andepate, godt brød og surt
Hovedret: Hakkebøf med svampe a la creme, ærter og brasede kartofler
Fre 11.
Forret: Hønsekødsuppe med urter og brød
Hovedret: Glaseret juleskinke med grønkål, gulerødder, lys sauce og kartofler*
December hygge med: Glögg og æbleskiver
Lør 12.
Forret: Cremet kartoffel-porre-suppe med godt brød
Hovedret: Okse-inderlår i peberrodssauce med pastinakker, gulerødder og kartofler
3. søndag i advent
Søn 13.
Hovedret: Kamsteg med rødkål, bagte rødder, kartofler og skysauce*
Dessert: Citronfromage med fløde toppe
Man 14.
Forret: Hvidkålssuppe med flute og ristet kerner
Hovedret: Stegt Jule medister med brunkål, sennep, surt og kartofler*
Tir 15.
Fiskedag
Hovedret: Fiskefilet med smørsauce, citroner, bønner, kartofler og dild
Dessert: Risengrød med kanelsukker og smør
Ons 16.
Forret: Frisk gulerodssuppe med græskarkerner og brød
Hovedret: Provence stegt kyllingelår med rosenkål, skysauce og små kartofler
Tor 17.
Hovedret: Millionbøf af okse med løg, rødbeder og luftig kartoffelmos
Dessert: Frugtgrød med fløde, mælk og sukker
Fre 18.
Forret: Lun tærte med laks og spinat, serveret med lille salat
Hovedret: Honning marineret kalkun med frisk råkost og brasede kartofler
Lør 19.
Hovedret: Bankekød med luftig kartoffelmos, bagte rødder og surt
Dessert: Modne danske og udenlandske ost med kiks og frugt
4. søndag i advent
Søn 20.
Forret: Rodfrugtssuppe med græskar og hvidløgsbrød
Hovedret: Kalveboller i karry med vinter æbler og løg, hertil chutney og ris
Man 21.
Hovedret: Skipperlabskovs med laurbær, løg, kartofler, stærk sennep og rødbeder
Dessert: Varm hyldebærsaft tilsmagt med mørk rom, hertil tvebakker
Tir 22.
Fiskedag
Forret: Fyldig rødkålssalat med æbler, tørret abrikoser, appelsiner og godt brød
Hovedret: Bagt laks med blomkål og broccoli, citronsauce og vinter kartofler
Ons 23.
Hovedret: Klassisk gullasch med røget paprika og mos på pastinak og kartofler
Dessert: Æbleskiver med florsukker og syltetøj
Tor 24.
Juleaften
Traditionel Dansk jule middag - se opslag
1. Juledag
Fre 25.
Hovedret: Forlorenhare med langtidsbagte selleri, vildt sauce og kartofler*
Dessert: Æblesmuldrekage med kanel og cremefraiche
2. Juledag
Lør 26.
Forret: Kraftig tomatsuppe med urter, parmesan og groft brød
Hovedret: Mørbradbøffer med løg og svampe, timian sauce og stegte kartofler*
Søn 27.
Hovedret: Gule ærter med nakkesteg, pølser, surt, sennep og rugbrød*
Dessert: Frugtsalat med vanilje flødeskum
Man 28.
Forret: Klar oksesuppe med urter, boller og godt brød
Hovedret: Krydret kyllingepot med kål, kokosmælk og kartofler
Tir 29.
Fiskedag
Forret: Svampe og Jordskokkesuppe med æbler og langtidshævet brød
Hovedret: Thai fisch-cakes med majs og nudler med auberginer og lynstegt kål
Ons 30.
Hovedret: Barbecue marineret spoleben med råkost salat, skysauce og kartofler*
Dessert: Syltet vinterpære med sød creme og hakket chokolade
Nytårsaften
Tor 31.
Festlig Nytårsmiddag – se opslag
I ønskes et godt nytår
Venlig hilsen køkkenteamet
Der tages forbehold for ændring i menuplanen.
*Retten indeholder svinekød