Menukort august - Seniorcenter

Velkommen i Restauranten !

Torsdag den 1.​

Lions Park Søllerød fødselsdag

Hovedret: Kalvesteg med middelhavs krydderurter, frisk broccoli salat med rødløg, rosiner og solsikkekerner. Hertil nye danske kartofler og portvinssauce

Dessert: Fødselsdagslagkage med flag​

Fredag den 2.

Forret: Grønærtesuppe med cremefraiche og lidt sprødt bacon drys

Hovedret: Krydderurte krebinetter med let dampet blomkål med bid i. Hertil smørpisket sauce og danske kartofler*

Lørdag den 3.​

Hovedret: Mørbrad i flødesauce med cocktailpølser, bacon og drue agurk.

Hertil dampede grønne bønner, kartoffelmos og persille*

Dessert: Panna cotta med lime og marinerede frugter

Søndag den 4.​

Forret: Letrørt tunsalat med søde majs, pyntesalat og godt brød

Hovedret: Frikadeller med let sauteret sommerkål, lys sauce og danske kartofler*

Mandag den 5.​

Hovedret: Kalkunsteak vendt i soltørrede tomater. Serveret med citronbagt fennikel, tomatsauce og stegte kartofler.

Dessert: Ymerkoldskål tilsmagt med øko citron og kammerjunkere

Tirsdag den 6.​

​Fiskedag

Forret: Kold agurkesuppe tilsmagt med frisk mynte, hertil groft brød

Hovedret: Bagt laks med porre og spidskål, hollandaisesauce og små nye kartofler

Onsdag den 7.​

Hovedret: Sprængt nakkekam med sauteret spinat, små blomkålsbuketter,

skysauce og hvide kartofler

Dessert /Ønskemenu: Henkogte pære med flødeskum

Torsdag den 8.​

Græsk tema

Forret: Græsk salat med oliven og søde peberfrugter

Hovedret: Græsk farsrulle med feta, tzatziki, stegte kartofler og skysauce*

Hertil grønne salater​

Fredag den 9.​

Hovedret: Tarteletter med Høns i asparges. Hertil sommersalater med frugt

Dessert: Jordbær- og rabarbertærte med flødeskum

Lørdag den 10.​

Forret: Torskemousse med babyleaves og råsyltet Clara Friis pære

Hovedret: Indbagt kyllingefilet med duxel af løg og champignon. Hertil majskolber vendt i smør og flagesalt, samt vermouthsauce og danske kartofler

Søndag den 11.​

Hovedret: Sommerkalv som frikassé med ærter, gulerødder, blomkål og råmarineret squash. Hertil danske kartofler med persille

Dessert: Let chokolademousse med pyntebær

Mandag den 12.​

Forret: Cremet aspargessuppe tilsmagt med fløde. Hertil lunt flute

Hovedret: Let æggekage med tomater, agurker, purløg, kartofler og bacon

Tirsdag den 13.​

Fiskedag

Hovedret: Hjemmerøget torskefisk med frisk råkost, nye kartofler og smørsauce.

Dessert: Pandekager med is og pyntebær

Onsdag den 14.​

Forret: Søde meloner med gårdskinke

Hovedret. Medisterpølse med sommerblomkål, smørsauce og stegte kartofler. Hertil 2 slags sennep og surt*

Torsdag den 15.​

Hovedret: Italiensk Bolognese med frisk pasta, parmesan og tomatsalat

Dessert: Regnbue is med jordbærsauce

Fredag den 16.​

Forret: Sommertomater med let syltet rødløg, god olivenolie og basilikum

Hovedret: Citrus marineret svinekam med skysauce, danske kartofler og icebergsalat med sprøde Discovery æbler*

Lørdag den 17.​

Hovedret: Lammesteg med krydret ratatouille, rosmarin skysauce og kartofler bagt med løg og fløde

Dessert: Frugtgrød med fløde

Søndag den 18.​

Forret: Salat Nicoise med oliven og lunt flute

Hovedret: Skinke Mignon i tomatflødesauce. Hertil brasede kartofler og fine ærter*

Mandag den 19.​

Ønskemenu

Hovedret: Steg af ungkvæg med nye kartofler, mild cremesauce og grønne dampede bønner.

Dessert: Lun æblekage med flødeskum og creme fraiche

Tirsdag den 20.​

Fiskedag

Forret: Hønsekødsuppe med urter og flute

Hovedret: Fiskefrikadeller tilsmagt med krydderurter. Hertil revet selleri med gulerod og citron samt små kartofler og remoulade

Onsdag den 21.​

Hovedret: Hvidkålsrouletter tilsmagt med sommerløvstikke. Serveret med råkost, pandesauce og stegte små kartofler*

Dessert: Stikkelsbærmousse med pyntebær

Torsdag den 22.​

Forret: Kold Gazpacho suppe med groft langtidshævet brød

Hovedret: Kyllingebryst med let syltet rabarber, agurkesalat og skysauce. Hertil nye kartofler med persille

Fredag den 23

Grill på solterrassen

Hovedret: Grillmenu med oksekød, kylling bryst og grillpølser. Hertil små danske kartofler og frisk coleslaw

Dessert: Jordbærgrød med fløde

Lørdag den 24.​

Forret: Let hønsesalat på ananas og salat. Hertil grillet brød

Hovedret: Wienerschnitzel med dreng, sauterede squash, stegte kartofler og bearnaisesauce 

Søndag den 25.​

Hovedret: Supremebryst med lune cherrytomater, hønse fumésauce, spidskål og nye kartofler

Dessert: Koldskål med jordbær og kammerjunkere

Mandag den 26.​

Forret: Fiske-rillette rørt med dild og creme fraiche på lille salat med brød

Hovedret: Hakkebøf med nye løg, sukkerærter og grilltomater. Serveret med hvide kartofler og cremesauce

Tirsdag den 27.​

Fiskedag

Hovedret: Meunierestegt fladfisk med økologiske citroner, persillesauce, grønne bønner og små danske kartofler

Dessert: Sommerbær som trifli med vanilje og makroner

Onsdag  den 28.​

Forret: Frisk champignonsuppe med timian og hvidløg. 

Hertil bacon drys og brød

Hovedret: Hamburgerryg med aspargessauce og sommergrønt. Hertil små kartofler og stærk sennep*

Torsdag den 29.

Hovedret: Stegt kalvelever med svampesauce, bløde løg og agurkesalat. Hertil hovedsalat med olie eddike og hvide kartofler med persille

Dessert: Moccafromage med fløde

Fredag  den 30. ​

Forret: Provence paté med ristet rugbrød og hjertesalat

Hovedret: BBQ marineret revelsben med kold sommer kartoffelsalat. Hertil let dampet sommerporre vendt i smør*

​Lørdag den 31. 

Hovedret: Krydderstegt oksefilet med gulerødder og asparges. Hertil små danske kartofler og whiskysauce.

Dessert: Rabarbertærte med vanilje og let pisket flødeskum 

* = retten indeholder svinekød

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25