Menu August

Menuen kan afhentes som "Take Away" i Seniorcentret.

Husk at vi dagligt tilbyder ekstra salat til middagen og man ved afhentning kan henvende sig til personalet med specielle ønsker til anretningen.

Lørdag den 1.​

Lions Park Søllerød fødselsdag

Hovedret: Kalvefilet med krydderurter, broccolisalat med rødløg, rosiner og solsikkekerner. Hertil nye danske kartofler og portvins-/cremesauce

Dessert: Fødselsdagslagkage med jordbær

Søndag den 2.​

​Hovedret: Kyllingebryst med let syltet rabarber, agurkesalat og skysauce.

Hertil nye kartofler med persille

Dessert: Stikkelsbærgrød med mælk og fløde

Mandag den 3.​

Forret: Cremet aspargessuppe tilsmagt med fløde, hertil lunt flute

Hovedret: Let æggekage med tomater, agurker, purløg, kartofler og bacon*​

Tirsdag den 4.​

Fiskedag

Hovedret: Røget makrel med nye kartofler, smørsauce, ærter

og salat med mormordressing

Dessert: Rabarbertrifli med vaniljecreme​

Onsdag den 5.​

​Forret: Peber paté med ristet rugbrød, surt og salat med sennepsdressing

Hovedret: Kalkunschnitzel med paprikasauce, bagte squash og løse ris​

Torsdag den 6.

​Hovedret: Nakkekam med sauteret spinat, små blomkålsbuketter,

skysauce og hvide kartofler*

Ønskemenu / Dessert: Henkogte pærer med flødeskum​

Fredag den 7.​

​Forret: Sommertomater med syltet rødløg, pestodressing og focaccia brød

Hovedret: Frikadeller med let sauteret sommerkål, lys sauce og danske kartofler*

Lørdag den 8.​

Hovedret: Sprængt kalvebryst med nye porrer, kartofler og flødepeberrodssauce

Dessert: Frisk frugtsalat med råcreme​

Søndag den 9.​

​Forret: Salat Nicoise med tun, oliven og lunt flute

Hovedret: Karryret med stegt ananas, kokos & rissalat*

Mandag den 10.​

Forret: Frisk champignonsuppe med timian, hvidløg og flute.

Hovedret: Fyldte squash, kartofler og tomatkryddersauce

Tirsdag den 11.​

​Fiskedag

Hovedret: Fiskefrikadeller med krydderurter, let remoulade,

broccoli og kartofler

Dessert: Melon med hindbærpure og flødeskum

Onsdag den 12.​

Grillaften

Hovedret: Grillmenu med oksekød, kyllingebryst og grillpølser.

Hertil små danske kartofler med smør og frisk råkostsalat

Dessert: Jordbærgrød med fløde

Torsdag den 13.​

Forret: Tomattærte med feta og rosmarin og lille salat med agurk

Hovedret: Spaghetti med kødsauce, peberfrugt, champignon & parmesan

Fredag den 14.​

​Hovedret: Lynstegt kalkun med fennikel, ingefær, 

chili og soja vendt med nudler

Dessert: Mandelkage med kanelcreme og friske bær

Lørdag den 15.​

Forret: Fiske-rillette rørt med dild og creme fraiche på lille salat med brød

Hovedret: Kalveschnitzel med dreng, sauterede squash, stegte kartofler

og bearnaisesauce ​

Søndag den 16.​

Hovedret: Supremebryst med sauté af cherrytomater og sommerkål serveret med hønse-fumésauce, og nye kartofler

Dessert: Sød melon med rysteribs

Mandag den 17.​

Forret: Snitte med røget ørred, purløg og sprøde salter

Hovedret: Kogt hamburgerryg med aspargessauce, gulerødder og kartofler*   

Tirsdag den 18.​

Fiskedag

Forret: Kold agurkesuppe tilsmagt med frisk mynte, hertil groft brød

Hovedret: Urtebagt laks med porre og spidskål, hollandaisesauce

og danske kartofler

Onsdag den 19.​

​Hovedret: Vegetar fyldte auberginer med cremet dressing, 

små salater og brød

Dessert: Blommegrød med fløde & sukker​

Torsdag den 20.​

​Forret: Let spicy majssuppe med sød peber, brød og urtedrys

Hovedret: Spyd med BBQ kødboller og svampe, serveret med bønnesalat,

ris og ekstra barbecuesauce

Fredag​ den 21.

Hovedret: Kalkunsteak med parmesancrumble, kartofler og broccoli med pesto. Serveret med smørpisket sauce og frisk citron

Dessert: Jordbær-koldskål med kammerjunkere​

Lørdag den 22.​

​Forret: Kyllingespyd på asiatisk salat

Hovedret: BBQ marineret revelsben med kold sommer-kartoffelsalat.

Hertil let dampet sommerporre vendt i smør*

Søndag den 23.​

​Hovedret: Langtidsstegt lam med ratatouille, timian sky og stegte kartofler

Dessert: Brombærtærte med vanilje og flødeskum ​

Mandag den 24.​

Forret: Julienne suppe med flute og smør

Hovedret: Klassisk biksemad med purløg, spejlæg og rødbeder

Tirsdag den 25.​

Fiskedag

Hovedret: Meunierestegt fladfisk med økologiske citroner, persillesauce,

grønne bønner og små danske kartofler

Dessert: Sommerbær som trifli med vanilje og makroner

Onsdag den 26.​

​Forret: Spinatsalat med bacon, soltørrede tomater, brød og hvidløgsdressing

Hovedret: Krydderkrebinet af kalv, skysauce, kartofler og blomkålssalat

Torsdag den 27.​

Frokostmenu til Sundhedsdag:

Hovedret: Udvalg af sunde salater, dejligt magert kød og fisk

Dessert: Sommerfrugt med sød yoghurtdressing

Restauranten holder lukket denne aften

Fredag den 28.​

Forret: Salat med ristet kalkun-chorizo, peberfrugter og krydderurtebrød

Hovedret: Græsk farsrulle med feta, tzatziki, stegte kartofler og skysauce.

Hertil grønne salater*

Lørdag den 29.​

​Hovedret: Mørbradbøf med bløde løg, søde majs, champignonsauce og kartofler

Dessert: Rabarbertærte med vanilje og let pisket flødeskum ​

​​Søndag den 30.

​Hovedret: Skiver af oksefilet med glaserede gulerødder, whiskysauce

og små stegte rosmarinkartofler

Dessert: Pandekager med is og syltetøj 

​Mandag den 31. 

​Forret: Søde meloner med gårdskinke

Hovedret: Frikassé med Høns, asparges, ærter og danske kartofler

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25