Menukort april - Seniorcenter

Velkommen i Restauranten!

Påskefrokost den 10. april kl. 12:30-15:30

Se menu hér

Mandag den 1.​

​Hovedret: Mørbrad i tomatiseret flødesauce med svampe og løg.

Hertil luftig kartoffelmos*

Dessert: Rabarbertærte med vaniljeflødeskum

Tirsdag den 2.

​Hovedret: Fiskefrikadeller med rejer, hjemmerørt remulade, smørdampede gulerødder, kartofler og øko citron

Dessert: Klassisk Rødgrød med fløde

Onsdag den 3.​

Forret: Hønsekødssuppe med boller og urter

Hovedret: Chili con carne tilsmagt med mørkt øl og chokolade. Hertil cremefraiche, ris og frisk chili

Torsdag den 4.​

​Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler, sennep og surt*

Dessert: Hyldebær suppe med øko citroner, cremefraiche og tvebakker

Fredag den 5.​

Forret: Gravad laks som snitte med dilddressing og pyntegrønt

Hovedret: Frikadeller med krydderurter, stuvet spinat, surt og dampede gulerødder*

Lørdag den 6.​

Ønskemenu​

Hovedret: Langtidsstegt lammesteg med rødvins skysauce, fine ærter, myntegelé og á la creme kartofler

Dessert: Chokolademousse med flødetoppe

Søndag den 7.​

​Hovedret: Kyllingeschnitzel med smørvendt persillerod,

Bearnaise sauce og brasede kartofler

Dessert: Ymerfromage med jordbær sauce

Mandag den 8.​

​Forret: Oksekøds kraftsuppe med urter og brød

Hovedret: Biksemad med spejlæg og hjemmesyltede rødbeder*

Tirsdag den 9.​

​Forret: Pastasalat med skinke, peberfrugt, søde majs og ærter

Hovedret: Lakselasagne med spinat og tomat.

Hertil frisk Coleslaw salat

Onsdag den 10.​

Påskefrokost kl. 12:30 – 15:30 i restauranten

Se menu øverst på siden - Husk tilmelding

Torsdag den 11.​

​Forret: Jordskokkesuppe med brød croutoner og persille drys

Hovedret: Boller i mild karry med æbler, løg, persille og basmati ris

Hertil mango chutney og ekstra karry*

Fredag den 12.​

Hovedret: Kalvesteg med portobello svampe, grønne bønner, pommes Anna og portvins sauce

Dessert: Citronfromage med flødetoppe

Lørdag den 13.​

Forret: Cremet aspargessuppe med hakket skovsyre og brød

Hovedret: Små koteletter i fad med tomat, bacon og peberfrugter. Hertil løse ris og hakket persille*

Søndag den 14.​

Palmesøndag

Hovedret: Lammesteg med timian skysauce, myntegelé, spinatsalat med appelsin og flødebagte kartofler

Dessert: Æblekage med flødeskum

Mandag den 15.​

​Forret: Let tunmousse med kapers, dild og hjemmebagt flute

Hovedret: Forloren and med æbler og svesker og cremet sauce.

Serveret med frisk rødkålssalat, kartofler og ribsgelé*

Tirsdag den 16.​

Hovedret: Stegt fiskefilet med dampet rosenkål, løse ris og sauce tilsmagt med vermouth

Dessert: Cremet Brombærdessert med yoghurt og fløde

Onsdag den 17.​

​Forret: Blomkålscremsuppe med frisk timian drys og hjemmebagt brød

Hovedret: Brændende kærlighed med hjemmesyltede rødbeder og purløg

Torsdag den 18.​

Skærtorsdag

Forret: Ærtesuppe med saltede mandler og bredbladet persille

Hovedret: Irish stew på lammebov med spidskål, løg og kartofler. Hertil asier, drueagurker og finsnittet purløg

Fredag den 19.​

Langfredag

Hovedret: Honning marineret Kalkunbryst med let dampet blomkål, små ovnbagte kartofler og hønsefond sauce monteret med smør.

Dessert: Appelsin fromage med øko fløde og chokolade spåner

Lørdag den 20.​

​Forret: Æg i senneps sauce (skidne æg) med rugbrød, brøndkarse og bacon

Hovedret: Gammeldags oksesteg i egen sky sauce med glaserede perleløg, broccoli, kartofler og drueagurker

Søndag den 21.​

Påskedag

Hovedret: Kylling Daniose med rabarberkompot, agurkesalat, stegte kartofler og skysauce. Hertil hakket bredbladet persille

Dessert: Modne oste med kiks og frugt

Mandag den 22.​

2. påskedag

Hovedret: Forloren hare med bacon og vildtsauce. Hertil sellerisalat med tyttebær, kartofler og surt*

Dessert: Bondepige med slør af æbler og pære

Tirsdag den 23

Hovedret: Bagt Sandart med syltet rødløg, dampet broccoli, hvide kartofler og mørk bell peber sauce.

Dessert: Blommegrød med fløde og strøsukker

Onsdag den 24.​

​Forret: Kartoffel-porre suppe med hjemmebagt flute

Hovedret: Medister med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og surt*

Torsdag den 25.​

​Forret: Kyllingespyd på orientalsk marineret salat med agurk

Hovedret: Glaseret skinke med spinat i fløde, hvide kartofler og bagte halve tomater*

Fredag den 26.​

​Hovedret: Kalvefrikassé med asparges og ærter. Hertil nye kartofler kogt og vendt med smør og persille

Dessert: Panna Cotta med chokolade og bær coulis

Lørdag den 27.​

Hovedret: Benløse fugle i egen cremesauce med bønner, rødløgskompot og luftig kartoffelmos med persillepynt

Dessert: Æbletrifli med karamelliserede mandler

Søndag  den 28.​

​Forret: Tarteletter med Hønsekød og små gulerødder

Hovedret: Nakkesteg stegt med rosmarin, champignon, løg og tomater. Hertil hvide kartofler og sherry skysauce*

Mandag den 29.

Forret: Forårssuppe med kikærter, kartofler og ramsløg

Hovedret: Klassisk lasagne med hovedsalat og mormor dressing

Tirsdag den 30. ​

​Forret: Grønsagstærte med forårsløg og lille salat

Hovedret: Torve fiskefilet med smørdampet porre, hvide kartofler og beurre blanc sauce

* = retten indeholder svinekød

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25