Menukort april - Plejecenter

GOD PÅSKE !

Onsdag den 1.​

Forret: Salat med røget filet, peberrodscreme, tomater og brød

Hovedret: Schnitzel af kalkun med parmesan, kartofler og broccoli med pesto

Torsdag den 2.

​Forret: Frisk svampesuppe med fløde og persille samt godt brød

Hovedret: Dansk bøf med bløde løg, agurkesalat, søde majs, kartofler og skysauce 

Fredag den 3.​

Hovedret: Kylling med ananas, løg og mild karrysauce.

Hertil basmati ris med urter

Dessert: Bærtærte med vaniljeflødeskum

Lørdag den 4.​

​Forret: Forårssuppe med ærter, spinat og hønsefond, hertil godt brød

Hovedret: Gammeldags oksesteg i egen sky sauce med glaserede perleløg,

gulerødder, kartofler og surt

Søndag den 5.​

Palmesøndag

Hovedret: Mørbrad i tomatiseret flødesauce med svampe og løg.

Hertil luftig kartoffelmos*

Dessert: Æblekage med flødeskum

Mandag den 6.​

​Forret: Fiskesalat med urter, creme fraiche og godt brød

Hovedret: Klassisk lasagne med hovedsalat og mormordressing

Tirsdag den 7.​

Fiskedag

Hovedret: Fiskefrikadeller med rejer, tomatsauce, smørdampede gulerødder, løse ris og øko citron

Dessert: Frisk frugt med makronflødeskum

Onsdag den 8.​

​Forret: Kartoffel-porresuppe med hjemmebagt flute

Hovedret: Glaseret skinke med spinat i fløde, hvide kartofler

og halve tomater bagt med krydderurter*

Torsdag den 9.​

Skærtorsdag

Forret: Gravad laksesnitte med dild og rævedressing

Hovedret: Lammebov som frikassé med spidskål, selleri, løg og kartofler.

Hertil drueagurker og finsnittet purløg

Fredag 10.​

Langfredag

Hovedret: Nakkesteg stegt med rosmarin, champignon, løg og tomater.

Hertil hvide kartofler og sherry skysauce*

Dessert: Modne oste med kiks og frugt

Lørdag den 11.​

​Forret: Asparges på salat med vinaigrette sauce og langtidshævet brød

Hovedret: Tynde skiver af mørt oksekød med hvidløgsstegte bønner,

ovnbagte kartofler og kraftig rødvinssauce

Søndag den 12.​

Påskedag

Hovedret: Kylling Daniose med rabarberkompot, agurkesalat,

stegte kartofler og skysauce. Hertil hakket bredbladet persille

Dessert: Panna Cotta med chokolade og bær coulis

Mandag den 13.​

​2. Påskedag

Forret: Let tunmousse med kapers, dild og hjemmebagt flute

Hovedret: Forloren hare med bacon og vildtsauce.

Hertil sprød blomkålssalat med persille, kartofler og surt*

Tirsdag den 14.​

Fiskedag

Hovedret: Bagt torskefisk med syltede rødløg, dampet broccoli,

hvide kartofler og mørk fiskesauce.

Dessert: Mokka-mousse med flødeskum

Onsdag den 15.​

​Forret: Vegetartærte med grillost og lille salat

Hovedret: Hamburgerryg med ærter og gulerødder i velutésauce

Hertil små stegte kartofler og stærk sennep*

Torsdag den 16.​

Dronningens fødselsdag

Hovedret: Kalvefrikassé med asparges, rødløg, rodfrugter og forårsløg.

Hertil nye kartofler kogt og vendt med smør og persille

Dessert: Fødselsdagslagkage 

Fredag den 17.​

​Forret: Let spicy thailandsk Tom Yam suppe med forårsløg og brød

Hovedret: Forloren and med æbler, svesker og cremet sauce.

Hertil frisk blomkålssalat med rucola, kartofler og ribsgelé* 

Lørdag den 18.​

​Hovedret: Flæskesteg med sprød rødkålssalat vendt med appelsin og balsamico

Hertil stegeskysauce og danske kartofler.*

Dessert: Italiensk chokoladekage med orangeskum

Søndag den 19.​

​Forret: Forårssalat med hjemmerøget laks, gule ris, rejer, bønner og brød

Hovedret: Kalvekrebinetter med søde porrer, brasede kartofler og cremesauce.

Hertil syltede drueagurker

Mandag den 20.​

​Forret: Små vegetar forårsruller med nudelsalat og sweet chilisauce

Hovedret: Italiensk Frittata-æggekage med forårsgrønt, kartofler og lille tomatsalat  

Tirsdag den 21.​

Fiskedag

Hovedret: Fiskefilet Florentine med spinat, citron, hvidvinssauce og råkostsalat, hertil små kartofler med dild

Dessert: Bondepige med slør og revet chokolade

Onsdag den 22.​

Forret: Kraftig tomatsuppe med creme fraiche og godt brød

Hovedret:​ Honning og soyamarineret kalkunfilet med frisk salat af fennikel og baby spinat, hvide kartofler og skysauce​

Torsdag den 23

​Hovedret: Chili con carne tilsmagt med mørkt øl og chokolade.

Hertil creme fraiche, ris og frisk chili

Dessert: Klassisk Rødgrød med fløde

Fredag den 24.​

​Forret: Salat med røget laks, rygeostecreme, rødbede og rugbrødschips

Hovedret: Panerede kyllingelår med frisk Coleslaw af æbler, rød grapefrugt,

gulerødder, hvidkål og yoghurtdressing, hertil halve bagekartofler

Lørdag den 25.​

​Hovedret: Roastbeef med persillepesto, spidskål, parmesankartofler

og estragon-flødesauce

Dessert: Hindbærtrifli med citron og vanilje 

Søndag den 26.​

​Hovedret: Rosa stegt kalvesteg med kold forårskartoffelsalat 

med radiser, ærter, krydderurtesmør og kuvertbrød

Dessert: Citronfromage med flødetoppe

Mandag den 27.​

​Forret: Gårdskinke på lille salat med balsamico, soltomater og brød

Hovedret: Slagter Franks medister med dampet ærter og gulerødder

Hertil persillekartofler, asier og pandesauce*

Tirsdag  den 28.​

​Fiskedag

Hovedret: Klassisk paneret fiskefilet med letrørt remoulade, lynstegt kål,

øko citron og små kartofler med dild

Dessert: Frugtsalat med råcreme og chokolade

Onsdag den 29.

​Forret: Fransk Paté med friséesalat, mild sennepsdressing og rugbrød

Hovedret: Okse fyldte peberfrugter med kartofler og tomatsauce 

Torsdag den 30. ​

​Hovedret: Indisk karrygryde med kalkun, græskar og yoghurt.

Hertil ris, naanbrød og chutney

Dessert: Pandekager med is og syltetøj

* = retten indeholder svinekød​

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25