Menu for april kan downloades her (pdf)

​- Der er masser af gode påskeretter​

​​

​April 2022

Fredag 1.

Forret: Broccoli-fladkager med røget laks, salat og kørvel dressing

Hovedret: Boller i karry med æbler, løg, chutney, ris og ærteskud

Lørdag 2.

Hovedret: Ramsløgsmarineret kalkun med grønsager, kartofler og orangesauce

Dessert: Pandekager med nougat is og jordbær syltetøj

Søndag 3. / Ønskemenu

Hovedret: Frikadeller med rosenkål, små kartofler og gulerodssalat med rosiner*

Dessert: Ostefad med rugkiks, grovflutes og vindruer

​​

Mandag 4.

Forret: Kraftig gulerodssuppe med linser og hjemmebagt brød

Hovedret: Medister m. persillekartofler, ærter, asier, sennep og pandesauce*

Tirsdag 5. / Fiskedag

Hovedret: Citrusbagt Mørksej med persillesauce, grønsager og hvedekerner

Dessert: Frugtgrød med mælk og sukker

Onsdag 6.

Påskefrokost menu med underholdning og forårsfornemmelser

Torsdag 7.

Hovedret: Millionbøf med urtemos, små drueagurker og grøn salat

Dessert: Ymerfromage med jordbær coulis

Fredag 8.

Forret: Løgtærte med krydret chorizopølse, mozzarellaost og lille salat

Hovedret: Glaseret Kyllingelår med risnudler, chili, grønsager, lime og hønsesky

Lørdag 9.

Hovedret: Wienerkalkun med stegt citron, kartofler og sprød broccoli med pesto

Dessert: Appelsinfromage med flødetoppe.

Søndag 10.

Forret: Tartelet med hønsekød og forårsgrønt

Hovedret: Kalvesteg med spidskål, krydderurtekartofler og cremesauce

Mandag 11.

Hovedret: Klassisk æggekage med forårsgrønt, bacon, rugbrød, sennep og purløg*

Dessert: Peachmelbafromage med råsyltet ananas


Tirsdag 12. / Fiskedag

Forret: Kraftig tomatsuppe med creme fraiche og godt brød

Hovedret: Florentinefisk med spinat, hvidvinssauce, kartofler og råkostsalat

Onsdag 13.

Hovedret: Chili con carne med grønsager, mørkt øl og chokolade. Hertil ris

Dessert: Bondepige med slør og revet chokolade

Torsdag 14. / Skærtorsdag

Forret: Laksesalat med fennikel, agurk, forårsløg og godt brød

Hovedret: Dansk kylling m. agurkesalat, rabarber, stegte kartofler og skysauce

Fredag 15. /  Langfredag

Forret: Snitte med røget ørred, ægge stand, salat og purløg

Hovedret: Marineret Lam med grønne linser, urter, og rosmarin sauce

Lørdag 16. / Dronnings fødselsdag

Hovedret: Forårsfrikassé m. kalv, asparges, forårsløg, urter og små kartofler

Dessert: Fødselsdagslagkage

Søndag 17. / Påskedag

Forret: Råmarineret/Ceviche af laks med mango, lime, peberfrugt og kuvert brød

Hovedret: Provence kamsteg med grønt sauté, små kartofler og timiansky*

Mandag 18. / 2. Påskedag

Hovedret: Oksesteg m. kryddersmør og kold forårskartoffelsalat med radiser, ærter

Dessert: Hindbærtrifli med citron og vanilje

Tirsdag 19. / Fiskedag

Forret: Forårssuppe med ærter, spinat og hønsefond, hertil godt brød

Hovedret: Bagt torskefisk m. syltede rødløg, broccoli, kartofler og mørk fiskesauce.

Onsdag 20.

Hovedret: Pasta Carbonara med bacon, løg, fløde og grønne ærter

Dessert: Frugtsalat med råcreme og chokoladestykker


Torsdag 21. / Vegetardag

Forret: Grønsagstærte med små tomater, feta og salat med mynte

Hovedret: Simreret m. svampe, kikærter, tomater, rødløg, urter og naan brød

Fredag 22.

Hovedret: Kylling i kokoskål m. æbler og mandler, hertil mos med urter

Dessert: Frisk frugt med makronflødeskum​

Lørdag 23.

Forret: Salat med røget filet, peberrodscreme, tomater og fuldkornsbrød

Hovedret: Mørbrad med løg i svampecreme sauce, og luftig kartoffelmos*

​​

Søndag 24.

Hovedret: Peber-Hakkebøf med bløde løg, skysauce, små kartofler og bønner

Dessert: Stikkelsbærgrød med sødmælk

​​

Mandag 25.

Forret: Spicy hønsesuppe med kål, sødekartofler og hvidløgsbrød

Hovedret: Nakkesteg med, champignon, løg og tomater, kartofler og portvinssky*

Tirsdag 26. /  Fiskedag

Hovedret: Fiskefrikadeller m. lynstegt kål, lys sauce m. citron og dildkartofler

Dessert: Æblekage med flødeskum

Onsdag 27.

Forret: Gårdskinke på lille salat med balsamicoglace, soltomater og grovbrød

Hovedret: Klassisk Forloren hare med vildtsauce, blomkålssalat, kartofler og surt*


Torsdag 28. / Vegetardag

Forret: Svampe suppe med portobello og brød bagt med trøffelolie

Hovedret: Grønsagslasagne med auberginer og pastinakker samt sprød salat


Fredag 29.

Hovedret: Citrus-honning-glaseret kylling med kartofler og tomatsalat

Dessert: Hindbærtrifli med citron og vanilje

Lørdag 30.

Hovedret: Forårsgullasch med okse, grønsager og kartoffelmos med urter

Dessert: Rabarber og jordbær grød med mælk og strøsukker

​​God appetit, venlig hilsen køkkenteamet

Husk at meddele køkkenet, hvis i ønsker/påregner gæster til middagen.

Dette skal gøres 2 dage i forvejen, så vi kan fortage ekstra indkøb og forberede os.

*= Dele af retten indeholder svinekød

Ret til ændringer i menuen forbeholdes.​​

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25