​Dygtig og ambitiøs sygeplejerske til gruppekoordinatorfunktion – 37 timer ugentligt

Vi søger en sygeplejerske, der vil være med til at fortsætte udviklingen af sygeplejefunktionen og være en del af et stærkt sygeplejeteam på plejecentret.


En gruppekoordinator har en koordinerende rolle i gruppen, hvor hovedfokus er at sikre en hensigtsmæssig koordinering og planlægning af det daglige arbejde for alle i gruppen. 

Gruppekoordinatorerne dækker hinanden ind ved fravær og sikrer, at der finder en hensigtsmæssig koordinering sted på tværs af grupperne og i samarbejdet med tværfaglige personale.

Som sygeplejerske på Lions Park Søllerød går du forrest med at integrere god og kompetent sygepleje i det daglige liv med beboerne. Det forebyggende arbejde er af stor betydning både for beboerne og deres familier.

Du er den tidlige indsats, undersøgende og god til at handle. Det drejer sig både om kompleks sygepleje, deltage i og selv lave triagering samt varetage den sygeplejefaglige dokumentation, således at den afspejler sygeplejen på Lions Park Søllerød.

Vi vil gerne være med til at folde dine faglige kompetencer ud, for eksempel ved undervisning og som vejleder for studerende og elever.

Du skal have en naturlig lyst og evne til at kommunikere med beboerne og deres familier og kunne indgå i et tværfagligt samarbejde med kollegaerne. Du skal have lyst til at gå forrest og vise vejen.

Vi tilbyder

 • God introduktion
 • Løbende kompetenceudvikling og mulighed for efteruddannelse
 • Fagligt engagerede kollegaer og ledere
 • Faglig sparring med plejecentrets læge og dine sygeplejekollegaer
 • Mentorordning
 • Sundheds- og tandforsikring
 • Sund og favorabel frokostordning, træningsfaciliteter m.m.

Vi forventer

 • Du er uddannet sygeplejerske med erfaring i koordination af sygeplejefaglige opgaver
 • Du er god til at kommunikere og er imødekommende på en respektfuld måde overfor både kollegaer og beboere
 • Du er fagligt velfunderet og har en bred erfaring med løsning af komplekse problemstillinger
 • God til IT - vi bruger FS3 og Nexus
 • Du har lyst til at være en del af et engageret og trivselsskabende arbejdsmiljø og bidrage til et stærkt fællesskab
 • Du vil være medvirkende til at sikre bedst mulig kvalitet i pleje og behandling

Lions Park Søllerød har fokus på et højt fagligt niveau hos medarbejderne, så beboerne får den bedste pleje og omsorg afhængig af deres behov. Vi arbejder med kvalitetsudvikling og patientsikkerhed, fordi vi tror på, at høj faglig kvalitet i sygepleje er fundamentet for god pleje og omsorg. Vi ser potentialet og nødvendigheden i et tæt tværfagligt samarbejde, og dine kollegaer er både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Du har også et tæt samarbejde med fysioterapeuter, læger, musikterapeut og køkkenpersonale.

Lions Park Søllerød er et moderne plejecenter i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport. Plejecentret består af 72 nyere, lyse og rummelige plejeboliger, fordelt på to bygninger med 7 mindre afdelinger. I afdelingerne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer, fælles aktiviteter og måltider. Derudover er der et trænings- og oplevelsescenter, sansehave, restaurant og eget produktionskøkken.

Stillingen er i dagvagt på 37 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. eller 4. weekend.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Plejecenterleder Marie-Louise Bendtsen på telefon: 45 58 25 41 eller 40 42 39 95

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 22. april 2021.

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25