​Vi søger

Fagligt dygtig aftenvagt (social- og sundhedshjælper) søges til musisk ældrecenter

Vi søger en fagligt dygtig social og sundhedshjælper til aftenvagt til plejecentret på Lions Park i Søllerød. Stillingen er med vagter fordelt på 5-2 og weekendvagt hver 2. weekend. Aftenvagterne refererer til en teamleder for en afdeling. I en afdeling bor der ca. 22 beboere. Der er en ansvarshavende sygeplejerske hver aften, som kan sparre og hjælpe med sygeplejefaglige og omsorgsfaglige opgaver om aftenen.

Der er i alt 72 nyligt ombyggede plejeboliger i meget smukke rammer, samt et trænings- og oplevelsescenter, restaurant og produktionskøkken. I afdelingerne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer og fælles aktiviteter og måltider. Plejecentret er fordelt på to bygninger med 7 afdelinger med sundhedsfagligt personale. Lions Park Søllerød er et musisk center, og der er rig mulighed for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til. Lions Park Søllerød har fokus på et højt fagligt niveau hos medarbejderne, så de borgere, der bor her, får den bedste pleje og omsorg afhængig af deres behov. Vi arbejder med kvalitetsudvikling, sådan at vi sikrer en høj faglig kvalitet i omsorgen og sygeplejen. Dine kolleger er både social- og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Du vil også skulle samarbejde med fysioterapeuter, læger og køkkenpersonale.

Vi arbejder med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil kunne være med til at udvikle her på Lions Park Søllerød.

Du er i besiddelse af:

  • Social- og sundhedshjælperuddannelse
  • Evner at bidrage til et engagerende og trivselsskabende arbejdsmiljø
  • Gode kommunikative evner og imødekommende på en respektfuld måde
  • Motiveret for at skabe en høj faglig kvalitet i din omsorg og sygepleje til beboere med forskellige behov og fagligt velfunderet
  • Gode IT - færdigheder (vi bruger FS3 og Nexus)
  • Evner til at være en loyal kollega og teamplayer overfor dine kollegaer på alle niveauer i organisationen

Stillingerne er til besættelse snarest muligt. Du er velkommen til at ringe til Teamleder Helle Day på 45 58 25 49 på plejecenter for at høre om stillingen. Ansøgningsfrist er den 15. februar 2019. Ansøgning sendes til Teamleder Helle Day på mail hda@lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25