​Vi søger

Fagligt dygtig Social- og sundhedshjælper i aftenvagt søges til hjemmeplejeenhed på musisk ældrecenter

Vi søger en faglig dygtig Social og sundhedshjælper til Plejecentralen (hjemmepleje/hjemmesygepleje) på Lions Park i Søllerød.

Der er 120 seniorboliger i meget smukke rammer, samt et trænings- og oplevelsescenter, restaurant og produktionskøkken.

Beboerne i seniorboligerne har mulighed for at få hjemmehjælp og hjemmesygepleje. Seniorboligerne ligger i fire selvstændige bygninger i tre etager. Der er social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker ansat til at varetage de daglige sygepleje og omsorgsydelser til de beboere, der har behov for dette.

Enheden fungerer som en mindre hjemmeplejeenhed. Der er medarbejdere på arbejde både dag, aften og nat. Der er fælles ledelse med et plejecenter med 72 boliger på samme matrikel. Der er ansat en afdelingsleder for hjemmeplejeenheden.

Lions Park Søllerød er et musisk center, og der er rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til. Lions Park Søllerød har fokus på et højt fagligt niveau hos medarbejderne, så de borgere, der bor her, får den bedste pleje og omsorg afhængig af deres behov. Vi arbejder med kvalitetsudvikling, sådan at vi sikrer en høj faglig kvalitet i omsorgen og sygeplejen.

I 2019 arbejder vi med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil kunne være med til at udvikle her på Lions Park Søllerød.

Du er i besiddelse af:

  • Social- og sundhedshjælperuddannelse
  • Gerne nogle års erfaring – men ikke et krav
  • Evner at bidrage til et engagerende og trivselsskabende arbejdsmiljø
  • Gode kommunikative evner og imødekommende på en respektfuld måde
  • Motiveret for at skabe en høj faglig kvalitet i din omsorg og pleje til beboere med forskellige behov
  • Fagligt velfunderet
  • IT - færdigheder (vi bruger FS3 og Nexus) – evt kan du oplæres
  • Evner til at være en loyal kollega og teamplayer overfor dine kollegaer på alle niveauer i organisationen

Social- og sundhedshjælperen refererer til afdelingslederen for Plejecentralen. Stillingen er til besættelse snarest muligt og er på 28 timer ugentligt med weekendvagt hver anden weekend.

Du er velkommen til at ringe til afdelingsleder Veronica Sajin 45 58 25 32 for at høre om stillingen.

Ansøgningsfrist er 22. marts 2019. Ansøgning sendes til Lions Park Søllerød, Lendemosevej 4, 2850 Nærum og stiles til Veronica Sajin på mail vsa@lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25