Social- og sundhedsassistent, til stærkt tværfagligt miljø

Har du lyst til at prøve kræfter med et fantastisk job på et dejligt Plejecenter med mange muligheder, så er det dig, vi søger. Er du også fagligt dygtig, engageret og en god kollega - så læs videre

Vi søger en dygtig social- og sundhedsassistent fortrinsvis til dagvagt 32-35 timer ugentlig med weekendvagt hver 3. weekend.

Vi har fokus på, at beboerne får den bedste pleje og omsorg udfra deres individuelle behov. Hver dag skal blive en god dag for beboerne. Vi arbejder med det gode hverdagsliv, kvalitetsudvikling og patientsikkerhed for at sikre en høj faglig kvalitet i omsorg og sygepleje.

Vi ser potentialet og nødvendigheden i et tæt tværfagligt samarbejde. Dine kolleger er både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Du har også et tæt samarbejde med fysioterapeuter, læger, musikterapeut og køkkenpersonale.

Vi forventer, at du:

Vi arbejder med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet som det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil kunne være med til at videreudvikle her hos os på Lions Park Søllerød.

Plejecentret er en del af en selvejende institution og ligger i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport og består af 72 nyere og rummelige plejeboliger. Boligerne er fordelt i 7 mindre grupper med sundhedsfagligt personale. I grupperne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer, fælles aktiviteter og måltider. Derudover er der et trænings- og oplevelsescenter, sansehave, restaurant og eget produktionskøkken. Lions Park Søllerød er et musisk center med mange musiske aktiviteter, og rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til.

Hos os tilbyder vi personalet både sundhedsforsikring, tandforsikring, sund og favorabel frokostordning, træningsfaciliteter, kompetenceudvikling, uddannelse, mentorordning, samt søde kolleger.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Plejecenterleder Marie-Louise Bendtsen på telefon: 40 42 39 95

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. juni 2022.

Ansøgning sendes på mail til job@lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25