Social- og sundhedsassistent med Gruppekoordinatorfunktion

Vil du tage medansvar for den faglige udvikling, er du en god rollemodel og en god kollega - så læs videre

En gruppekoordinator har en koordinerende rolle i gruppen, hvor en af opgaverne er at sikre en hensigtsmæssig koordinering og planlægning af det daglige arbejde for alle i gruppen.

Vi søger en dygtig social- og sundhedsassistent fortrinsvis til dagvagt 32-37 timer ugentlig – weekendvagt ca. hver 6. weekend.

Vi ser potentialet og nødvendigheden i et tæt tværfagligt samarbejde. Dine kolleger er både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Du har også et tæt samarbejde med fysioterapeuter, læger, musikterapeut og køkkenpersonale.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet Social- og Sundhedsassistent
  • Bidrager til at sikre et fagligt velfunderet fokus på kerneopgaven og har en bred erfaring med løsning af komplekse problemstillinger
  • Har et godt overblik og kan prioritere indsatserne
  • Kan skabe en god kontakt og kommunikation til både beboere, pårørende og kolleger
  • Imødekommende og respektfuld overfor både beboere pårørende og kolleger
  • God til IT - og forstår vigtigheden af den faglige dokumentation
  • Har lyst til at være en del af et engageret og udviklingsfokuseret arbejdsmiljø og bidrage til et stærkt fællesskab

Lions Park Søllerød har fokus på et højt fagligt niveau hos medarbejderne, så beboerne, får den bedste pleje og omsorg afhængig af deres behov. Vi arbejder med kvalitetsudvikling og patientsikkerhed, for at sikre høj faglig kvalitet i omsorg og sygepleje.

Vi arbejder med faglig udvikling indenfor demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Disse indsatser, skal du være med til at udvikle sammen med os på Lions Park Søllerød.

Hos os tilbyder vi personalet både sundhedsforsikring, tandforsikring, sund og favorabel frokostordning, træningsfaciliteter, kompetenceudvikling, uddannelse, mentorordning, samt søde kolleger.

Plejecentret er en del af en selvejende institution og ligger i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport og består af 72 nyere og rummelige plejeboliger. Det er fordelt på 7 mindre grupper med sundhedsfagligt personale. I grupperne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer, fælles aktiviteter og måltider. Derudover er der et trænings- og oplevelsescenter, sansehave, restaurant og eget produktionskøkken. Lions Park Søllerød er et musisk center med egen musikterapeut, og der er derfor rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Plejecenterleder Marie-Louise Bendtsen på telefon: 40 42 39 95

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 4. februar 2022.

Ansøgning sendes på mail til job@lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25