​Vi søger

Fagligt dygtig social- og sundhedsassistent i aftenvagt søges til musisk ældrecenter

Vi søger en fagligt dygtig social og sundhedsassistent til Lions Park i Søllerød.

Stillingen som social og sundhedsassistent er på 28 timer, hvor du refererer til en teamleder for afdelingen. Dine opgaver vil være både sygeplejefaglige om omsorgsfaglige.

Der er i alt 72 nyligt ombyggede plejeboliger i meget smukke rammer, samt et trænings- og oplevelsescenter, restaurant og produktionskøkken. I afdelingerne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer og fælles aktiviteter og måltider. Plejecentret er fordelt på to bygninger med 7 afdelinger med sundhedsfagligt personale. Lions Park Søllerød er et musisk center, og der er rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til. Lions Park Søllerød har fokus på et højt fagligt niveau hos medarbejderne, så de borgere, der bor her, får den bedste pleje og omsorg afhængig af deres behov. Vi arbejder med kvalitetsudvikling, sådan at vi sikrer en høj faglig kvalitet i omsorgen og sygeplejen. Dine kolleger er både social- og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Du vil også skulle samarbejde med fysioterapeuter, læger og køkkenpersonale.

Vi arbejder med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil kunne være med til at udvikle her på Lions Park Søllerød.

Du er i besiddelse af:

  • Social- og sundhedsassistent-uddannelse
  • Evner at bidrage til et engagerende og trivselsskabende arbejdsmiljø
  • Gode kommunikative evner og imødekommende på en respektfuld måde
  • Motiveret for at skabe en høj faglig kvalitet i din omsorg og sygepleje til beboere med forskellige behov og fagligt velfunderet
  • Gode IT - færdigheder (vi bruger FS3 og Nexus)
  • Evner til at være en loyal kollega og teamplayer overfor dine kollegaer på alle niveauer i organisationen

Social- og sundhedsassistenten refererer til teamlederen. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Der er weekendvagt hver 2. uge. Du er velkommen til at ringe til Teamleder Helle Day på 45 58 25 49 for at høre om stillingen. Ansøgningsfrist er den 19. februar 2019 kl.12.00. Ansøgning sendes til Teamleder Helle Day på mail hda@lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25