Vi søger en musikalsk ergoterapeut til Lions Park Søllerød, 20-25 timer ugentlig.

Lions Park Søllerød er et moderne, musisk plejecenter og seniorcenter og vi søger en ergoterapeut 20-25 timer ugentligt til Trænings-og oplevelsescentret.

Brænder du for træning og oplevelser, neurologi og rehabilitering, har du fokus på at sikre meningsfulde træningstilbud og aktiviteter, der fremmer oplevelsen af livskvalitet. Er du glad for musik, evner du at se og udnytte musikkens muligheder og du spiller måske selv på et instrument?

Så læs videre, du er måske vores nye medarbejder.

Hos os vil du indgå i et team med andre terapeuter, der tilsammen udgør Trænings- og oplevelsescenteret. Udover fysioterapi arbejder vi en bred vifte af terapeutiske kompetencer, indenfor bl.a. psykomotorik og musikterapi. Det giver hverdagsrehabiliteringen flere faglige nuancer.

Vi er en gruppe og en leder, der sætter pris på gode grin og imødekommenhed, selv i travle periode. Her er et behageligt og dynamisk miljø præget af fleksibilitet, som sigter mod den bedst mulige livskvalitet for vores seniorer. Vi har et tæt samarbejde med sygeplejersker og social- og sundhedspersonale samt et tværfagligt samarbejde med alle afdelinger i huset og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet ergoterapeut, med erfaring i geriatriske udfordringer
  • er fagligt velfunderet og har en bred erfaring med løsning af komplekse problemstillinger
  • arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang med opgaver efter §86,2 og §140
  • har lyst til og er glad for at arbejde indenfor demensområdet
  • er musikalsk og kan evt. spille et instrument
  • har gode kommunikationsevner og er imødekommende på en respektfuld måde overfor både beboere og kolleger
  • er god til IT - vi arbejder i Nexus og med FS3
  • har lyst til at bidrage i et engagerende og trivselsskabende arbejdsmiljø og forøge til et stærkt fællesskab
  • arbejder selvstændigt, og struktureret og samtidig som en del af holdet
  • har gode ideer til aktiviteter og arrangementer, planlægger disse og ikke er bange for at gå forrest.

I 2021 arbejder vi med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil være en del af, hos os på Lions Park Søllerød.

Plejecentret og Seniorcentret er en del af en selvejende institution og ligger i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport og består af 72 nyere og rummelige plejeboliger. Det er fordelt på to bygninger med 7 mindre afdelinger med sundhedsfagligt personale. I afdelingerne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer, fælles aktiviteter og måltider. Seniorcentret rummer 110 lejligheder, som er udlejet til seniorer, hvoraf mange kommer i Trænings- og oplevelsescentret til specifikke aktiviteter.

Derudover er der et trænings- og oplevelsescenter, sansehave, restaurant og eget produktionskøkken. Lions Park Søllerød er et musisk center, og der er derfor rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til.

Hos os tilbyder vi bl.a. en sundheds- og tandforsikring, frokostordning, træningsfaciliteter, kompetenceudvikling, udvikling, mentorordning, samt søde kolleger.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Maria Lund på telefon: 45 58 25 22.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. august 2021.

Ansøgning sendes på mail til job@lionspark.dk

Læs mere om Lions Park Søllerød på vores hjemmeside www.lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25