​Ergoterapeut med musikalsk interesse søges til Lions Park Søllerød.

Lions Park Søllerød er et moderne, musisk plejecenter og seniorcenter og vi søger en ergoterapeut 20-25 timer ugentligt til Trænings-og oplevelsescentret.

Brænder du for rehabilitering og meningsfulde aktiviteter? Har du interesse for geriatri og musikkens muligheder i det aktive seniorliv?

Vil du med din ergoterapi give borgerne livskvalitet - i træning, oplevelser og hverdagsliv? Er du glad for musik, vil du bruge det i rehabiliteringen - måske du spiller selv et instrument?

Så læs videre, du er måske vores nye kollega.

Hos os vil du indgå i et tværfagligt team, der tilsammen udgør Trænings- og oplevelsescenteret. I teamet er vi fysioterapeuter og en psykomotorik terapeut, men mangler ergoterapi. Det giver rehabiliteringen flere faglige nuancer.

Du vil indgå i er et dynamisk fagligt miljø, der understøtter de enkeltes terapeutiske kernefagligheder.

Vi er et team, der sætter pris på gode grin, imødekommenhed, og fleksibilitet, selv i travle perioder. Vi har et tæt samarbejde med sygeplejersker og social- og sundhedspersonale samt et tværfagligt samarbejde med alle afdelinger i huset og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet ergoterapeut, med erfaring med borgere med geriatriske udfordringer
 • er fagligt velfunderet og har en erfaring med løsning af komplekse problemstillinger
 • arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang med opgaver efter Servicelovens §83a og Sundhedslovens §86,2 og §140
 • har lyst til at arbejde indenfor demensområdet
 • er musikalsk og kan evt. spille et instrument
 • har gode kommunikationsevner og er imødekommende på en respektfuld måde overfor både beboere og kolleger
 • har gode ideer til aktiviteter og arrangementer, planlægger disse og ikke er bange for at gå forrest.
 • arbejder selvstændigt, og struktureret og samtidig som en del af holdet
 • har lyst til at bidrage i et engagerende og trivselsskabende arbejdsmiljø og understøtte et stærkt fællesskab
 • du indgår i faglig sparring for at fastholde og udvikle egen kernefaglighed i det tværfaglige samarbejde.
 • er god til IT - vi arbejder i Nexus og med FS3

Vi har fokus på demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil være en del af, hos os på Lions Park Søllerød.

Plejecentret og Seniorcentret er en selvejende institution og ligger i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport.

Plejecentret består af 72 nyere og rummelige plejeboliger. Det er fordelt på to bygninger med 7 mindre afdelinger med sundhedsfagligt personale. I afdelingerne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer, fælles aktiviteter og måltider.

Seniorcentret rummer 110 lejligheder, som er udlejet til seniorer, hvoraf mange kommer i Trænings- og oplevelsescentret til specifikke aktiviteter.

Derudover er der et trænings- og oplevelsescenter, sansehave, restaurant og eget produktionskøkken. Vi har rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til.

Vi tilbyder et godt arbejdsfællesskab og bl.a. en sundheds- og tandforsikring, frokostordning, træningsfaciliteter, kompetenceudvikling og udvikling samt søde kolleger. Arbejdstiden tilrettelægges på en 4 eller 5 dages uge. Der vil lejlighedsvis indgå arbejde i aften og weekend, afhængig af aktivitetstilbuddet.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Maria Lund på telefon: 45 58 25 22 eller på mail: mlu@lionspark.dk

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 3.januar 2022.

Ansøgning sendes på mail til job@lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25