Vi søger 2 dygtige og ambitiøse fysioterapeuter, 25-30 timer, vikariater med mulighed for fastansættelse

Vi søger to fysioterapeuter, der vil være med til at opbygge/udbygge fysioterapifunktionen på plejecentret. Har du en stærk trænende og rehabiliterende profil, så læs videre.

Du vil indgå i et team med andre terapeuter, der tilsammen udgør Trænings- og oplevelsescenteret. Udover fysioterapi repræsenterer vi en bred vifte af terapeutiske kompetencer, indenfor bl.a. psykomotorik og musikterapi. Det giver hverdagsrehabiliteringen flere faglige nuancer.

Her er et behageligt og dynamisk miljø præget af fleksibilitet, som sigter mod den bedst mulige livskvalitet for vores seniorer. Vi har et tæt samarbejde med sygeplejersker og SOSU.

Vi forventer at du er:

  • Uddannet fysioterapeut, med erfaring i geriatriske udfordringer
  • God til at kommunikere og er imødekommende på en respektfuld måde overfor både kolleger og beboere
  • At du er fagligt velfunderet og har en bred erfaring med løsning af komplekse problemstillinger
  • God til IT - vi bruger FS3 og Nexus
  • Har lyst til at være en del af et engagerende og trivselsskabende arbejdsmiljø og bidrager til et stærkt fællesskab

I 2020 arbejder vi med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil kunne være med til at udvikle her hos os på Lions Park Søllerød.

Plejecentret er en del af en selvejende institution og ligger i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport og består af 72 nyere og rummelige plejeboliger. Det er fordelt på to bygninger med 7 mindre afdelinger med sundhedsfagligt personale. I afdelingerne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer, fælles aktiviteter og måltider. Derudover er der et trænings- og oplevelsescenter, sansehave, restaurant og eget produktionskøkken. Lions Park Søllerød er et musisk center med egen musikterapeut, og der er derfor rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til.

Hos os tilbyder vi bl.a sund og favorabel frokostordning, træningsfaciliteter, kompetenceudvikling, uddannelse, mentorordning, samt søde kolleger.

Der er 2 ledige stillinger: Vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingerne kan du kontakte Maria Lund på telefon: 45 58 25 23.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 29. maj 2020.

Ansøgning sendes på mail til job@lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25