Oplevelsestilbud i Plejecentret

Træning og gymnastik

På Plejecentret tilbydes der individuel vedligeholdelsestræning, genoptræning ved vurderet behov, fællesgymnastik og instruktion i brug af selvtrænings-redskaber.

Oplevelser

Vi er et musisk ældrecenter, og musikken er en naturlig integreret del af vores hverdag. Derfor vil du regelmæssigt blive tilbudt at lytte til musik, hvad enten vi har besøg af musikere udefra, eller vores egne beboere spiller. Der er også rig lejlighed til at deltage i fællessang, når vores musikterapeut spiller kendte sange i de enkelte leve-bo-miljøer.​

​​Se plan for træning og oplevelser her:

Bygning A - april måned

Bygning A - marts måned

​​Bygning B - april måned

​​Bygning B - marts måned

Frivillige

Vi har en gruppe frivillige, der næsten dagligt kommer i huset. De deltager blandt andet, når vi afholder kørestoledans, når de kommer forbi med besøgshunden, eller til et af vores mange arrangementer. 

Duo cykel

Plejecentret har en Duo cykel, der ofte benyttes af pårørende eller frivillige til en cykeltur i nærområdet. En tur på cyklen stimulerer sanserne positivt. 

​​Beboerbladet

​Beboerbladet udkommer 4 gange årligt og fortæller om afholdte aktiviteter og løbende tilbud. Du kan læse den seneste udgave af bladet her: 

Beboerblad april 2018

​​Beboerblad januar 2018

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25