Menukort september, Seniorcenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden 

senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes 

(:) = Dele af menuen indeholder svinekød 

Fredag den 1.​

Ønskemenu

Hovedret: Biksemad med spejlæg og rødbeder (:)

Dessert: Rabarbergrød med mælk og fløde

Lørdag den 2.​

Forret: Maskeret blomkål med grøn dressing og flute

Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler, rødkål, rødkålssalat (:)

Søndag den 3.​

Hovedret: Kogt skinke med aspargessovs, kartofler,

blomkål og gulerødder (:)

Dessert: Hjemmelavet is med vafler

Mandag den 4.​

Hovedret: Boller i karry med ris og ærter (:)

Dessert: Marengs med kakaoflødeskum og fersken

Tirsdag den 5.​

Fiskedag / Ønskemenu

Hovedret: Fiskerulle med spinat, dildsovs, kartofler og stegt tomat

Dessert: Stikkelsbærgrød med mælk og fløde

Onsdag den 6.​

Hovedret: Farsskinke med paprikasovs, rösti og dampet kål (:)

Dessert: Koldskål med kammerjunkere

Torsdag den 7.​

Forret: Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Hovedret: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, grillet squash og aubergine (:)

Fredag den 8.​

Forret: Dampet porre med bechamelsovs

Hovedret: Italiensk kødsovs med pasta og salat

Lørdag den 9.​

Hovedret: Wiener-skinkeschnitzel med bearnaisesovs,

brasede kartofler og ærter (:)

Dessert: Hofdessert

Søndag den 10.​

Ønskemenu

Hovedret: Kalvesteg med skysovs, blomkål, kartofler og

stegte tomater

Dessert: Ananasfromage

Mandag den 11.​

Hovedret: Farspande med cherrytomater, oliven og feta,

kryddersovs og kartofler (:)

Dessert: Frisk frugtsalat med råcreme

Tirsdag den 12.​

Fiskedag

Hovedret: Paella med rejer og muslinger og hjemmebagt brød

Dessert: Blåbærsuppe med flødeskum

Onsdag den 13.​

Forret: Tapas med spanske specialiteter

Hovedret: Kyllingelår med svampefyld, rodfrugtegratin og salat​

Torsdag den 14.​

Forret: Blomkålssuppe med flute

Hovedret: Frikadeller med stuvede bønner og kartofler (:)

Fredag den 15.​

Forret: Gulerodssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Kotelet i fad med tomat og cocktailpølser, ris og salat (:)

Lørdag den 16.​

Forret: Rejecocktail med rød dressing og flute

Hovedret: Kalkunwok med årstidens grønt og hjemmebagt brød​

Søndag den 17.​

Hovedret: Sprængt svinekam m. krydret tomatsovs, kartofler og blomkål (:)

Dessert: Chokoladekage med frugt-salsa​

Mandag den 18.​

Hovedret: Risotto med skinke og svampe og hjemmebagt brød (:)

Dessert: Moccafromage med flødetop​

Tirsdag den 19.​

Fiskedag - Ønskemenu

Hovedret: Fisk en papilotte med chili-limesovs, kartofler, rodfrugter

Dessert: Yoghurtdessert med brombær

Onsdag den 20.​

Ønskemenu

Hovedret: Kogt kalvetunge med peberrodssovs, kartofler og gulerødder

Dessert: Appelsinfromage​

Torsdag den 21.​

Æbledag

Hovedret: Fyldte peberfrugter med basilikumsovs, kartofler og spidskålssalat med mandarin

Dessert: Æbledessert​

Fredag den 22.​

Hovedret: Broccoligratin, skinke og smørsovs og tomatsalat (:)

Dessert: Hybensuppe med tvebakker

Lørdag den 23.​

Hovedret: Culottesteg med flødekartofler og salatbar

Dessert: Cognacmousse med solbærkompot​

Søndag den 24.​

Hovedret: Kogt hamburgerryg med lys sovs, gulerod,

blomkål og kartofler (:)

Dessert: Henkogt frugt med råcreme​

Mandag den 25.​

Hovedret: Krebinet med stuvede ærter og gulerødder,

kartofler og persilledrys (:)

Dessert: Orangeshake med knas

Tirsdag den 26.​

Fiskedag

Hovedret: Dampet laks med hollandaisesovs, kartofler og broccoli

Dessert: Jordbærgrød med mælk og fløde

Onsdag den 27.​

Forret: Bruchetta med tomat og skinke

Hovedret: Hvidløgskylling med skysovs, pestokartofler, agurkesalat

Torsdag den 28.​

Høstfest – husk tilmelding

Forret: Ørredmousse med dressing og flute

Hovedret: Oksesteg med skysovs, kartofler, bønner og perleløg

Dessert: Rabarberkompot med stjerneanis, is og marengsdrys​

Fredag den 29.​

Forret: Græskarsuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Fyldte pandekager med oksekød, bønner, salat

Lørdag den 30.​

Forret: Nudelsalat med små forårsruller

Hovedret: Eventyrgryde med dild og cocktailpølser, ris og salat (:)​

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25