Menukort oktober, Plejecenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes​

(:) = Dele af menuen indeholder svinekød 

Søndag den 1.​

Hovedret: Kalvesteg med skysovs, glaserede jordskokker, 

bønner og kartofler

Dessert: Is med varm chokoladesovs

Mandag den 2.​

Hovedret: Irsk stuvning med rugbrød, sennep og rødbede (:)

Dessert: Ostefad

Tirsdag den 3.​

Fiskedag

Hovedret: Stegt makrel med sennepssovs, kartofler og broccoli

Dessert: Kirsebærdessert​

Onsdag den 4.​

Forret: Tortilla med ørredfyld

Hovedret: Vildtfrikadeller med stuvede svampe, ris og stegt tomat

Torsdag den 5.​

​Forret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum

Hovedret: Kalvelever med løgsovs, kartofler, rødbeder og rosenkålssalat

​Fredag den 6.

Hovedret: Brændende kærlighed med grønt, kartoffelmos og rødbede (:)

Dessert: Æblegrød med mælk og fløde​

Lørdag den 7.​

​Hovedret: Kalkuncuvette med rodfrugtegratin og salat

Dessert: Tyttebærris

Søndag den 8.​

​Hovedret: Hofgryde med ris og salat (:)

Dessert: Rabarbertærte med creme fraiche / flødeskum

Mandag den 9.​

Hovedret: Okserulle med spinat, brun sovs, stegte kartofler og ratatouille

Dessert: Pære med After Eight og flødeskum

Tirsdag den 10.​

​Fiskedag

Forret: Hønsesalat på ananasring

Hovedret: Dampet ørred med hollandaisesovs, kartofler og ærter

Onsdag den 11.​

Hovedret: Indisk gryderet med kokosris og hvid agurkesalat (:)

Dessert: Ymerfromage med saftsovs​

Torsdag den 12.​

Hovedret: Fyldte peberfrugter med tomatsovs og kartoffelfad

Dessert: Frisk frugtsalat med flødeskum

Fredag den 13.​

Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, majsmix, ketchup og sennep (:)

Dessert: Abrikostrifli

Lørdag den 14.​

Hovedret: Hakkebøf med løgsovs, kartofler og stegte rødbeder

Dessert: Citronfromage med flødetop

Søndag den 15.​

Hovedret: Krondyrkølle med vildtsovs, hasselbagt kartoffel og

sellerisalat med tyttebær

Dessert: Is med vafler

Mandag den 16.​

Hovedret: Sprængt nakke med lys sovs, kartofler, 

gulerødder og blomkål (:) 

Dessert: Rødgrød med mælk og fløde​

Tirsdag den 17.​

​Fiskedag

Forret: Tomattærte

Hovedret: Stegt kuller med persillesovs, kartofler og smørdampede gulerødder og squash

Onsdag den 18.​

​Forret: Jordskokkesuppe med hjemmebagt brød og persillesmør

Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter (:)

Torsdag den 19.​

Forret: Hønsekødsuppe med kød- og melboller (:)

Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og surt

Fredag den 20.​

Hovedret: Sprængt and med flødepeberrod, spinat og kartofler

Dessert: Pistaciefromage

Lørdag den 21.​

Hovedret: Oksebovsteg med skysovs, bønner og kartofler

Dessert: Frisk frugtsalat med råcreme

Søndag den 22.​

Hovedret: Stegt kylling med skysovs, kartofler og agurkesalat

Dessert: Chokoladebudding med flødetop

Mandag den 23.​

​Hovedret: Osso Buco med ris, gulerod, tomat og hjemmebagt brød

Dessert: Henkogt frugt med makronfløde

Tirsdag den 24.​

​Fiskedag

Hovedret: Grillet laks med citronsovs, porrer, peberfrugt og kartofler

Dessert: Solbærgrød med mælk og fløde

Onsdag den 25.​

​Forret: Ostebrød

Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, rugbrød og rødbeder (:)

Torsdag den 26.​

​Hovedret: Kotelet med karrysovs, ris og salat (:)

Dessert: Chokolademousse

Fredag den 27.​

Hovedret: Lammefrikassé med persilledrys og kartofler

Dessert: Ostelagkage

Lørdag den 28.​

Hovedret: Indbagt kylling med flødekartofler og salat

Dessert: Jordbærfromage

Søndag den 29.​

Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål (:)

Dessert: Hjemmebagt nougatroulade med flødeskum

Mandag den 30. 

Forret: Kartoffelsuppe med bacon og hjemmebagtbrød

Hovedret: Svampefrikadeller med grøntsagssovs, langtidsbagt rødløg, peberfrugt og græskar

Tirsdag den 31. ​

Fiskedag

Forret: Græskarsuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Ovnbagt sej med porre og gulerods-julienne,

sennepssovs, kartofler

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25