Menukort november, Seniorcenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes

(:) = dele af menuen indeholder svinekød

Torsdag den 1.​

Hovedret: Karbonader med skysovs, brasede kartofler og gyldne kål (:)

Dessert: Blommegrød med mælk og fløde​

Fredag den 2.​

Forret: Laksemousse med grøn dressing og flute

Hovedret: Marineret kalkun med bearnaisesovs,

bagt kartoffel og braiserede rodfrugter 

Lørdag den 3.​

Hovedret: Bøf Stroganoff med kartoffelmos,

langtidsbagt selleri med citron og timian og surt

Dessert: Is med chokoladesovs

Søndag den 4.​

Forret: Oksekødssuppe med kød- og melboller samt urter (:)

Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssovs, kartofler og romanescokål

Mandag den 5.​

Hovedret: Skipperlabskovs (kalv) med persillesmør, rødbeder

og hjemmebagt brød

Dessert: Frugtsalat med råcreme

​Tirsdag den 6.

Fiskedag

Forret: Tartelet med høns i asparges

Hovedret: Kogt torsk med sennepssovs, kartofler og gulerødder

Onsdag den 7.​

Forret: Rejecocktail med flute

Hovedret: Kryddernakke med skysovs, timiankartofler og blomkål (:)

Torsdag den 8.​

Ønskemenu

Hovedret: Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og gulerødder (:)

Dessert:Hyldebærsuppe med æbler

Fredag den 9.​

Hovedret: Paprikagryde med kartoffelmos og surt

Dessert: Lun æbletærte med creme fraiche

Lørdag den 10.​

Mortens aften - husk tilmelding

Hovedret: Andesteg med skysovs, kartofler, rødkål og ribsgelé

Dessert: Ris á la mande med kirsebærsovs

Søndag den 11.​

Hovedret: Forloren hare med vildtsovs, kartofler (:)

og grønkålsråkost med appelsin og kerner

Dessert: Citronfromage

Mandag den 12.​

Forret: Stuvede champignon på ristet brød

Hovedret: Kartoffel-moussaka med grøn salat og hjemmebagt brød

Tirsdag den 13.​

Fiskedag

Forret: Jordskokkesuppe med svampe og hjemmebagt brød

Hovedret: Stegt rødspætte med persillesovs, kartofler

og honningbagt græskar

Onsdag den 14.​

Forret: Porretærte

Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål (:)

Torsdag den 15.​

Hovedret: Frikadeller med rodfrugtefad med timian (:)

Dessert: Sveskegrød med mælk og fløde

Fredag den 16.​

Hovedret: Krebinetter med lys sovs, kartofler, rosenkål og gulerødder (:)

Dessert: Halve æbler med cremesovs

Lørdag den 17.​

Forret: Forel-moussemed grøn sovs og hjemmebagt brød

Hovedret: Coq au vin med rødvinssovs, kartofler og rosenkålssalat​

Søndag den 18.​

Hovedret: Krondyrkølle med vildtsovs, kartofler og waldorfsalat

Dessert: Panna cotta med karamelsovs

Mandag den 19.​

Ønskemenu

Forret: Kartoffelpizza med peperoni

Hovedret: Boller i karry med ris og ærter med syltet paprika (:)

Tirsdag den 20.​

Fiskedag

Hovedret: Citronmarineret laks med hollandaisesovs, kartofler

og pandestegte peberfrugt, løg og porrer

Dessert: Is med frugtkompot

Onsdag den 21.​

Hovedret: Brunkål med flæsk/nakke, sennep, rødbeder

og hjemmebagt rugbrød (:)

Dessert: Jordbærgrød med mælk og fløde​

Torsdag den 22.​

Forret: Kartoffelsuppe med timian

Hovedret: Hjertebolognese med pasta/kartoffelmos og gulerodsråkost

Fredag den 23.​

Ønskemenu

Forret: Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Hovedret: Gammeldags kylling med skysovs, kartofler og agurkesalat

Lørdag den 24.​

Ønskemenu

Hovedret: Kalveculotte med bearnaisesovs, kartoffelskiver og ærter

Dessert: Is med chokoladesovs

Søndag den 25.​

Hovedret: Mørbradgryde med ris, paprikakartofler og hvidkålssalat

Dessert: Hjemmelavet is med chokoladesovs

Mandag den 26.​

Vegetardag

Forret: Ostebrød 

Hovedret: Karrygryde og diverse tilbehør

Tirsdag den 27.​

Fiskedag

Hovedret: Rødspættefilet med citron og brunet smør, 

kartofler og gulerødder

Dessert: Chokolademousse med flødetop

Onsdag den 28.​

Forret: Tomatsuppe med nudler

Hovedret: Stegt medisterpølse med stuvede rodfrugter og kartofler (:)​

Torsdag den 29.​

Ønskemenu

Hovedret: ​ Stegt kylling med skysovs, kartofler og agurkesalat

Dessert: Lun æblekage med flødeskum

Fredag den 30. 

Forret: Marys tærte (tærte med gulerod og hvidkål)

Hovedret: Oksesteg med skysovs, kartoffelfad med rødløg

og bagte rodfrugter

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25