Menukort november, Seniorcenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden 

senest fredag kl. 12.00

MENU DECEMBER

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes 

(:) = Dele af menuen indeholder svinekød 

Onsdag den 1.​

Forret: Tomatsuppe med nudler

Hovedret: Stegt medisterpølse med stuvede gulerødder og kartofler (:)

Torsdag den 2.​

Forret: Laksemousse med grøn dressing og flute

Hovedret: Marineret kalkun med bearnaisesovs,

bagt kartoffel og braiserede rodfrugter​

Fredag den 3.​

Hovedret: Karbonader med skysovs, brasede kartofler og gyldne kål (:)

Dessert: Blommegrød med mælk og fløde​

Lørdag den 4.​

Hovedret: Bøf Stroganoff med kartoffelmos,

langtidsbagt selleri med citron og timian og surt

Dessert: Isvaffel – lav selv​

Søndag den 5.​

Forret: Oksekødssuppe med kød- og melboller samt urter (:)

Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssovs, kartofler og romanescokål​

Mandag den 6.​

Hovedret: Skipperlabskovs med persillesmør, 

rødbeder og hjemmebagt brød

Dessert: Frugtsalat med råcreme

Tirsdag den 7.​

Fiskedag

Forret: Tartelet med høns i asparges

Hovedret: Gratineret kulmule med citronsovs, kartofler og bønner og broccoli

Onsdag den 8.​

Ønskemenu

Forret: Rejecocktail med flute

Hovedret: Kryddernakke med skysovs, timiankartofler og blomkål (:)

Torsdag den 9.​

Hovedret: Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og gulerødder (:)

Dessert:Hyldebærsuppe med æbler

Fredag den 10.​

Mortens aften – Husk tilmelding

Hovedret: Andesteg med skysovs, kartofler, rødkål og ribsgelé

Dessert:Ris á la mande med kirsebærsovs

Lørdag den 11.​

Hovedret: Paprikagryde med kartoffelmos og surt

Dessert: Lun æbletærte med creme fraiche​

Søndag den 12.​

Hovedret: Forloren hare med vildtsovs, kartofler (:)

og grønkåls-råkost med appelsin og kerner

Dessert: Citronfromage

Mandag den 13.​

Forret: Tortilla med ørredfyld

Hovedret: Kartoffelmoussaka med grøn salat og hjemmebagt brød

Tirsdag den 14.​

Fiskedag

Forret: Jordskokkesuppe med svampe og hjemmebagt brød

Hovedret: Stegt rødspætte med persillesovs, kartofler

og honningbagt græskar​

Onsdag den 15.​

Forret: Forel-moussemed grøn sovs og hjemmebagt brød

Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål (:)

Torsdag den 16.​

Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og gulerødder (:)

Dessert: Sveskegrød med mælk og fløde

Fredag den 17.​

Forret: Grønkålssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Millionbøf med kartofler, paprikamix og surt

Lørdag den 18.​

Forret: Pastasalat med skinke og grovbrød (:)

Hovedret: Coq au vin med rødvinssovs, kartofler og rosenkålssalat

Søndag den 19.​

Hovedret: Krondyrkølle med vildtsovs, kartofler og waldorfsalat

Dessert: Panna cotta med karamelsovs

Mandag den 20.​

Forret: Kartoffelpizza med peperoni

Hovedret: Boller i karry med ris og ærter med syltet paprika (:)

Tirsdag den 21.​

Fiskedag

Hovedret: Citronmarineret laks med hollandaisesovs, kartofler

og pandestegte peberfrugt, løg og porrer

Dessert: Is med frugtkompot

Onsdag den 22.​

Hovedret: Brunkål med flæsk/nakke, sennep, rødbeder

og hjemmebagt rugbrød (:)

Dessert: Jordbærgrød med mælk og fløde

Torsdag den 13

Ønskemenu

Hovedret: Hjertebolognese med pasta/kartoffelmos og gulerodsråkost

Dessert: Tiramisu

Fredag den 24.​

Forret: Marys tærte (grøntsagstærte)

Hovedret: Sprængt nakke med grønlangkål, kartofler og gulerødder (:)

Lørdag den 25.​

Forret: Gulerodssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Helstegt svinemørbrad med champignonsovs,

paprikakartofler og hvidkålssalat (:)

Søndag den 26.​

Ønskemenu

Hovedret: Stegt kylling med skysovs, kartofler og agurkesalat

Dessert: Hjemmelavet is med chokoladesovs

Mandag den 27.​

Forret: Ostebrød

Hovedret: Ristaffel med svinekød og diverse tilbehør (:)

Tirsdag den 28.​

Fiskedag

Hovedret: Stegt sejfilet med karrysovs, æbler og kål samt kartofler

Dessert: Chokolademousse med flødetop

Onsdag den 29.​

Hovedret: Oksesteg med skysovs, kartoffelfad med rødløg og bagte rodfrugter

Dessert: Appelsinfromage

 Torsdag den 30.​

Forret: Hvidkålssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Hakkebøf med løgsovs, kartofler og broccoli

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25