Seniorcenter: 45 58 25 00
Plejecenter: 45 58 25 25
Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56
Bestil gæstemiddage til weekenden senest fredag kl. 12.00
”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang
Ret til ændringer i menuen forbeholdes
(:) = dele af menuen indeholder svinekød
Tirsdag den 1.
Fiskedag
Hovedret: Dampet laks med hollandaisesovs, kartofler og broccoli
Dessert: Ostefad med kiks og frugt
Onsdag den 2.
Hovedret: Kyllingefrikadelle med tomatsovs, ris og salat
Dessert: Koldskål med kammerjunker
Torsdag den 3.
Hovedret: Medisterpølse med stuvet ærter og gulerødder (:)
Dessert: Jordbærgrød med mælk/fløde
Fredag den 4.
Hovedret: Husarsteg med champignonsovs, kartofler og bønner (:)
Dessert: Æblegrød
Lørdag den 5.
Hovedret: Svinekam stegt som vildt, vildtsovs, waldorfsalat (:)
Dessert: Is med chokoladesovs
Søndag den 6.
Forret: Rejecocktail med dressing og flute
Hovedret: Marineret kalkuncuvette med flødekartofler og salat
Mandag den 7.
Forret: Pizza med kødsovs
Hovedret: Hofgryde med ris/kartofler og mandarinsalat (:)
Tirsdag den 8.
Fiskedag
Hovedret: Fiskefilet med remouladesovs, kartofler og gulerodsråkost
Dessert: Solbærgrød med mælk/fløde
Onsdag den 9.
Hovedret: Baconbøf med whiskysovs, stegte kartofler og salat
Dessert: Eclairs – vandbakkelse med creme og chokolade
Torsdag den 10.
Kristi Himmelfartsdag
Hovedret: Braiseret lam, skysovs, kartofler og braiseret rodfrugter
Dessert: Fuglerede med kakaoflødeskum
Fredag den 11.
Forret: Ostebrød med asparges og skinke (:)
Hovedret: Svampefrikadeller med basilikumsovs, pommes croquettes
og ratatouille
Lørdag den 12.
Forret: Salat Nicoise
Hovedret: Kalvefarsbrød med skysovs, rösti og bønner
Søndag den 13.
Hovedret: Glaseret skinke med lys legeret sovs, blomkål og gulerødder (:)
Dessert: Tiramisu
Mandag den 14.
Forret: Æggekage med bacon, tomat og purløg (:)
Hovedret: Pulled pork med skysovs, kartoffelmos og Cole Slaw (:)
Tirsdag den 15.
Hovedret: Dampet fisk med dildsovs, kartofler, forårsløg og gulerødder
Dessert: Rabarbersuppe med flødeskum
Onsdag den 16.
Forret: Croissant med skaldyrssalat
Hovedret: Kødpie med kartoffelmos og hjemmebagt brød
Torsdag den 17.
Hovedret: Tortillas med kalkun, gyldne ris og salat
Dessert: Citronfromage
Fredag den 18.
Ønskemenu
Hovedret: Frikadeller med kold kartoffelsalat og ærter
Dessert: Islagkage
Lørdag den 19.
Forret: Laksetærte
Hovedret: Kotelet i fad med tomat og champignon, ris/kartofler og salat (:)
Søndag den 20.
Pinsedag
Hovedret: Kalvenaverin med kartoffelmos og surt
Dessert: Panna Cotta med rabarbersovs
Mandag den 21.
2. Pinsedag
Hovedret: Stegt kylling med skysovs, nye kartofler og agurkesalat
Dessert: Jordbærfromage med flødetop
Tirsdag den 22.
Forret: Blomkålssuppe med rustikt rosmarinbrød
Hovedret: Varmrøget laks med marineret kartoffelsalat
Onsdag den 23.
Hovedret: Kødtimbale med skysovs, kartofler og gulerødder (:)
Dessert: Rabarbergrød med mælk/fløde
Torsdag den 24.
Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler og agurkesalat (:)
Dessert: Kærnemælksfromage med saftsovs
Fredag den 25.
Hovedret: Lasagne med salat og flute
Dessert: Chokolademousse
Lørdag den 26.
Forret: Aspargessuppe med hjemmebagt brød
Hovedret: Kyllingeschnitzel med kryddersovs, stegte kartofler og rodfrugter
Søndag den 27.
Hovedret: Oksesteg med bearnaisesovs, bagt kartoffel og salat
Dessert: Frugtsalat med råcreme
Mandag den 28.
Hovedret: Kalvefarsrulle med pebersovs, paprikakartofler,
gyldne kål med majs
Dessert: Hofdessert
Tirsdag den 29.
Hovedret: Fiskefrikadeller med picklessovs, kartofler og gulerødder
Dessert: Rødgrød med mælk/fløde
Onsdag den 30.
Hovedret: Kartoffeltærte med skinke,
rucolasalat med sherrytomater og oliven (:)
Dessert: Orangeshake med knas
Torsdag den 31.
Forret: Nye dampede grønne asparges med mousselinesovs
Hovedret: Skinkeschnitzel med tomatbearnaise, brasede kartofler og broccoli (:)
Fonden Lions Park Søllerød
CVR: 10405017
Lions Park Søllerød, Seniorcenter
Lendemosevej 4 2850 Nærum
Tlf.: 45 58 25 00
Lions Park Søllerød, Plejecenter
Mariehøjvej 23 2850 Nærum
Tlf.: 45 58 25 25