Menukort juni, plejecenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden 

senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes 

(:) = Dele af menuen indeholder svinekød 

Se menu for juli måned hér:

Fredag den 1.​

Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsovs, kartofler,

grillet forårsløg og squash

Dessert: Hjemmelavet koldskål med kammerjunker

Lørdag den 2.​

Hovedret: Langtidsstegte svinekæber med rosmarin, skysovs,

kartofler og surt (:)

Dessert: Rabarbergrød med mælk og fløde

Søndag den 3.​

Forret: Honningmelon med skinke (:)

Hovedret: Orangemarineret svinekam med chili-limesovs, bådkartofler og salat (:)

Mandag den 4.​

Hovedret: Stegt kylling med skysovs, kartofler og agurkesalat

Dessert: Kold hjemmelavet rabarbersuppe med kammerjunkere

Tirsdag den 5.​

Grundlovsdag / ønskemenu

Forret: Hjemmelavet tomatrand med hønsesalat

Hovedret: Dampet rødspætte med bechamelsovs og rejer, kartofler og broccoli

Onsdag den 6.​

Vegetardag

Forret: Nicoise salat

​Hovedret:​ Ærtefrikadeller med kold kartoffelsalat med radiser og purløg

Torsdag  den 7.​

Ønskemenu

Forret: Ørredsalat med ingefærdressing og hjemmebagt brød

Hovedret: Hjerter i flødesovs med kartoffelmos og surt 

Fredag den 8.​

Grillmenu

Hovedret: Pølser, spareribs, hjemmelavet kartoffelsalat og salatbar (:)

Dessert: Is med vafler

Lørdag den 9.​

Forret: Tunsalat med flute

Hovedret: Ribbensteg med skysovs, kartofler og rabarberkompot (:)

Søndag den 10.​

Hovedret: Krebinetter med blomkål, gulerødder og persillesovs (:)

Dessert: Moccafromage med flødetop​

Mandag den 11.​

Hovedret: Gryderet med kartofler og surt 

Dessert: Ostefad med kiks og frugt

Tirsdag den 12.​

Fiskedag

Hovedret: Laks med flødestuvet spinat, kartofler og stegt tomat

Dessert: Frugtsalat med råcreme

Onsdag den 13.​

Forret: Maskeret blomkål

Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, løgsovs, kartofler og salat

Torsdag den 14.​

Hovedret: Forårs-kalvefrikassé med kartofler og spidskåls-salat

Dessert: Rabarber med smuldredej

Fredag den 15.​

Valdemarsdag

Hovedret: Pølser eller Matjessild med kartoffelsalat af nye kartofler (:)

Dessert: Pandekager med syltetøj​

Lørdag den 16.​

Forret: Paté med hjemmebagt brød og surt (:)

Hovedret: Skinkeschnitzel med tomatsovs, brasede kartofler og ærter (:)

Søndag den 17.​

Hovedret: Bøf stroganoff med nye kartofler, små gulerødder og spidskål

Dessert: Is med råsyltede bær

Mandag den 18.​

Hovedret: Farspande med cherrytomater og feta, revet kartoffel og salat (:)

Dessert: Melon med rysteribs

Tirsdag den 19.​

Fiskedag

Forret: Aspargessuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Ovnbagt fisk med mangosmør, kartofler og spidskål

Onsdag den 20.​

Hovedret: Lam i gryde med kartofler, gulerødder og løg

Dessert: Jordbær med fløde

Torsdag den 21.​

Forret: Hjemmelavet ærterand med grøn dressing og flute

Hovedret: Hamburgerryg-kotelet med flødekartofler og stegt tomat (:)

Fredag den 22.​

Forret: Tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum

Hovedret: Sprængt kylling med nye grøntsager og estragonsovs 

Lørdag den 23

Sankt Hans aften – husk tilmelding

Forret: Hjemmelavet laksemousse med grøn dressing og flute

Hovedret: Kalvesteg med skysovs, kartofler, blomkål og ærter

Et glas mousserende vin og jordbær

Søndag den 24.​

Hovedret: Vildtgryde med spinat og tomat, ris/kartofler og salat

Dessert: Hyldeblomstfromage

Mandag den 25.​

Forret: Ostebrød med tomat og skinke

Hovedret: Mørbrad med persillefyld med kold hjemmelavet marineret kartoffelsalat (:)

Tirsdag den 26.​

Fiskedag

Hovedret: Røget makrel med persillesovs

Dessert: Stikkelsbærgrød med fløde

Onsdag den 27.​

Forret: Bacontærte med tomat og spinat (:)

Hovedret: Farserede peberfrugter med ris, tomatsovs og ratatouille

Torsdag den 28.​

Forret: Hummersuppe med flute

Hovedret: Krydrede okseruller med whiskysovs, råstegte kartofler, grillet squash og peberfrugt

Fredag den 29.​

Hovedret: Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og gulerødder(:)

Dessert: Rabarbertrifli

Lørdag den 30. 

Hovedret: Oksesteg med pebersovs, tahin-auberginer og kartofler

Dessert: Fløderand med jordbærsovs

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25