Menukort juni, Plejecenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden 

senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes ​

Se Menu for Juli måned hér:

Torsdag den 1.​

Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsovs, kartofler,

grillet forårsløg og squash

Dessert: Fløderand med jordbærsovs

Fredag den 2.​

Hovedret: Spaghetti Bolognese med salat og hjemmebagt brød

Dessert: Koldskål med kammerjunker

Lørdag den 3.​

Hovedret: Langtidsstegte svinekæber med rosmarin, skysovs,

kartofler og surt

Dessert: Citronfromage med flødetop

Søndag den 4.​

Pinsedag

Forret: Bagt kartoffel med salsadip, syltede rødløg og bacon

Hovedret: Orangemarineret svinekam med chili-limesovs, bådkartofler og salat

Mandag den 5.​

2. Pinsedag / Grundlovsdag

Hovedret: Stegt kylling med skysovs, kartofler og agurkesalat

Dessert: Kold rabarbersuppe med kammerjunkere

Tirsdag den 6.​

Sydamerikansk menu / Fiskedag

Forret: Pastel (tærte med fyld og dressing)

Hovedret: Ceviche - dampet hvid fisk i chili-marinade med grøntsags-fyld

Onsdag den 7.​

Sydamerikansk menu

Forret: Sprødbagte kartofler med krydret fyld

Hovedret: Galinha Caipira - gryderet med and, ris og chorizo-pølse

Torsdag den 8.​

Forret: Rejecocktail med flute

Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og surt 

Fredag den 9.​

Grillmenu

Forret: Gazpacho (tomatsuppe) med flute

Hovedret: Pølser, kylling, kartoffelsalat og salatbar

Lørdag den 10.​

Forret: Tunsalat med flute

Hovedret: Ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål

Søndag den 11.​

Hovedret: Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Dessert: Moccafromage med flødetop​

Mandag den 12.​

Hovedret: Wok (lynstegt kød og grønt) med kalkun og sommergrøntsager og hjemmebagt brød

Dessert: Ostefad med kiks og frugt

Tirsdag den 13.​

Fiskedag

Hovedret: Pastaret med rødspætte, cremet salsasovs og sukkerærter

Dessert: Frugtsalat med råcreme

Onsdag den 14.​

Forret: Maskeret blomkål

Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, løgsovs, stegte kartofler og salat

Torsdag den 15.​

Valdemarsdag

Forret: Hjemmebagt rugbrød med nye kartofler, karrymayonnaise og radiser

Hovedret: Matjessild med kartoffelsalat af nye kartofler

Fredag den 16.​

Forret: Legeret kalvekødssuppe med kødboller og flute

Hovedret: Kogt kalv med peberrodssovs, kartofler og gulerødder

Lørdag den 17.​

​Forret: Paté med hjemmebagt brød og surt

Hovedret: Skinkeschnitzel med tomatbearnaise, brasede kartofler og ærter

Søndag den 18.​

Hovedret: Bankekød (sommerudgave) med løg, små gulerødder og salat

Dessert: Is med råsyltede bær

Mandag den 19.​

​Hovedret: Farspande med cherrytomater og feta, revet kartoffel og salat

Dessert: Melon med rysteribs

Tirsdag den 20.​

​Fiskedag

Forret: Aspargessuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Ovnbagt sej med mangosmør, kartofler og spidskål

Onsdag den 21.​

Hovedret: Boller i karry med ris og ærter

Dessert: Jordbær med fløde

Torsdag den 22.​

Forret: Ærterand med hønsesalat

Hovedret: Hamburgerryg-kotelet med flødekartofler og stegt tomat

Fredag den 23.​

Sankt Hans Aften

Forret: Laksemousse med grøn dressing og flute

Hovedret: Kalvesteg med skysovs, røsti, blomkål og ærter

Der serveres et glas mousserende vin med jordbær efter middagen

Lørdag den 24.​

Forret: Tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum

Hovedret: Langtidsstegte spoleben i krydret sovs, pasta og salat​

Søndag den 25.​

Hovedret: Vildtgryde med spinat og tomat, ris/kartofler og salat

Dessert: Jordbærkoldskål med kammerjunker

Mandag den 26.​

Forret: Ostebrød med tomat og skinke

Hovedret: Indbagt mørbrad med kold marineret kartoffelsalat

Tirsdag den 27.​

​Fiskedag

Hovedret: Fiskegratin med smørsovs, broccoli og rugbrød

Dessert: Chokolademousse med flødetop

Onsdag den 28.​

​Forret: Bacontærte med tomat og spinat

Hovedret: Fyldt kalkunbryst med karrysovs, speltkerner/kartofler og salat

Torsdag den 29.​

​Forret: Hummersuppe med flute

Hovedret: Krydrede okseruller med whiskysovs, råstegte kartofler, grillet squash og peberfrugt

Fredag den 30.​

Hovedret: Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og gulerødder

Dessert: Rabarbertrifli

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25