Menukort juli, Seniorcenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes

(:) = dele af menuen indeholder svinekød

Søndag den 1.​

Hovedret: Hvidløgsmarineret kyllingefilet med paprikasovs, kartofler

og grillede grøntsager

Dessert: Rabarbertrifli

Mandag den 2.​

Forret: Spinatomelet med bagt tomat

Hovedret: Græsk farsbrød med årstidens grønt, kartofler og tzatziki (:)​

Tirsdag den 3.​

Fiskedag

Hovedret: Røget makrel med dildsovs, årstidens grøntsager og kartofler

Dessert: Jordbær med fløde

Onsdag den 4.​

Hovedret: Krebinet med blomkål, persilledrys og nye kartofler (:)

Dessert: Solbærsuppe med creme fraiche

Torsdag den 5.​

Hovedret: Skinke med flødestuvet spinat og nye kartofler (:)

Dessert: Rabarberkage med creme fraiche

​Fredag den 6.

Grill på terrassen

Forret: Kold Gazpacho-suppe

Hovedret: Spareribs, pølser, kold kartoffelsalat og coleslaw (:)

Lørdag den 7.​

Hovedret: Kalkungryde med estragon, broccoli og rød peberfrugt,

ris eller pasta

Dessert: Is med jordbær​

Søndag den 8.​

Forret: Netmelon med spegeskinke

Hovedret: Kalvesteg med basilikumsovs, kartofler og blomkål

Mandag den 9.​

Hovedret: Hønsefrikassé

Dessert: Hjemmelavet vaniljeis med råsyltede bær

Tirsdag den 10.​

Fiskedag

Forret: Ærtesuppe med peberrod

Hovedret: Laks med hollandaisesovs, kartofler, grillet tomat og forårsløg

Onsdag den 11.​

Hovedret: Frikadeller med stuvet spidskål, karotter og kartofler (:)

Dessert: Koldskål med kammerjunkere

Torsdag den 12.​

Forret: Kold maskeret blomkål med dressing

Hovedret: Svinemørbrad med kartofler og agurkesalat (:)​

Fredag den 13.​

Hovedret: Braiseret lammebov med skysovs, sommergrønt, mintgelé og kartofler

Dessert: Rødgrød med fløde

Lørdag den 14.​

Forret: Hønsesalat på ananasring med brøndkarse

Hovedret: Hakkebøf, bløde løg, kartofler og agurkesalat​

Søndag den 15.​

Forret: Tomatsalat med frisk mozzarella og basilikum

Hovedret: Stegt kylling med skysovs, nye kartofler, agurkesalat og rabarberkompot​

Mandag den 16.​

Hovedret: Kartoffel-moussaka med salat og hjemmebagt brød

Dessert: Hindbærmousse med flødetop

Tirsdag den 17.​

Fiskedag

Forret: Spidskålssuppe

Hovedret: Stegt rødspætte med persillesovs, gulerodsråkost og kartofler​

Onsdag den 18.​

Hovedret: Forloren Hare med vildtsovs, tyttebærsalat med sommerkål og kartofler (:)

Dessert: Pandekage med rysteribs 

Torsdag den 19.​

Vegetardag

Hovedret: Blomkålsgratin, tomatsovs og rugbrød

Dessert: Ostetallerken med frugt og kiks

Fredag den 20.​

Hovedret: Chili con carne med ris, salat og flute

Dessert: Brombærdessert

Lørdag den 21.​

Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler og grønne bønner (:)

Dessert: Koldskål med jordbær​

Søndag den 22.​

Forret: Gratineret ostebrød med tomat og hvidløg

Hovedret: Marineret kylling med kartofler, salat og rabarberkompot

Mandag den 23.​

Hovedret: Skinkeschnitzel med bearnaisesovs, kartofler, grillet peberfrugt og squash (:)

Dessert: Melon med rysteribs

Tirsdag den 24.​

Fiskedag

Forret: Aspargessuppe med flute

Hovedret: Fiskefad med quinoa, broccoli, citronsovs og kartofler

Onsdag den 25.​

Forret: Bagt kartoffel med skinkefyld

Hovedret: Svinekød i sur-sødsovs med ris og mormorsalat (:)

Torsdag den 26.​

Forret: Melon med spegeskinke

Hovedret: Svenske kødboller med flødesovs, kartoffelmos, bønner og tyttebær

Fredag den 27.​

Hovedret: Hønsefrikassé med kartofler

Dessert: Is med chokoladesovs

Lørdag den 28.​

Hovedret: Kogt hamburgerryg med stuvet spinat, pariser-carotter og kartofler (:)

Dessert: Frugtsalat med flødeskum

Søndag den 29.​

Forret: Minestronesuppe med flutes

Hovedret: Stegt kylling med skysovs, salat, agurkesalat og kartofler

Mandag den 30. 

Hovedret: Vitello Tonnato (kalvekød i tynde skiver med tunsovs)

Dessert: Tiramisu (italiensk dessert)

Tirsdag den 31. ​

Fiskedag

Forret: Ærterand med grøn sovs og flute

Hovedret: Grillet laks med marineret kartoffelsalat 

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25