Menukort januar, Seniorcenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes

* = dele af menuen indeholder svinekød

Tirsdag den 1.​

Nytårsdag – Traditionen tro på Lions Park Søllerød

Hovedret: Forloren skildpadde med Sherry fino, 

øko æg & hjemmebagt flutes*

Dessert: Pandekager med jordbærsyltetøj

Onsdag den 2.​

Hovedret: Irsk stew med hjemmesyltede rødbeder, sennep og friskbagt rugbrød*

Dessert: Ostefad med kiks, frugt og grønt

Torsdag den 3.​

Hovedret: Boller i mild indisk karry med æbler, løg, persille og basmati-ris*

Dessert: Cremet Brombærdessert

Fredag den 4.​

Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysauce, bagte græskar, selleri og små kartofler

Dessert: Vanilje Parfait is med karamelsauce

Lørdag den 5.​

Hovedret: ØkologiskKotelet i fad m. tomatsauce, stegte champignon, ris & salat*

Dessert Æble-smuldrekage med kanel og vanilje

​Søndag den 6.

Forret: Cremet aspargessuppe med hjemmebagt flute

Hovedret: Kamsteg med skysauce, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler*

Mandag den 7.​

Hovedret: Biksemad med økologiske spejlæg og hjemmesyltede rødbeder*

Dessert: Stikkelsbærgrød med piskefløde, mælk og strøsukker

Tirsdag den 8.​

Fiskedag

Hovedret: Stegt fiskefilet med persillesauce, smørdampet porre og kartofler

Dessert: Frisk hybensuppe med øko citroner og tvebakker

Onsdag den 9.​

Hovedret: Paprikagryde med kartoffelmos og surt

Dessert: Lun æbletærte med creme fraiche

Torsdag den 10.​

Nytårskoncert med Øresound koret

Hovedret: Skinkeschnitzel med bearnaise, brasede kartofler og fine ærter*

Dessert:   Citronfromage med små fløde toppe og chokoladekrymmel

Fredag den 11.​

Forret: Hvidkålssuppe med hjemmebagt italiensk brød

Hovedret: Øl-braiserede svinekæber med vintergrønt og kartoffelmos

Lørdag den 12.​

Forret: Varmrøget laks med sauce verte og hjemmebagt flute

Hovedret: Lasagne på øko okse med frisk rosmarin og grønne salater

Søndag den 13.​

Hovedret: Bankekød med bagt græskar og rødbeder vendt med honning og balsamico

Dessert: Parfait Is med chokoladesauce

Mandag den 14.​

Hovedret: Gule ærter med magert flæsk og medister, sennep og syltede rødbeder

Dessert: Frugtsalat med makroner og flødeskum

Tirsdag den 15.​

Fiskedag

Forret: Tartelet med økologisk høns i asparges

Hovedret: LuneFiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade, lys sauce, kartofler og årstidens grønt

Onsdag den 16.​

Ønskemenu

Forret: Borscht rødbedesuppe med letpisket flødeskum

Hovedret: Boller i selleri med persille og hjemmebagt rugbrød*

Torsdag den 17.​

Forret: Let tunmousse med kapersblomster og hjemmebagt flute

Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, selleri/tyttebær salat og hvide kartofler*

Fredag den 18.​

Forret: Oksekødssuppe med boller og urter

Hovedret: Kogt spidsbryst med peberrods sauce, kartofler og smørdampet rosenkål

Lørdag den 19.​

Hovedret: ØkologiskLammeragout med kartoffelmos og surt

Dessert Mokka-fromage med flødetop og mørk chokolade

Søndag den 20.​

Hovedret: Ungarsk gullasch med røget paprika, urtemos og surt

Dessert:   Lun æbletærte med creme fraiche

Mandag den 21.​

Forret: Vegetarisk minestronesuppe med hjemmebagt rosmarinbrød

Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, hjemme syltede rødbeder og kartofler*

Tirsdag den 22.​

Fiskedag

Forret: Økologisk grøntsagstærte

Hovedret: Grillet laks med asparges-cremesauce, dampet broccoli og hvide kartofler

Onsdag den 23.​

Hovedret: Indbagt mørbrad med stegte svampe, á la creme kartofler og råkost*

Dessert Tiramisu med Marsala fra Sicilien

Torsdag den 24.​

Forret: Grønkålssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Langtidsbraiseret spoleben med skysauce, kartofler og bagte rodfrugter

Fredag den 25.​

Hovedret: Vildtfrikadeller med skysauce, kartofler og glaserede jordskokker

Dessert: Abrikosgrød med mælk, fløde og strøsukker

Lørdag den 26.​

Hovedret: Økologisk Kamsteg med skysovs, rødkål og kartofler

Dessert: Chokolademousse

Søndag den 27.​

Forret: Jordskokkesuppe med ristet champignon og hjemmebagt brød

Hovedret: Culottesteg med whiskysauce, ovnbagte kartofler og salat med mormor dressing

Mandag den 28.​

Hovedret: Brunkål med magert flæsk, nakke, sennep og hjemmesyltede rødbeder

Dessert Henkogt pære med makron og letpisket fløde

Tirsdag den 29.​

Fiskedag

Hovedret: Kogt torsk i mild sennepssauce, dampede gulerødder og kartofler

Dessert: Svesketrifli med økologisk vaniljecreme

Onsdag den 30. 

Hovedret: Krebinetter med bearnaise, kartofler og fine ærter*

Dessert: Hyldebærsuppe med æble og tvebakker

​Torsdag den 31. 

Hovedret: Krydret og cremet gullasch med kartoffelmos og surt

Dessert: Appelsinfromage med nøddeknas

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25