Menukort december, Plejecenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden 

senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes 

(:) = Dele af menuen indeholder svinekød

Lørdag den 1.​

Forret: Kartoffelsuppe med porreringe

Hovedret: Lasagne og råkost

Søndag den 2.

1. søndag i advent

Hovedret: Ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål (:)

Dessert: Chokoladekage med guf​

Mandag den 3.​

Hovedret: Forlorne hjerper med skysovs, sellerisalat, tyttebær, kartofler (:)

Dessert: Æblesuppe med kardemomme og knas

Tirsdag den 4.​

Fiskedag

Hovedret: Dampet hvilling med persillesovs, porrestykker og gulerodsstave

Dessert: Citronfromage

Onsdag den 5.​

Hovedret: Irsk stuvning med rugbrød, sennep og rødbeder

Dessert: Solbærgrød med fløde

Torsdag den 6.​

Julefrokost kl. 12:00 - se opslag med menu

Menu aften:

Hovedret: Brunkål med flæsk og medister, sennep og rødbeder (:)

Dessert: Vaniljeis med chokoladesovs

Fredag den 7.​

Forret: Græskarsuppe med ristede græskarkerner og hjemmebagt rugbrød Hovedret: Kalvehjerter i flødesovs, kartoffelmos, blomkål og surt

Lørdag den 8.​

Hovedret: Sprængt nakke med stuvet grønlangkål, brunede kartofler, og gulerødder (:)

Dessert: Panna cotta med frugtsovs

Søndag den 9.​

2. søndag i advent

Forret: Tomatsuppe med nudler

Hovedret: Marineret kalkun med flødekartofler og gulerodsråkost

Mandag den 10.​

Forret: Broccolisuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Skipperlabskovs med persillesmør, rugbrød og rødbede

Tirsdag den 11.​

Fiskedag

Hovedret: Stegt lange med citronsovs, kartofler og dampet savoykål/peberfrugt

Dessert: Ostefad med kiks og frugt

Onsdag den 12.​

Ønskemenu

Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål (:)

Dessert: Ris á la mande med kirsebærsovs

Torsdag den 13.​

Lucia v. Lions Club Søllerød

Forret: Cremet porresuppe

Hovedret: Braiserede spoleben, skysovs, syltede løg, braiserede rodfrugter

og små kartofler (:)

Gløgg og æbleskiver efter middagen

Fredag den 14.​

Forret: Pastasalat med skinke (:)

Hovedret: Stegt kylling med skysovs, kartofler og årstidens grønt

Lørdag den 15.​

Hovedret: Baconbøf med whiskysovs, stegte kartofler og rosenkål (:)

Dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker​

Søndag den 16.​

3. søndag i advent

Hovedret: Gammeldags oksesteg med skysovs, kartofler tyttebær og asier

Dessert: Æbletærte med smuldredej og creme fraiche

Mandag den 17.​

Forret: Tartelet med fiskefyld

Hovedret: Glaseret skinke med lys sovs, gulerødder,

kartofler og rosenkål (:)

Tirsdag den 18.​

Fiskedag

Forret: Grønkålssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Fiskefrikadelle med remouladesovs, kartofler og gulerødder

Onsdag den 19.​

Hovedret: Æbleflæsk med rugbrød, sennep og rødbeder (:)

Dessert: Moccafromage med flødetop

Torsdag den 20.​

Ønskemenu

Hovedret: Grillet laks med citronsovs, kartofler og broccoli

Dessert: Jordbærsuppe med flødeskum

Fredag den 21.​

Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsovs, kartofler,

bagte græskar og rødbeder

Dessert: Æblegrød med mælk og fløde

Lørdag den 22.​

Hovedret: Oksegullasch med urtemos og surt

Dessert: Stikkelsbærgrød med mælk/fløde

Søndag den 23

4. søndag i advent

Hovedret: Gule ærter med kogt sprængt nakke og medister,

sennep og rødbeder (:)

Dessert: Frugtsalat

Mandag den 24.​

Julemiddag – Traditionel Dansk julemiddag

Se opslag med menu

Tirsdag den 25.​

1. juledag

Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål med brunede kartofler

og gulerødder (:)

Dessert: Kanel-is med frugt

Onsdag den 26.​

2. juledag

Forret: Tortilla med røget laks

Hovedret: Mørbradbøf med champignonsovs, kartofler og salat (:)

Torsdag den 27.​

Fiskedag

Hovedret: Kogt torsk med sennepssovs, kartofler og bagte rodfrugter

Dessert: Appelsinfromage

Fredag den 28.​

Hovedret: Krydret farsbrød, tomatsovs, blomkål og kartofler (:)

Dessert: Frugter i gelé med råcreme

Lørdag den 29.​

Hovedret: Oksekødssuppe med urter, kød og melboller (:)

Forret: Kogt oksekød med peberrodssovs, kartofler og gulerødder

Søndag den 30. 

Forret: Hummersuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Kogt kyllingebryst med ris og ærter og aspargessovs

Mandag den 31. ​

Nytårsmiddag - Festmenu

Se opslag med menu

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25