Menukort august, Seniorcenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes​

Tirsdag den 1.​

Fødselsdag - Lions Park Søllerød

Hovedret: Krondyrkølle med små kartofler, vildtsovs og waldorfsalat

Dessert: Fødselsdagslagkage

Onsdag den 2.​

Fiskedag

Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesovs, broccoli og kartofler

Dessert: Chokolademousse med flødetop

Torsdag den 3.​

Forret: Omelet med bacon, tomat og purløg

Hovedret: Græsk farsbrød med flødekartofler og græsk salat

Fredag den 4.​

Hovedret: Skipperlabskovs med sennep, rødbeder og persillesmør

Dessert: Frisk frugtsalat med råcreme

Lørdag den 5.​

Forret: Tomatsalat med mozzarella og brød

Hovedret: Fyldte squash med ratatouille, stegte kartofler og kryddersovs

Søndag den 6.

Hovedret: Medisterpølse med blomkål, kartofler og smørsovs

Dessert: Rismousse med hindbærsovs

Mandag den 7.​

Forret: Salat Nicoise med flute

Hovedret: Frikadeller med kartofler, sovs og ærter

Tirsdag den 8.​

Fiskedag

Hovedret: Røget makrel med dildsovs, gulerødder og smørdampede kartofler

Dessert: Ananasfromage

Onsdag den 9.​

Grill på terrassen

Hovedret: Hakkebøf, pølser, kold kartoffelsalat, salatbar og brød

Dessert: Isbar – lav din egen vaffelis

Torsdag den 10.​

Hovedret: Hjerter i flødesovs med kartoffelmos og surt

Dessert: Kærnemælksfromage med saftsovs

Fredag den 11.​

Forret: Kold agurkesuppe med brød

Hovedret: Amerikansk farsbrød, skysovs, stegte majs, squash og kartofler

Lørdag den 12.​

Ønskemenu

Hovedret: Pulled Pork med kold kartoffelsalat og Coleslaw

Dessert: Melon med rysteribs

Søndag den 13.​

Forret: Broccolisuppe med flute

Hovedret: Mørbradbøf med bløde løg, champignonsovs, kartofler og salat

Mandag den 14.​

Hovedret: Grydestegt kylling med persille, skysovs, kartofler, agurkesalat og grøn salat med mormordressing

Dessert: Hjemmelavet is

Tirsdag den 15.​

Fiskedag

Hovedret: Stegte sild med lys løgsovs, grillede peberfrugter og zucchini og kartofler

Dessert: Blåbærsuppe med flødeskum

Onsdag den 16.​

Hovedret: Kogt sprængt nakke med flødestuvet spinat, gulerødder og kartofler

Dessert: Citronfromage

Torsdag den 17.​

Forret: Kold Gazpacho suppe med flute

Hovedret: Farsskinke med brun sovs, paprikakartofler og bønner

Fredag den 18.​

Hovedret: Savoykålspakker med tomatsovs, majskolbe og kartofler

Dessert: Stikkelsbærgrød med mælk

Lørdag den 19.​

Hovedret: Benløse fugle med skysovs, dampede urter, surt og kartofler

Dessert: Pandekage med sommersyltede jordbær

Søndag den 20.​

Hovedret: Hønsefrikassé med persilledrys og smørdampede kartofler

Dessert: Ostetallerken med frugt og kiks

Mandag den 21.​

Hovedret: Lasagne med salat og flute

Dessert: Yoghurt-dessert med hindbær

Tirsdag den 22.​

Fiskedag

Forret: Aspargessuppe med flute

Hovedret: Dampet skrubbefilet med flødestuvet spinat, gulerødder og kartofler

Onsdag den 23.​

Forret: Tartelet med høns i asparges

Hovedret: Orientalsk gryde med ris og karrysovs, ærter og salat

Torsdag den 24.​

Hovedret: Krebinet med bearnaisesovs, brasede kartofler og grillet peberfrugt og squash

Dessert: Melon med rysteribs

Fredag den 25.​

Forret: Fisketerrine med grøn dressing

Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler og agurkesalat

Lørdag den 26.​

Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos, broccoli og surt

Dessert: Hybensuppe med tvebakker

Søndag den 27.​

Hovedret: Kogt hamburgerryg med aspargessovs, karotter og kartofler

Dessert: Rabarbertrifli

Mandag den 28.​

Hovedret: Farsfad med ærter og gulerødder, blomkål, lys sovs og kartofler

Dessert: Jordbærgrød med mælk og fløde

Tirsdag den 29.​

Fiskedag

Hovedret: Fiskelasagne med spinat

Dessert: Koldskål med kammerjunker

Onsdag den 30. 

Ønskemenu

Forret: Kold ærtesuppe med mynte og croutoner

Hovedret: Coq au vin, kartofler og salat

Torsdag den 31. ​

Hovedret: Krydrede frikadeller med kold kartoffelsalat og marinerede grøntsager

Dessert: Frugtsalat med flødeskum og chokoladedrys

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25