Menukort april, Seniorcenter

Bestilling skal ske mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00 i Administrationen på telefon 28 53 05 56

Bestil gæstemiddage til weekenden 

senest fredag kl. 12.00

”Dagens menu” bliver dagligt opslået ved restaurantens indgang

Ret til ændringer i menuen forbeholdes 

(:) = Dele af menuen indeholder svinekød 

Søndag den 1.​

Påskedag

Hovedret: Krydret nakkesteg med skysovs, timiankartofler og

braiseret gulerod og pastinak (:)

Dessert: Lagkage 

Mandag den 2.​

2. Påskedag

Hovedret: Stegt kylling med skysovs, kartofler og agurkesalat

Dessert: Æblekage med flødeskum og ribsgelé​

Tirsdag den 3.​

Fiskedag

Hovedret: Stegt fiskefilet med grøntsagssovs, kartofler og rosenkål

Dessert: Yoghurtdessert med brombær​

Onsdag den 4.​

Forret: Grønkålssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og gulerødder (:)

Torsdag den 5.​

Ønskemenu

Hovedret: Lasagne med salat og flute

Dessert: Lun æbletærte med flødeskum

Fredag den 6.​

Ønskemenu

Forret: Kartoffelpizza med peperoni, løg og oliven

Hovedret: Krebinet med klart stuvede ærter og gulerødder,

kartofler og persilledrys (:)

Lørdag  den 7.​

Hovedret: Marineret kalkun med flødekartofler og salat

Dessert: Chokolademousse

Søndag den 8.​

Hovedret: Eventyrgryde (svinekød, cocktailpølser, løg og dild)

med ris og salatbar (:)

Dessert: Isdessert

Mandag den 9.​

Ønskemenu

Hovedret: Biksemad med spejlæg og rødbede (:)

Dessert: Ostefad med kiks og frugt

Tirsdag den 10.​

Fiskedag

Forret: Hvidkålssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Let-dampet sej med persillesovs, kartofler og gulerødder

Onsdag den 11.​

Hovedret: Kalvefarsrulle med pebersovs, rösti og gyldne kål

Dessert: Muldhvarpeskud

Torsdag den 12.​

Ønskemenu

Hovedret: Oksesteg stegt i danablu og bacon, pestokartofler med

tomat og Madeirasovs.

Dessert: Citronfromage

Fredag den 13.​

Forret: Artiskokbund med rejefyld

Hovedret: Rosenkålsgratin m/tomatsovs, gulerødder og rugbrød

Lørdag den 14.​

Ønskemenu

Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, løgsovs, kartofler og bønner

Dessert: Stikkelsbærgrød med mælk/fløde

Søndag den 15.​

Forret: Porretærte

Hovedret: Ristaffel med kylling i karry(:)

Mandag den 16.​

Fiskedag / Dronningens fødselsdag

Hovedret: Laks med citronsovs, kartofler og broccoli

Dessert:Fødselsdagslagkage

Tirsdag den 17.​

Ønskemenu

Forret: Tartelet med høns i asparges

Hovedret: Kalvesteg med skysovs, kartofler, rødkål, tyttebær, asier

Onsdag den 18.​

Hovedret: Sprængt svineskank med stuvet hvidkål, kartofler og gulerødder(:)

Dessert: Kirsebærdessert

Torsdag den 19.​

Forret: Jordskokkesuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Millionbøf med urtemos, surt og salat

Fredag den 20.​

Hovedret: Rødbedebøf med spejlæg, kapers og peberrod samt

kartoffelfad med rodfrugter

Dessert: Frugtsalat med råcreme

Lørdag den 21.​

Forret: Ærterand med rejer og asparges, krydderdressing og flute

Hovedret: Kogt skinke med grønlangkål, brunede kartofler og blomkål (:)

Søndag den 22.​

Ønskemenu

Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål (:)

Dessert:Gammeldags æblekage

Mandag den 23

Forret: Rosenkålssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Kyllingeschnitzel med bearnaisesovs, brasede kartofler og broccoli

Tirsdag den 24.​

Fiskedag

Hovedret: Fiskefrikadelle med picklessovs, kartofler og gulerodsråkost

Dessert:Hyldebærsuppe med tvebakker

Onsdag den 25.​

Ønskemenu

Hovedret: Kotelet i fad med karrysovs, ris og bønner (:)

Dessert:Jordbærgrød med mælk/fløde​

Torsdag den 26.​

Forret: Gulerodssuppe med hjemmebagt brød

Hovedret: Dampet farsfad med ærter og gulerødder, skysovs,

kartofler og græskar

Fredag den 27.​

St. Bededag

Hovedret: Hamburgerryg med aspargessovs, kartofler og gulerødder (:)

Dessert:Pandekager med is

Lørdag den 28.​

Ønskemenu

Hovedret: Forloren hare m. vildtsovs, kartofler, sellerisalat med tyttebær (:)

Dessert: Citronfromage

Søndag den 29.​

Forret: Varmrøget laks med grøn dressing og flute

Hovedret: Oksegullasch med kartoffelmos og surt

Mandag den 30. 

Ønskemenu

Hovedret: Frikadeller med brun sovs, kartofler og hjemmelavet rødkål (:)

Dessert: Hjemmelavet jordbærroulade med flødeskum​

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25