​Vi søger

Fagligt dygtig Social- og sundhedsassistent søges til spændende job på musisk ældrecenter

Vi søger en fagligt dygtig social og sundhedsassistent til Lions Park i Søllerød. Der er tale om en stilling på 35 – 37 timer ugentligt. Du refererer til en teamleder og der bor ca. 22 beboere i afdelingen. Der vil også være sygeplejersker i afdelingen, som har det sygeplejefaglige ansvar for beboernes sygepleje.

Lions Park Søllerød består af 72 nyere og dejlige plejeboliger i smukke rammer, samt et trænings- og oplevelsescenter, restaurant og produktionskøkken. I afdelingerne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer og fælles aktiviteter og måltider. Plejecentret er fordelt på to bygninger med 7 mindre afdelinger med sundhedsfagligt personale. Lions Park Søllerød er et musisk center, og der er rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til. Lions Park Søllerød har fokus på et højt fagligt niveau hos medarbejderne, så de borgere, der bor her, får den bedste pleje og omsorg afhængig af deres behov. Vi arbejder med kvalitetsudvikling, sådan at vi sikrer en høj faglig kvalitet i omsorgen og sygeplejen. Dine kolleger er både social- og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Du vil også skulle samarbejde med fysioterapeuter, læger og køkkenpersonale.

I 2018 arbejder vi med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil kunne være med til at udvikle her på Lions Park Søllerød.

Du er i besiddelse af:

  • Social- og sundhedsassistent-uddannelse og gerne erfaring med koordination af plejefaglige opgaver
  • Evner at bidrage til et engagerende og trivselsskabende arbejdsmiljø
  • Gode kommunikative evner og imødekommende på en respektfuld måde overfor både kolleger og beboere
  • Motiveret for at skabe en høj faglig kvalitet i din omsorg og sygepleje til beboere med forskellige behov og fagligt velfunderet
  • Gode IT - færdigheder (vi bruger FS3 og Nexus)
  • Evner til at være en loyal kollega og teamplayer overfor dine kollegaer på alle niveauer i organisationen

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Der er weekendvagt hver 3. uge. Du er velkommen til at ringe til Teamleder Helle Day på 45 58 25 49 for at høre mere om Lions Park Søllerød. Ansøgningsfrist er den 31. januar 2019. Ansøgning sendes på mail til Teamleder Helle Day på hda@lionspark.dk.

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25