Ledige stillinger

Fagligt dygtig Social- og sundhedsassistent søges til nattevagt

​​

Vi søger en faglig dygtig Social og sundhedsassistent til Lions Park i Søllerød. 

Der er 72 nyligt ombyggede plejeboliger i meget smukke rammer, samt et trænings- og oplevelses-center, restaurant og produktionskøkken. I afdelingerne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer og fælles aktiviteter og måltider. Plejecentret er fordelt på to bygninger med 7 afdelinger med sundhedsfagligt personale. Lions Park Søllerød er et musisk center, og der er rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til.

Lions Park Søllerød har fokus på et højt fagligt niveau hos medarbejderne, så de borgere, der bor her, får den bedste pleje og omsorg afhængig af deres behov. Vi arbejder med kvalitetsudvikling, sådan at vi sikrer en høj faglig kvalitet i omsorgen og sygeplejen.


I 2018 arbejder vi med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil kunne være med til at udvikle her på Lions Park Søllerød.


Du er i besiddelse af:

 • Social- og sundhedsassistent-uddannelse
 • Gerne nogle års erfaring – men ikke et krav
 • Evner at bidrage til et engagerende og trivselsskabende arbejdsmiljø
 • Gode kommunikative evner og imødekommende på en respektfuld måde
 • Motiveret for at skabe en høj faglig kvalitet i din omsorg og pleje til beboere med forskellige behov
 • Fagligt velfunderet
 • Gode IT - færdigheder (vi bruger FS3 og Nexus)
 • Evner til at være en loyal kollega og teamplayer overfor dine kollegaer på alle niveauer i organisationen

Social- og sundhedsassistenten refererer til teamlederen.


Stillingen er til besættelse snarest muligt og er på 29,75 timer ugentligt med 7-7-ordning.


Du er velkommen til at ringe til teamleder Helle Day på 45 58 25 49 eller teamleder Julie Mortensen på 45 58 42 00 for at høre om stillingen.


Ansøgningsfrist er den 25. maj 2018 kl. 12:00.

Ansøgning sendes til Lions Park Søllerød, Mariehøjvej 23, 2850 Nærum og stiles til Anette Maj Billesbølle eller på mail amb@lionspark.dk

Dygtig og kreativ kok/souschef søges til stort køkken snarest muligt

Lions Park Søllerød har et stort produktionskøkken, som leverer alle måltider til et stort plejecenter med 72 beboere og til 120 beboere, der bor i seniorboliger og som spiser aftensmad i restauranten året rundt.

Vi søger en uddannet kok, der kan sikre, at måltiderne altid er ernæringsrigtige og ser lækre ud. Vi har fokus på kvalitet i måltidet, sund mad lavet af friske og økologiske råvarer og at maden er lavet fra bunden af.

Du vil være souschef for køkkenchefen og få 5 andre kolleger i køkkenet.

Køkkenet producerer varm mad til aften for både plejecenter og seniorcenter og sørger for levering af madvarer til morgenmad og frokost samt mellemmåltider i plejecentret. Derudover laves der mad til de mange fester og arrangementer, der finder sted i løbet af året.

Som kok skal du:

-​Planlægge menuer sammen med køkkenchef og dine kolleger.

-​Tilberede og afvikle måltiderne i restauranten.

-​Udvikle kogebogen i køkkenet med smagfulde og spændende retter som beboerne kan lide.

-​Planlægge opgavefordeling med dine kolleger og køkkenchef

-​Deltage i praktiske opgaver sammen det øvrige personale

-​Være stedfortræder for køkkenchef i dennes fravær og i dagligdagen fungerer som souschef for køkkenchef i forhold til den samlede måltidsproduktion og ledelse af personalet.

Du elsker god kvalitet i maden og at give dine kolleger og dine gæster en god oplevelse

Du skal have stor lyst til at give dine kolleger og beboere en god oplevelse og du foretrækker gode råvarer og god kvalitet i maden, som køkkenet producerer. Vi har fokus på madspild, så du skal også kunne tænke kreativt i forhold at få mest muligt ud af råvarerne fra dag til dag.

Du er holdspiller, udadvendt og god til at gå i dialog med både ledelse, kolleger og beboere.

Du er god til at samarbejde om at løse den samlede opgave i et stort produktionskøkken. Du har respekt for forskelligheder og formår at bruge de styrker, der er i personalegruppen, men også at bidrage til at udvikle maden og kvaliteten.

Stillingen er 37 timer ugentligt med vagt hver anden weekend. Du vil komme til at arbejde i skiftende vagter i tidsrummet: 08:00-19:00.

Vi kan tilbyde en række personalegoder som sundhedsforsikring, tandforsikring og har fokus på god trivsel på arbejdspladsen.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte køkkenchef Elin Blemholt på tlf.:

45 58 25 35 eller direktør Birte Jexen på tlf.: 40 71 35 75.

Send din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt og senest den 7. juni kl. 12:00 til: esb@lionspark.dk

Vi planlægger at afholde samtaler onsdag den 13. juni.

Kompetente vikarer søges

Vi søger kompetente vikarer til weekend og sommerferieafløsning til Plejecentret, Lions Park i Søllerød. 

 Der er 72 nyligt ombyggede plejeboliger i meget smukke rammer, samt et trænings- og oplevelsescenter, restaurant og produktionskøkken. 

I afdelingerne er der leve-bo-miljø med fælles daglig- og spisestuer og fælles aktiviteter og måltider. Plejecentret er fordelt på to bygninger med 7 afdelinger med sundhedsfagligt personale. Lions Park Søllerød er et musisk center, og der er rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til.

Lions Park Søllerød har fokus på et højt fagligt niveau hos medarbejderne, så de borgere, der bor her, får den bedste pleje og omsorg afhængig af deres behov. Vi arbejder med kvalitetsudvikling, sådan at vi sikrer en høj faglig kvalitet i omsorgen og sygeplejen.

Vi har også vikarjobs i hjemmeplejen på Lions Park Søllerød, som har til huse Lendemosevej 4, 2850 Nærum. Her er det seniorboligerne, som man arbejder i og sammen med andet sundhedsfagligt personale.

I 2018 arbejder vi med demens, palliation, dysfagi, rehabilitering, triagering, sikker medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation, samt meningsskabende aktiviteter, der giver god livskvalitet og det gode måltid. Alt sammen faglige indsatser, som du vil kunne være med til at udvikle her på Lions Park Søllerød.

Som vikar i weekend eller dag eller aften har du en ansvarshavende som sparre med dig og kolleger, der kan hjælpe dig. Du arbejder primært på en afdeling, når du er i vagt. Vi har en god arbejdsplads med godt humør og god trivsel.

Du er i besiddelse af:

 • Social og sundhedshjælper eller Social- og sundhedsassistent-uddannelse
 • Uuddannet eller studerende fx fysioterapi, ergoterapi, sygepleje, medicin eller andet relevant
 • Evner at bidrage til et engagerende og trivselsskabende arbejdsmiljø
 • Gode kommunikative evner og imødekommende på en respektfuld måde
 • Motiveret for at skabe en høj faglig kvalitet i din omsorg og sygepleje til beboere med forskellige behov

Du kan få dagvagter hverdage og weekend og aftenvagter hverdag og weekend. Du timelønsansættes efter FOAs overenskomst. Vagterne kan være fra 6-8 timer. 

Du er velkommen til at ringe til teamleder Helle Day på 45 58 25 49 eller Teamleder Julie Mortensen på 45 58 42 00 for at høre om jobbet som vikar. 

Vi har indimellem ledige stillinger, så der er også mulighed på sigt for fastansættelse hvis du er social og sundhedshjælper eller social og sundhedsassistent. 

Ansøgning sendes til Lions Park Søllerød, Mariehøjvej 23, 2850 Nærum og stiles til Julie Mortensen jsm@lionspark.dk eller Helle Day hda@lionspark.dk

​Fonden Lions Park Søllerød

CVR: 10405017 

Lions Park Søllerød, Seniorcenter​

Lendemosevej 4
2850 Nærum 


Tlf.: 45 58 25 00

​Lions Park Søllerød, Plejecenter

Mariehøjvej 23
2850 Nærum


Tlf.: 45 58 25 25